Anastacia – hogy megelőzze a későbbi melldaganatos megbetegedést – az év elején átesett a masztektómián, csakúgy, mint Angelina Jolie és Sharon Osbourne.
A teljes cikkhez kattints ide!
Anastacia is átesett a melleltávolító műtéten
2013. október 01. 18:26
|
lA-dONNA |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.05. Hozzászólás: 2930 Csatolások: 110 Azonosító: 144776 offline
|
Nála oké, akinél már megállapították a betegséget, hogy megműtik, de az olyant akinek amúgy semmi baja csak "hajlamos rá", annak szerintem tök hülyeség
1 felhasználónak tetszik:
Charlotte Benning
2013. október 01. 18:34
Most úgy tűnik, a női sztárok körében ez lesz az új divat. Ha daganatos, és nem lehet rajta segíteni, akkor oké. De azért mert "hajlamos rá", szerintem ostobaság ilyet csinálni. Én tuti nem csináltatnám meg, kivéve, ha tényleg muszáj lenne.
2013. október 01. 18:42
És egy hülye kérdés. Aki pl. hajlamos az infarktusra, az mit csináljon? Szedesse ki a szívét? Vagy mi?
Nekem meg ennyi erővel meg kéne nyúzatnom magam anyummal együtt, mert nagymamámnak rosszindulatú bőrrákja van. Erről ennyit.
Ez megint csak azért van, hogy beszéljenek az amúgy mostanában nem divatos hírességekről. Magyarán szenzációhajhászás. Semmi más.
Nekem meg ennyi erővel meg kéne nyúzatnom magam anyummal együtt, mert nagymamámnak rosszindulatú bőrrákja van. Erről ennyit.
Ez megint csak azért van, hogy beszéljenek az amúgy mostanában nem divatos hírességekről. Magyarán szenzációhajhászás. Semmi más.
2013. október 01. 18:47
|
|
RihannaFan26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.03. Hozzászólás: 747 Csatolások: 1 Azonosító: 211156 offline
|
Charlotte Benning xd ez vicces volt
2013. október 01. 18:49
Idézet (Muffin00 @ 2013.10.01. 18:46)
Charlotte Benning egyet értek veled!
Köszi! Neked is RihannaFan26!
2013. október 01. 18:54
Idézet (Charlotte Benning @ 2013.10.01. 18:34)
Most úgy tűnik, a női sztárok körében ez lesz az új divat. Ha daganatos, és nem lehet rajta segíteni, akkor oké. De azért mert "hajlamos rá", szerintem ostobaság ilyet csinálni. Én tuti nem csináltatnám meg, kivéve, ha tényleg muszáj lenne.
Anastacia KÉTSZER volt már rákos, tehát nem megfázva. Mivel nem babra megy a játék, ez volt a leglogikusabb döntés, amit csak hozhatott, hogy megelőzze a rák újbóli kialakulását.
12 felhasználónak tetszik:
Kazuo,
Fan-ily6889,
Glamster,
Éowyn,
LoveNessa,
Beyla,
MadHatter,
Jolie_77,
Sally Sparrow,
House Of Wax,
Pöttömke,
AmyVie
2013. október 01. 19:02
|
|
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 offline
|
Idézet (Charlotte Benning @ 2013.10.01. 18:42)
És egy hülye kérdés. Aki pl. hajlamos az infarktusra, az mit csináljon? Szedesse ki a szívét? Vagy mi?
Szó szerint az undor és a rosszullét kapott el, amikor végigolvastam ezt a hozzászólást és még mindig nem tudom elképzelni, hogy te mégis hogy gondoltad ezt.
Elárulnám neked, hogy már másodjára diagnosztizáltak nála daganatot és hála az égnek, le tudta győzni és nem véletlen, hogy mindezek után a melleltávolítattás mellett döntött, mivel nem akarta megkockáztatni azt, hogy harmadjára is kialakuljon. Azt hiszem, ez eléggé logikus, nem tudom neked mi kivetni való van ebben.
Miért is akarná azt Anastacia, hogy mindenki róla beszéljen, elvégre már eleget tett le az asztalra ahhoz, hogy tudják, hogy ki is ő igazából.
10 felhasználónak tetszik:
Fan-ily6889,
Glamster,
Éowyn,
LoveNessa,
Beyla,
MadHatter,
Jolie_77,
Sally Sparrow,
Pöttömke,
AmyVie
2013. október 01. 19:05
|
|
Fan-ily6889Fanily of Anastacia ® |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.22. Hozzászólás: 1333 Csatolások: 1279 Azonosító: 96609 offline
|
Idézet (Charlotte Benning @ 2013.10.01. 18:42)
Életében nem csinált még olyan dolgot, ami aztán arra kellett volna neki, hogy beszéljenek róla - el kell, hogy keserítselek. Összekevered azokkal, akik foggal-körömmel azon vannak, hogy naponta, hetente szó legyen róluk. Ez baromira nem erről szól. Ezidáig sem érdekelte, hogy nincs a középpontban és nem szerepel hétről hétre az ostoba lapok hasábjain. Ezek után sem fogja érdekelni, ugyanis őt nem ez élteti.
Azért mert meg merte osztani ezt a dolgot a nyilvánossággal, és tudatni merte, hogy létezik egy ilyen lehetőség, rögtön szenzációhajhász lesz? Szerintem baromira nem. Ha annyi szenvedésen, kínon, fájdalmon mentél volna át, mint amennyin ő az élete során, és nemcsak az elmúlt 10 esztendőben, hanem egész életében (!), gyerekkora óta, állítom, nem így beszélnél. Ráadásul, ha megteheti, hogy megcsináltat egy ilyen műtétet, már miért ne tenné meg? Annyi kín után nem csodálom, hogy minden lehetőségbe belekapaszkodik, ami csak elé tárul, és abban reménykedik, hogy többé nem tör az életére a gyilkos kór. Ennyire h.lyének meg nem kéne nézni, hogy a szenzációhajszolás miatt vágat bele a testébe, csak, hogy szó legyen róla - nyilván, te jó ég!
Úgyhogy ha kérhetem, több tiszteletet neki, mert nem egy közegből szalajtották ezekkel a lökött, mai tinisztárokkal!
2013. október 01. 19:19
|
|
LoveNessa |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.06.17. Hozzászólás: 1483 Csatolások: 10859 Azonosító: 153158 offline
|
Úristen mennyi gyerekes és éretlen gondolkodású ember van itt. Mondjuk meg sem kellene lepődnöm ezen az átlagkorosztály miatt, de azért mindig sikerül felhúznotok ezekkel a szerintetek igazán értelmes, sokat mondó, és okosnak vélt kommentekkel.
Drága Charlotte Benning akkor akár már most is nyugodtan lenyúzathatod magad, bár ez nem hiszem, hogy sokat segítene az együttérzéssel és szimpátiával kapcsolatos problémáidon. Szerintem inkább hagyd az okoskodást, mert ez itt most nagyon nem jött össze és csak magadat minősítetted.
Drága Charlotte Benning akkor akár már most is nyugodtan lenyúzathatod magad, bár ez nem hiszem, hogy sokat segítene az együttérzéssel és szimpátiával kapcsolatos problémáidon. Szerintem inkább hagyd az okoskodást, mert ez itt most nagyon nem jött össze és csak magadat minősítetted.
2013. október 01. 19:19
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
Charlotte Benning értelmes, mint mindig, nem is értem, miért etetitek ezt a trollt
Bár tény, ez a hozzászólás talán a leggusztustalanabb volt az összes közül
Anastacia-nak nincs szüksége arra, hogy LEVÁGJA A MELLÉT!! (jézusisten), ahhoz, hogy beszéljenek róla és tiszteletben tartsák őt és a bámulatos hangját. Komolyan, néhány személynek mi van a fejében agy helyett? Persze, biztos csak justforfun döntött emellett a lelkileg is erősen megterhelő lépés mellett
Visszataszító emberek vannak.
Nagyon sajnálom őt, és kívánom, hogy maradjon ugyanennyire erős, szép és jókedélyű, mint a műtétje és a szörnyű betegsége előtt volt.
Hatalmas RESPECT jár ennek a nőnek
Bár tény, ez a hozzászólás talán a leggusztustalanabb volt az összes közül
Anastacia-nak nincs szüksége arra, hogy LEVÁGJA A MELLÉT!! (jézusisten), ahhoz, hogy beszéljenek róla és tiszteletben tartsák őt és a bámulatos hangját. Komolyan, néhány személynek mi van a fejében agy helyett? Persze, biztos csak justforfun döntött emellett a lelkileg is erősen megterhelő lépés mellett
Nagyon sajnálom őt, és kívánom, hogy maradjon ugyanennyire erős, szép és jókedélyű, mint a műtétje és a szörnyű betegsége előtt volt.
Hatalmas RESPECT jár ennek a nőnek
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.