Lily Collins a Lancôme új arca
2013. október 01. 18:14
|
|
Adricole10ღ ρłάzαρi¢sα™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.08. Hozzászólás: 1512 Csatolások: 32 Azonosító: 163558 offline
|
Egész szép lány.
2013. október 01. 18:50
|
|
chelseagirl18White Wave™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.21. Hozzászólás: 3016 Csatolások: 311 Azonosító: 123303 offline
|
Szerintem jó választás. Lily nagyon csini és bájos lány, és botrányoktól mentes.
2013. október 01. 19:22
Végre egy intelligens ötlet. Tényleg nincs vele baj és bár sokan megszólják a szemöldökét, szerintem így szép
2013. október 02. 15:24
|
|
Skinny Loveúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.01. Hozzászólás: 20 Csatolások: 0 Azonosító: 212784 offline
|
Françoise Lehmann, a Lancôme igazgatónőjének teljes mértékben igaza van:)
2013. október 02. 16:57
|
|
MissForeverYoungúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.14. Hozzászólás: 61 Csatolások: 0 Azonosító: 209207 offline
|
minden elismerésem neki hogy az apja által bejutott a sztárvilágba XDD színésznőnek szar, modellnek meg 165 centisen elég érdekes.....
1 felhasználónak tetszik:
Pöttömke
2013. október 02. 17:10
|
mirjam333333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.16. Hozzászólás: 1549 Csatolások: 439 Azonosító: 198007 offline
|
Gratulálok hozzá
2013. október 02. 20:53
|
|
duracellmockingjay™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 2089 Csatolások: 34566 Azonosító: 133509 offline
|
Idézet (Pöttömke @ 2013.10.01. 15:47)
Élből nem szimpatizálok az olyanokkal akik híres szülőik segítségével tőrnek be a sztárvilágba. Ez a lány pont ilyen. Ha nem Phill Collins lenne az apja nem lenne híres. Modell? A 165 centijével? És az alakja sem egy nagy eresztés. Hagyjuk. Még csak semmi különleges sincs az arcában. Attól, mert dús valakinek a szemöldöke, attól még nem lesz egyedi az arca. Az apját kedvelem, és nagyra tartom mint énekest, de Lily nem örökölhetett sokat Philltől. Hová tették a Lancome emberei a szemüket?
Elnézést ha valakit megsértettem a véleményemmel. Nem állt szándékomban, csak krónikus őszinteségi-rohamban szenvedek^^"
Elnézést ha valakit megsértettem a véleményemmel. Nem állt szándékomban, csak krónikus őszinteségi-rohamban szenvedek^^"
(Nem csak neked szól!)
Nem értelek Titeket, pontosabban azt nem értem, hogy miért nem tudtok utánanézni a dolgoknak, mielőtt kommenteltek... fogjátok rá, hogy csak Phil miatt lett híres, de attól még nem lesz igaz! Gondolom az egyikőtöket sem zavarja, hogy Lily még kicsi volt, mikor a szülei elváltak, szóval az édesanyja gyakorlatilag egyedül nevelte, ráadásul egy idő után Los Angelesbe költöztek, szintén az édesanyja miatt. Egyébként ha valaki a USC-re jár, és már fiatalon Nickelodeonos műsort vezet, azt szerintem nem az apja szerint kell besorolni. A legjobb barátnője egyébként a Teen Vogue elég magas pozícióban lévő újságírója - úristen, most akkor neki is híres az apja, mert kapott egy normális munkát?! Lily igenis megdolgozott mindazért, amit elért, én pedig csak sajnálni tudom azokat, akik nem képesek elszakadni a ténytől, hogy Phil az apja.
Egyébként már elég régóta modellkedik, nem értem, mi ezzel a baj, ráadásul nem ő az első, aki ilyen alacsony a szakmában. Azt meg tegyük már hozzá, hogy pl. Palvin Barbi (akit tisztelek és kedvelek) is alacsonyabb az átlagnál (még akkor is, ha nem ilyen sokkal). Lily amúgy sem fő szakmaként űzi a modellkedést.
Idézet (MissForeverYoung @ 2013.10.02. 16:57)
minden elismerésem neki hogy az apja által bejutott a sztárvilágba XDD színésznőnek szar, modellnek meg 165 centisen elég érdekes..
Gratulálok a fejlett megnyilvánulásodhoz, gondolom, sokban hasonlítotok a nemes fogalmazási stílusoddal!
Azt még megmagyarázhatnátok, hogyha szerintetek Lily-t apuci protezsálja be mindenhova, akkor miért nem ő kapta meg Bella szerepét az Alkonyatban, vagy Hófehérkéét a Hófehér és a vadászban?
Idézet (Chelsy @ 2013.10.01. 16:45)
Ez baromi érdekes, ugyanis most épp nem ő, hanem Anais Pouliot, Arlenis Sosa Pena, és Jasmine Tookes reklámozzák a Lancomeot. Vagy ennyire gyorsan váltogatnak? :/
Lily 2014 tavaszán lesz a reklámarc.
Lindsay019
2013. október 03. 10:49
|
AvrilFanxxx |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.20. Hozzászólás: 2659 Csatolások: 136 Azonosító: 212105 offline
|
Luna0026 1et értek
2013. október 03. 18:48
|
|
Lia Downieúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.03. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 212888 offline
|
szerintem Lily nagyon szép!! *-*
2013. október 03. 20:07
|
|
adrilimovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.02. Hozzászólás: 175 Csatolások: 0 Azonosító: 197090 offline
|
Pöttömke igazad van...
Duracell itt mindenki a saját véleményét osztja meg
Ahhoz nincs jogod hogy felül írd azokat ,ahogy itt senki másnak se.Ja és ellentétben veled Pöttömke leírta a véleménye végén,hogy ezzel nem szeretne megbántani másokat...Te nem megbántottad MissForeverYoung-ot,hanem egyenesen a földbe tiportad...Ha csak nem vagy Irodalom tanár vagy valami magyar nyelv zseni,akkor ne ócsárold mások fogalmazó készségét.
Duracell itt mindenki a saját véleményét osztja meg
Pöttömke
2013. október 04. 15:05
|
|
zsofy12345visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.09. Hozzászólás: 354 Csatolások: 0 Azonosító: 154958 offline
|
gyönyörű lány <3
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.