Starity

K-Pop

10 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. október 19. 22:23 #161
- törölt felhasználó -    
A mai nap folyamán a B2st egy új videóklippet töltött fel hivatalos youtube oldalukra. heart.gif heart.gif laugh.gif
Valamint remélhetőleg holnap egy új klippet is végignézhetünk. happy.gif

29.-én pedig vége a sok várakozásnak. heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif yahoo.gif
2 felhasználónak tetszik: Angel, kara jiyoung
2014. október 24. 13:53 #162
- törölt felhasználó -    
Itt van Ji Eun két legújabb dala. Szerintem mind a kettő remekül sikerült. laugh.gif
Az első nagyon gyönyörű és egyben megható. Egy kicsit Going Crazy hatása van, de ez Ji Eun egyik jellegzetessége. heart.gif laugh.gif
A második is nagyon tetszik, annyira vidám és színes. pompom.gif laugh.gif
2 felhasználónak tetszik: Vick019, kara jiyoung
2014. október 25. 09:26 #163
DemiFan07
DemiFan07
visszatérő vendég

StátuszÉva Forever ♥
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 144
Csatolások: 0
Azonosító: 234736
Utálom a K-Popo-ot. Egyszerűen nem azén stilusom.
2014. október 25. 11:59 #164
- törölt felhasználó -    
Idézet (DemiFan07 @ 2014.10.25. 09:26)
Utálom a K-Popo-ot. Egyszerűen nem azén stilusom.

Megpróbálok elég finoman válaszolni. sleep.gif
Ezt a témát azoknak készítettem, akik szeretik a Kpop csapatokat vagy énekeseket színészeket stb.
Összesítve a Koreai műfajt.
Az a te bajod, ha nem szereted őket, de nem hiszem, hogy nagyon örülnél, ha valamelyik K-Pop fan megszólná a te amerikai rajongásodat, mint a 1D vagy Justin Bieber.
Szóval köszönjük szépen, de itt senki nem kiváncsi a véleményedre, máskor inkább tartsd meg magadnak, mielőtt ilyen szavakat (utálom) használsz. mad.gif sleep.gif
Remélem érthető voltam. sleep.gif
5 felhasználónak tetszik: Katttah, Vick019, johanna92, kara jiyoung, SzimónaDrága
2014. november 03. 23:44 #165
- törölt felhasználó -    
Bár nagy bánatunkra a szünetnek vége, de ez a dal talán segít átvészelni azt a pár hetet, míg nem jön el a téli szünet: wink.gif laugh.gif
2 felhasználónak tetszik: kara jiyoung, Cassie3
2014. november 04. 23:12 #166
- törölt felhasználó -    
Mostmár egy kicsit zavar, hogy folyton én írok ennyiszer egymás után, mégis nagy örömmel tölt el, hogy én jelenhetem be az örömhírt (remélhetőleg örömhír) hogy megjelent a várva várt B2st klip is a napokban. heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif happy.gif laugh.gif
1 felhasználónak tetszik: kara jiyoung
2014. november 07. 19:50 #167
- törölt felhasználó -    
Igaz ez a két videó már két hete jelent meg (egy napon október 15-én), de úgy gondoltam azért megosztom őket itt.
Nem tudom ki hogyan áll a Crayon Pop-al illetve annak az első alegységével melyet Cho A és Way alkotnak, de én ismét nem csalódtam a lányokban. Jó ötlet volt szerintem pont az ikreket egy duóba tenni, mert így minden modern videó szerkesztő nélkül is olyan mintha duplán látna az ember. biggrin.gif A dal maga pedig olyan mint a többi Crayon Pop dal, egyszerű, de nagyszerű. Pont emiatt lettek a fő kedvenceim (ami a női csapatokat illeti), mert a zenéikkel mindig hoznak némi vidámságot, mosolyt é szivárványt ebbe a monoton és szürke világba. rolleyes.gif

A DGNA-ről pedig hasonló képen vélekedek, a Block B mellett a másik nagy túlélő csapat és tényleg hatalmas szerencséjük van, hogy a Poom Ent., együtt átvette őket. Nekem már a Why Goodbye megjelenésénél is az volt az érzésem, hogy új korszak köszönt be a csapat életében és az ösztöneim végül nem hazudtak. Mikor megláttam a hetekben megjelent Rilly Go-t hát a szám is tátva maradt, ami szerintem teljesen jogos. Örülök, hogy nem állították be őket a mára tucattá vált bálvány csoportok hosszú sorába és egy teljesen egyedi és szokatlan koncepcióval álltak elő. Nagyon remélem, hogy továbbra is ilyen pozitív érzéseket váltanak ki belőlem és megtartják ezt a különleges varázsukat. happy.gif
2 felhasználónak tetszik: kara jiyoung, SzimónaDrága
2014. november 09. 17:05 #168
- törölt felhasználó -    
November 12-én Boys Republic comeback! yahoo.gif
2014. november 09. 17:24 #169
- törölt felhasználó -    
Idézet (GomNaNa @ 2014.11.09. 17:05)
November 12-én Boys Republic comeback! yahoo.gif

De jó, már alig várom. laugh.gif És most jutott eszembe a fiúkról, hogy valami hiányzik a topikból, ami kihagyhatatlan: wub.gif wink.gif laugh.gif pardon.gif
2014. november 11. 19:19 #170
- törölt felhasználó -    
November 19.-én Nicole Solo Comeback!!!!!!!!! yahoo.gif pompom.gif
2014. november 13. 15:33 #171
- törölt felhasználó -    
Megjelent a Boys Republic srácok új The real One címre keresztelt dalukhoz a klip + Real One címmel a 2. mini albumuk is elérhető már. heart.gif heart.gif
Ez az öt csodálatos srác mindig meg tud lepni és újra remeket alkottak. Mind a dal, mind a koncepciójuk tökéletes. wub.gif
2014. november 13. 17:37 #172
- törölt felhasználó -    
Nagyon ötletes klipet készítettek, nekem nagyon tetszik. laugh.gif
A tánc is egyedi lett, ezt is csak dicsérni tudom.
A számról nem is beszélve...............
Egyet értek veled GomNaNa. yes.gif A fiúk ismét megleptek minket. wink.gif laugh.gif
2014. november 14. 08:04 #173
- törölt felhasználó -    
A mai nap folyamán megjelent Nicole második előzetese: wink.gif laugh.gif
2014. november 19. 09:39 #174
MinAe
MinAe
új tag

Státusz~Nem vagyok majom, de imádom a banánt. (Sunggyu, Infinite)
Hozzászólás: 22
Csatolások: 0
Azonosító: 235761
Sziasztok! ^^
Megtaláltam álmaim topicját. *____* *sikítozik* xd Olyan jó látni, hogy nem sokan, de vagyunk k-popperek. :33 Én már lassan egy éve csöppentem bele ebbe a világba, és nagyon örülök neki, hogy rátaláltam. c: Azóta kitartóan próbálom terjeszteni, több kevesebb sikerrel. biggrin.gif Imádott bandám az Infinite, akik első pillanatban belopták magukat a szívembe, így a SHINee-t a második helyre letaszítva. c': És így ismertem meg szeretett vőlegényemet is, Sunggyu-t is. x'DD Ha valaki szeretne eljönni az esküvőre, az szóljon most, bár csak 10 év múlva lesz. fufufuu~ ^3^
2014. november 19. 15:06 #175
- törölt felhasználó -    
A mai napon felkerült a MaMa videoklipje: yahoo.gif laugh.gif
2014. november 24. 14:28 #176
- törölt felhasználó -    
Mikor megjelent a teaser nem gondoltam volna, hogy ennyire kellemes meglepetés ér. Maga a szám is egy remekmű (egy Beast szám nem is lehet más biggrin.gif) viszont Ga Yoon előadásában is iszonyatosan megfogott és tényleg remélem, hogy végre talán a Cube belátja, hogy Ga Yoon-nak is kell egy szóló album. rolleyes.gif Hihetetlen mennyire más értéke van Ga Yoon előadásában, csak jobbá tette ezt az amúgy is tökéletes dalt. heart.gif
2014. november 24. 16:58 #177
- törölt felhasználó -    
Idézet (GomNaNa @ 2014.11.24. 14:28)
Mikor megjelent a teaser nem gondoltam volna, hogy ennyire kellemes meglepetés ér. Maga a szám is egy remekmű (egy Beast szám nem is lehet más biggrin.gif) viszont Ga Yoon előadásában is iszonyatosan megfogott és tényleg remélem, hogy végre talán a Cube belátja, hogy Ga Yoon-nak is kell egy szóló album.  rolleyes.gif Hihetetlen mennyire más értéke van Ga Yoon előadásában, csak jobbá tette ezt az amúgy is tökéletes dalt. heart.gif

Hát ez valóban nagyon gyönyörű. ohmy.gif laugh.gif Igen, egy BEAST/B2ST szám csak tökéletes lehet. Ga Yoon most nagyon meglepet. Csodaszép lett ez a feldolgozás. heart.gif Bár azért a BEAST-es verzió marad a kedvencem, így is nagyon szép.
Remélem, hogy hamarosan Ga Yoon is megkapja azt a szóló albumot. wink.gif laugh.gif
2014. november 26. 19:48 #178
Lianda
Lianda
♥♥ chingu ♥♥

Státusz✿✿ ASIA ✿✿
Hozzászólás: 1470
Csatolások: 373
Azonosító: 233579
Hát hol is kezdjem ? Nálam már nagyon rég olyan 10 éve már hogy szeretem az ázsiai zenéket,sorozatokat,filmeket. De etől függetlenül nem mondom magamat koreai vagy japán vagy kinai (FANnak rajongonak) de etől függetlenül nagyon szeretem a koreai japán, kinai zenéket halgatni és sorozatokat és filmeket nézni.
Nálam a legelső zene a japán zene volt ami el rabolta a szívemet. Pontosabban Tackey & Tsubasa együtes volt ami nekem nagyon tetszett és még most is tetszik a daluk és ők mellettük már sok sok énekes meg tetszett és hallgatom őket smileeee.gif
Kedvenc énekeseim és színészeim:
Tackey & Tsubasa
AAA
GReeeeN
Kamenashi Kazuya
KAT - TUN
UVERworld
V6
Arashi
Namie Amuro
Tamaki Hiroshi
Jay Chou
JJ Lin Jun Jie
Liu Gen Hong
Michael Wong
Vanness Wu
Yu Hao Ming
S.H.E
By2
K-One
Wang Lee Hom
Jackie Chan
F4
Bi-Rain
CNBLUE
TVXQ-DBSK
JYJ
INFINITE
IU
Lee Seung Gi
Jang Geun Suk
Jung Yong Hwa
Kim Hyun Joong
Kim Soo Hyun
TEAM H
WHEESUNG
Lee Jun Ki
T-Max
2AM
SNSD
Dong Woo
SS501
http://data.whicdn.com/images/60601449/large.gif
2014. december 10. 21:36 #179
- törölt felhasználó -    
Nem tudom ki hogy áll az ünnepekkel, de én 6.-a óta ehhez a dalhoz hasonlóakat hallgatok: heart.gif wub.gif laugh.gif
2014. december 13. 15:26 #180
- törölt felhasználó -    
Látom idén a DSP is tovább viszi ezt a "hagyományt", ugyanis hamarosan kiadnak egy különleges ünnepi albumot White Letter néven, melyben néhány csapat és énekes is feltűnik. A csapat a DSP Friends nevet kapta, melyet olyan előadók erősítenek, mint a KARA, a Rainbow és az A-JAX.
Az album mellé egy klippet is készítenek melyet az albummal egy nappal fognak kiadni, vagyis 15.-én. smileeee.gif
10 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

Son Ga In Son Ga In 1938.