Starity

K-Pop

10 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. augusztus 12. 00:49 #141
- törölt felhasználó -    
Ezt a videót is nagyon szeretem, kár hogy ilyen rövid ideig tart unsure.gif na minegy laugh.gif
Két dolog van, amit különösen szeretek benne, hogy vicces rohog.gif és hogy a kedvenceim vannak benne heart.gif wub.gif
2 felhasználónak tetszik: Misuzu86, kara jiyoung
2014. augusztus 12. 01:07 #142
kara jiyoung
kara jiyoung
visszatérő vendég

Státusz>> ♥ Ji Young ♥ Gyu Ri ♥ Seung Yeon ♥ Nicole ♥ Ha Ra ♥ <<
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 218
Csatolások: 32
Azonosító: 216045
Hamarosan érkezik a KARA új comebackje a klip első teaserei Gyu Ri és Young Ji verzióban már meg is jelent. Az új klip címe Mamma Mia.
2014. augusztus 12. 01:27 #143
kara jiyoung
kara jiyoung
visszatérő vendég

hát nekem ezek az egyik kedvenc élő felépéseim smileeee.gif
2014. augusztus 12. 01:34 #144
- törölt felhasználó -    
Bár én is a közönség soraiban lehettem volna!: laugh.gif
2014. augusztus 12. 19:38 #145
johanna92
johanna92
Bullshitter

StátuszDaenamhyup, we be kill them aaaaaaaaaaaaaall
Hozzászólás: 1924
Csatolások: 28
Azonosító: 174132
Ha már kedvenc fellépések, én ezekre tombolok mostanában. XD

2 felhasználónak tetszik: Misuzu86, kara jiyoung
2014. augusztus 13. 17:48 #146
- törölt felhasználó -    
Itt van Ha Ra és Seung Yeon teasere is thumbsup.gif laugh.gif
1 felhasználónak tetszik: kara jiyoung
2014. augusztus 15. 02:10 #147
- törölt felhasználó -    
KARA- Mamma Mia TEASER
2014. augusztus 18. 11:10 #148
- törölt felhasználó -    
Végre itt van a KARA új klipje. Szerintem nagyon jó lett a dal, mondjuk a klip még egy kicsit szurja a szememet, hogy négyen vannak, de azért egy kicsit örülök, hogy Young Ji kevesebb részt kapott. Így legalább azoknak se lesz rossz, akiknek Nicole vagy Ji Young volt a kedvencük.
KARA: Mamma Mia MV
3 felhasználónak tetszik: kara jiyoung, Misuzu86, johanna92
2014. augusztus 21. 14:26 #149
Misuzu86
Misuzu86
동방신기 사랑해요

Státusz사랑해 강민규!
Hozzászólás: 1253
Azonosító: 204515
Ez egy kicsit érzelmesebb szám, de nekem nagyon tetszik... wub.gif
2014. augusztus 30. 18:00 #150
- törölt felhasználó -    
A napokban a Beast-nek új japán videója jelent meg, melyen új japán dalukat a More Than You Think-et éneklik. A dal majd a szeptember 17-én megjelenő Beast Japan Best stúdió albumukon lesz majd megtalálható. De a Good Luck albumuk japán verziója is ezen a napon kerül a boltok polcaira.

Yo Seob pedig újabb musicalben kapott szerepet. A Zorro augusztus 27-től október 26-ig lesz színpadon. Yo Seob mellett viszont még a SHINee's Key, Cho A az AOA-ből és Wheesung is főszerepet kapott a darabban. smileeee.gif
Örülök, hogy Yo Seob musical karrierje ennyire szárnyra kapott és remélem még rengeteg darabban fog feltűnni. happy.gif heart.gif
2 felhasználónak tetszik: kara jiyoung, Misuzu86
2014. szeptember 02. 13:38 #151
Misuzu86
Misuzu86
동방신기 사랑해요

Státusz사랑해 강민규!
Hozzászólás: 1253
Azonosító: 204515
Tegnap néztem rá az új számukra, és mit mondjak...fülbemászó a dallama és a szövege is biggrin.gif Tetszik thumbsup.gif Ti mit szóltok hozzá?

2014. szeptember 17. 22:46 #152
- törölt felhasználó -    
Látom egy kicsit lefagytunk és megálltunk..
Akkor itt van a TTS legújabb szerzeménye:

Ti mit szóltok hozzá? smileeee.gif
2014. szeptember 17. 23:17 #153
Aletta777
Aletta777

StátuszMy blood,sweat and tears and my last dance, take it all!!
Hozzászólás: 563
Csatolások: 0
Azonosító: 231928
A KPOP a világ legjobb zenei műfaja. thumbsup.gif thumbsup.gif Nekem a kedvenc eggyüttesem a 2ne1 és a BigBang. Az egyik 4 szép és elegáns lányból a másik pedig 5 a világ leghejesebb pasiajiból áll. wub.gif
A KPOP-ra visszatérve nem létezik ennél jobb műfaj. thumbsup.gif meghajolo.gif Ritmusos, jó adudióval és szövegekkel.
Nekem a telefonomon csak KPOP számok vannak és semmi más, momdjuk más nem is kell. smileeee.gif
2014. szeptember 22. 18:45 #154
- törölt felhasználó -    
Idézet (Kareast @ 2014.09.17. 22:46)
Látom egy kicsit lefagytunk és megálltunk..
Akkor itt van a TTS legújabb szerzeménye:
Ti mit szóltok hozzá? smileeee.gif

Háát a Tiffany iránti szeretetem és tiszteletem jegyében végig néztem/hallgattam, de az előző daluk jobban tetszett. Viszont maga a klip és a stílus ennél jobban sikerült, szóval így egészében elmegy. De ha már SM és SNSD én egy kicsit többet vártam. pardon.gif
2014. szeptember 26. 15:34 #155
- törölt felhasználó -    
Ma hajnalban egyszer csak felébredtem és fogalmam sincs miért, de valamiért egyből a latopomnál kötöttem ki. blush.gif
Ekkor vettem észre egy fantasztikus hírt, melynek szerintem nagyon sokan örülni fognak.
Amit már páran tudhattok, hogy az egykori KARA tag Kang Ji Young már idén ősszel adja ki első színésznői "előadását."
Ám akik eddig szomorkodtak a másik lányért most nagyon boldogok lehetnek, ugyanis tudomásom szerint a másik volt KARA tag Jung Nicole, már idén októberben debütál szóló énekesnőként.
Állítólag ugyan annál az ügynökségnél, mint ahol jelenleg Lee Hyo Ri is munkálkodik. smileeee.gif
Szóval, ha nem jön közbe semmi, akkor már idén ősszel láthatjuk újra az egyik kedvencünket. wink.gif laugh.gif
2014. szeptember 26. 17:31 #156
- törölt felhasználó -    
Idézet (Kareast @ 2014.09.26. 15:34)
Ma hajnalban egyszer csak felébredtem és fogalmam sincs miért, de valamiért egyből a latopomnál kötöttem ki. blush.gif 
Ekkor vettem észre egy fantasztikus hírt, melynek szerintem nagyon sokan örülni fognak.
Amit már páran tudhattok, hogy az egykori KARA tag Kang Ji Young már idén ősszel adja ki első színésznői "előadását."
Ám akik eddig szomorkodtak a másik lányért most nagyon boldogok lehetnek, ugyanis tudomásom szerint a másik volt KARA tag Jung Nicole, már idén októberben debütál szóló énekesnőként.
Állítólag ugyan annál az ügynökségnél, mint ahol jelenleg Lee Hyo Ri is munkálkodik. smileeee.gif 
Szóval, ha nem jön közbe semmi, akkor már idén ősszel láthatjuk újra az egyik kedvencünket. wink.gif  laugh.gif

Nem vagyok egy nagy Kara rajongó, de örülök, hogy Nicole karrierje is rendeződni látszik. Túl tehetséges, hogy eltűnjön és látszik is, hogy a tehetség bárhol utat tör magának. smileeee.gif
A B2M-nek meg örök hála, hogy újabb DSP-től "szabadult" tehetséget karol fel. meghajolo.gif laugh.gif
2014. szeptember 27. 13:08 #157
kara jiyoung
kara jiyoung
visszatérő vendég

Idézet (Kareast @ 2014.09.26. 15:34)
Szóval, ha nem jön közbe semmi, akkor már idén ősszel láthatjuk újra az egyik kedvencünket. wink.gif  laugh.gif

Már alig várom! thumbsup.gif yahoo.gif bday.gif yahoo.gif
2014. október 12. 21:34 #158
Angel
Angel
St☆rlight™

Státusz'This is all I ever wanted for you, Will. For both of us.'
Hozzászólás: 2479
Csatolások: 3541
Azonosító: 120837
Én személy szerint szeretem ha kicsit átalakítják a zenéket, és JÓL, MINŐSÉGIEN dolgozzák át. Pl. Beast - Shock-jának ez az egyetlen remix verziója, ami úgy igazán bejött happy.gif Szokott még valaki hasonlókat hallgatni? happy.gif

2014. október 12. 22:42 #159
- törölt felhasználó -    
Idézet (Angel @ 2014.10.12. 21:34)
Én személy szerint szeretem ha kicsit átalakítják a zenéket, és JÓL, MINŐSÉGIEN dolgozzák át. Pl. Beast - Shock-jának ez az egyetlen remix verziója, ami úgy igazán bejött happy.gif Szokott még valaki hasonlókat hallgatni? happy.gif

Igen, én is azért szoktam hallgatni a kedvenceim remix változatát. Az egyik pont ez a Beast-es. heart.gif laugh.gif
Valamint, én ezeket szeretem még nagyon. laugh.gif

Egyszer-kétszer megpróbáltam hozzárakni a koreográfiát és, amennyi csipőrázás jött ki, már a végére fájt minden mozdulat. sad.gif

Ebbe pedig belekeveredek. blush.gif Az eredeti jobban megy.
1 felhasználónak tetszik: Angel
2014. október 15. 16:29 #160
Fanni Cica 14
Fanni Cica 14
új tag

Státusz방탄소년단
Hozzászólás: 59
Csatolások: 45
Azonosító: 185619
K-POP LOVE wub.gif hullam.gif heart.gif
10 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10