Két dolog van, amit különösen szeretek benne, hogy vicces
K-Pop
2014. augusztus 12. 00:49
Ezt a videót is nagyon szeretem, kár hogy ilyen rövid ideig tart
na minegy
és hogy a kedvenceim vannak benne
2014. augusztus 12. 01:07
|
|
kara jiyoungvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.29. Hozzászólás: 218 Csatolások: 32 Azonosító: 216045 offline
|
Hamarosan érkezik a KARA új comebackje a klip első teaserei Gyu Ri és Young Ji verzióban már meg is jelent. Az új klip címe Mamma Mia.
2014. augusztus 12. 01:27
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.29. Hozzászólás: 218 Csatolások: 32 Azonosító: 216045 offline
|
hát nekem ezek az egyik kedvenc élő felépéseim
2014. augusztus 12. 01:34
Bár én is a közönség soraiban lehettem volna!:
2014. augusztus 13. 17:48
Itt van Ha Ra és Seung Yeon teasere is
1 felhasználónak tetszik:
kara jiyoung
2014. augusztus 18. 11:10
Végre itt van a KARA új klipje. Szerintem nagyon jó lett a dal, mondjuk a klip még egy kicsit szurja a szememet, hogy négyen vannak, de azért egy kicsit örülök, hogy Young Ji kevesebb részt kapott. Így legalább azoknak se lesz rossz, akiknek Nicole vagy Ji Young volt a kedvencük.
KARA: Mamma Mia MV
KARA: Mamma Mia MV
2014. augusztus 21. 14:26
|
|
Misuzu86동방신기 사랑해요 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.26. Hozzászólás: 1253 Csatolások: 28 Azonosító: 204515 offline
|
Ez egy kicsit érzelmesebb szám, de nekem nagyon tetszik...
kara jiyoung
2014. augusztus 30. 18:00
A napokban a Beast-nek új japán videója jelent meg, melyen új japán dalukat a More Than You Think-et éneklik. A dal majd a szeptember 17-én megjelenő Beast Japan Best stúdió albumukon lesz majd megtalálható. De a Good Luck albumuk japán verziója is ezen a napon kerül a boltok polcaira.
Yo Seob pedig újabb musicalben kapott szerepet. A Zorro augusztus 27-től október 26-ig lesz színpadon. Yo Seob mellett viszont még a SHINee's Key, Cho A az AOA-ből és Wheesung is főszerepet kapott a darabban.
Örülök, hogy Yo Seob musical karrierje ennyire szárnyra kapott és remélem még rengeteg darabban fog feltűnni.
Yo Seob pedig újabb musicalben kapott szerepet. A Zorro augusztus 27-től október 26-ig lesz színpadon. Yo Seob mellett viszont még a SHINee's Key, Cho A az AOA-ből és Wheesung is főszerepet kapott a darabban.
Örülök, hogy Yo Seob musical karrierje ennyire szárnyra kapott és remélem még rengeteg darabban fog feltűnni.
2014. szeptember 02. 13:38
|
|
Misuzu86동방신기 사랑해요 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.26. Hozzászólás: 1253 Csatolások: 28 Azonosító: 204515 offline
|
Tegnap néztem rá az új számukra, és mit mondjak...fülbemászó a dallama és a szövege is
Tetszik
Ti mit szóltok hozzá?
kara jiyoung
2014. szeptember 17. 22:46
Látom egy kicsit lefagytunk és megálltunk..
Akkor itt van a TTS legújabb szerzeménye:
Ti mit szóltok hozzá?
Ti mit szóltok hozzá?
2014. szeptember 17. 23:17
|
|
Aletta777 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.21. Hozzászólás: 563 Csatolások: 0 Azonosító: 231928 offline
|
A KPOP a világ legjobb zenei műfaja.
Nekem a kedvenc eggyüttesem a 2ne1 és a BigBang. Az egyik 4 szép és elegáns lányból a másik pedig 5 a világ leghejesebb pasiajiból áll.
A KPOP-ra visszatérve nem létezik ennél jobb műfaj.
Ritmusos, jó adudióval és szövegekkel.
Nekem a telefonomon csak KPOP számok vannak és semmi más, momdjuk más nem is kell.
A KPOP-ra visszatérve nem létezik ennél jobb műfaj.
Nekem a telefonomon csak KPOP számok vannak és semmi más, momdjuk más nem is kell.
2014. szeptember 22. 18:45
Idézet (Kareast @ 2014.09.17. 22:46)
Látom egy kicsit lefagytunk és megálltunk..
Ti mit szóltok hozzá?
Ti mit szóltok hozzá?
Háát a Tiffany iránti szeretetem és tiszteletem jegyében végig néztem/hallgattam, de az előző daluk jobban tetszett. Viszont maga a klip és a stílus ennél jobban sikerült, szóval így egészében elmegy. De ha már SM és SNSD én egy kicsit többet vártam.
kara jiyoung
2014. szeptember 26. 15:34
Ma hajnalban egyszer csak felébredtem és fogalmam sincs miért, de valamiért egyből a latopomnál kötöttem ki.
Ekkor vettem észre egy fantasztikus hírt, melynek szerintem nagyon sokan örülni fognak.
Amit már páran tudhattok, hogy az egykori KARA tag Kang Ji Young már idén ősszel adja ki első színésznői "előadását."
Ám akik eddig szomorkodtak a másik lányért most nagyon boldogok lehetnek, ugyanis tudomásom szerint a másik volt KARA tag Jung Nicole, már idén októberben debütál szóló énekesnőként.
Állítólag ugyan annál az ügynökségnél, mint ahol jelenleg Lee Hyo Ri is munkálkodik.
Szóval, ha nem jön közbe semmi, akkor már idén ősszel láthatjuk újra az egyik kedvencünket.
Ekkor vettem észre egy fantasztikus hírt, melynek szerintem nagyon sokan örülni fognak.
Amit már páran tudhattok, hogy az egykori KARA tag Kang Ji Young már idén ősszel adja ki első színésznői "előadását."
Ám akik eddig szomorkodtak a másik lányért most nagyon boldogok lehetnek, ugyanis tudomásom szerint a másik volt KARA tag Jung Nicole, már idén októberben debütál szóló énekesnőként.
Állítólag ugyan annál az ügynökségnél, mint ahol jelenleg Lee Hyo Ri is munkálkodik.
Szóval, ha nem jön közbe semmi, akkor már idén ősszel láthatjuk újra az egyik kedvencünket.
kara jiyoung
2014. szeptember 26. 17:31
Idézet (Kareast @ 2014.09.26. 15:34)
Ma hajnalban egyszer csak felébredtem és fogalmam sincs miért, de valamiért egyből a latopomnál kötöttem ki.

Nem vagyok egy nagy Kara rajongó, de örülök, hogy Nicole karrierje is rendeződni látszik. Túl tehetséges, hogy eltűnjön és látszik is, hogy a tehetség bárhol utat tör magának.
A B2M-nek meg örök hála, hogy újabb DSP-től "szabadult" tehetséget karol fel.
kara jiyoung
2014. szeptember 27. 13:08
|
|
|
Idézet (Kareast @ 2014.09.26. 15:34)

Már alig várom!
2014. október 12. 21:34
|
|
AngelSt☆rlight™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.21. Hozzászólás: 2479 Csatolások: 3541 Azonosító: 120837 offline
|
Én személy szerint szeretem ha kicsit átalakítják a zenéket, és JÓL, MINŐSÉGIEN dolgozzák át. Pl. Beast - Shock-jának ez az egyetlen remix verziója, ami úgy igazán bejött
Szokott még valaki hasonlókat hallgatni?
2014. október 12. 22:42
Idézet (Angel @ 2014.10.12. 21:34)
Én személy szerint szeretem ha kicsit átalakítják a zenéket, és JÓL, MINŐSÉGIEN dolgozzák át. Pl. Beast - Shock-jának ez az egyetlen remix verziója, ami úgy igazán bejött
Szokott még valaki hasonlókat hallgatni? 
Igen, én is azért szoktam hallgatni a kedvenceim remix változatát. Az egyik pont ez a Beast-es.
Valamint, én ezeket szeretem még nagyon.
Egyszer-kétszer megpróbáltam hozzárakni a koreográfiát és, amennyi csipőrázás jött ki, már a végére fájt minden mozdulat.
Ebbe pedig belekeveredek.
Angel
2014. október 15. 16:29
|
|
Fanni Cica 14új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 59 Csatolások: 45 Azonosító: 185619 offline
|
K-POP LOVE
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.