Starity

K-Pop

10 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. július 05. 00:48 #121
kara jiyoung
kara jiyoung
visszatérő vendég

Státusz>> ♥ Ji Young ♥ Gyu Ri ♥ Seung Yeon ♥ Nicole ♥ Ha Ra ♥ <<
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 218
Csatolások: 32
Azonosító: 216045
Idézet (Kareast @ 2014.07.03. 14:50)
A KARA kapcsán a Project győztese Heo Young Ji lett. smileeee.gif
Szerintetek megérdemelte a győzelmet? smileeee.gif

Hát még nem annyira ismerem, aranyos lánynak tartom és egy kicsit talán hasonlít a Girl's Day-es Yura-ra. laugh.gif Csak egy nagy bajom van vele. Hogy most hogy Ő van a csapatban, egyre rosszabb hogy Ji Young már nincsen sad.gif unsure.gif és a neve is színte ugyan az, mint Ji Young-nak csak fordítva
hát talán egy idővel begyógyul ez a seb is smileeee.gif de most még elégé fáj
2014. július 05. 15:58 #122
- törölt felhasználó -    
Idézet (Misuzu86 @ 2014.07.04. 20:13)
És megérkezett a frissen debütált együttes, a LU:KUS legelső albuma és klippje. Nektek hogy tetszik?

Szerintem nem lett rossz. Mondjuk a legmeglepőbb az volt, hogy az ötből hárman a volt x-5 tagjai. Jó, hogy a DGNA mellett ők is találtak más utat, hogy vissza térjenek a koreai médiába.
A csapat stílusa egészen tetszik, jó, hogy legalább egy idén debütált fiú csapat nem erőlteti ezt a divat hip-hop stílust...
2 felhasználónak tetszik: kara jiyoung, Misuzu86
2014. július 07. 14:08 #123
- törölt felhasználó -    
Áá, alig várom már a teljes klipet. heart.gif De már ez az előzetes is nagyon jó. Na igen Hyun Joong nem hibázik. wub.gif wub.gif
2 felhasználónak tetszik: Misuzu86, kara jiyoung
2014. július 08. 09:38 #124
Misuzu86
Misuzu86
동방신기 사랑해요

Státusz사랑해 강민규!
Hozzászólás: 1253
Csatolások: 28
Azonosító: 204515
A következő videó számomra nagyon megható volt, mert jó érzés tudni, hogy felfigyeltek ránk! És még azt is mondja, hogy "szeretlek".. blush.gif blush.gif blush.gif
video

Nagyon tetszik a számuk...szerintetek korai lenne ha létrehoznám az adatlapjukat?
2 felhasználónak tetszik: Betti90, kara jiyoung
2014. július 08. 10:19 #125
johanna92
johanna92
Bullshitter

StátuszDaenamhyup, we be kill them aaaaaaaaaaaaaall
Hozzászólás: 1924
Azonosító: 174132
Idézet (Misuzu86 @ 2014.07.08. 09:38)
A következő videó számomra nagyon megható volt, mert jó érzés tudni, hogy felfigyeltek ránk! És még azt is mondja, hogy "szeretlek".. blush.gif  blush.gif  blush.gif 
video
Nagyon tetszik a számuk...szerintetek korai lenne ha létrehoznám az adatlapjukat?

Én őszintén szólva ezen egy kicsit meglepődtem, tekintve hogy nem azt vettem észre, hogy K-Much-ékért olyan nagyon megőrülnének. Nemzetközi szinten se meg itthon se azt látom, hogy mennyien milyen nagy izgalommal rajonganák körül őket. ohmy.gif Lehet, hogy eddig elkerültem valahogy a rajongókat? ohmy.gif De azért jó tudni, hogy vannak olyanok is, akik törődnek az olyan újonckákkal is, akik nem nagyobb, híresebb cégek keze alól kerülnek ki. (Még ha nekem nem is tetszik a K-Much.)

A LU:KUS meg... hát, nekem talán az tetszik legkevésbé bennük, ahogy kinéznek. Tök ijesztő némelyik tag a színes hajával meg a kontaktlencséjével. sad.gif (Kicsit arra emlékeztetnek, mikor a Topp Dogg debütált és Hansolra meg B-joo-ra annyira brutálisan erőltették a húsztonnasmink-kontaktlencse-színeshaj kombót. :"D *megborzong*) Ha ezt nem veszem figyelembe, akkor azt mondom, hogy van valami a számukban, de nekem annyira valahogy mégsem fekszik sajnos... De mint GomNaNa is írta, legalább nem hiphopos a stílusuk. XD Nekem az a kedvencem kpop terén, anno totál döbbenten vettem észre magamon, hogy majdhogynem az összes kpop-kedvencem hiphopos stílusban nyomja, de mostanában tényleg eléggé elcsépelik a dolgot meg olyanokra is ráragasztják a "pop-hiphop" jelzőt, akikre aztán tényleg nem kőne. x_x" (Topp Dogg, Alphabat? Come on... Pedig én szeretem a Topkutyát.) Viszont azt így utólag hozzá kell tennem, hogy LU:KUS-ékon ez a ruha baromi jól kiemeli az alakjukat. Feltűnően magasnak és karcsúnak hatnak tőle (valszeg azok is XDDD), szóval ha a hajuk nem is, az alakjuk bejön. laugh.gif laugh.gif laugh.gif
2 felhasználónak tetszik: Misuzu86, kara jiyoung
2014. július 08. 10:33 #126
Misuzu86
Misuzu86
동방신기 사랑해요

Státusz사랑해 강민규!
Idézet (johanna92 @ 2014.07.08. 10:19)
Én őszintén szólva ezen egy kicsit meglepődtem, tekintve hogy nem azt vettem észre, hogy K-Much-ékért olyan nagyon megőrülnének. Nemzetközi szinten se meg itthon se azt látom, hogy mennyien milyen nagy izgalommal rajonganák körül őket. ohmy.gif Lehet, hogy eddig elkerültem valahogy a rajongókat? ohmy.gif De azért jó tudni, hogy vannak olyanok is, akik törődnek az olyan újonckákkal is, akik nem nagyobb, híresebb cégek keze alól kerülnek ki. (Még ha nekem nem is tetszik a K-Much.)
A LU:KUS meg... hát, nekem talán az tetszik legkevésbé bennük, ahogy kinéznek. Tök ijesztő némelyik tag a színes hajával meg a kontaktlencséjével. sad.gif (Kicsit arra emlékeztetnek, mikor a Topp Dogg debütált és Hansolra meg B-joo-ra annyira brutálisan erőltették a húsztonnasmink-kontaktlencse-színeshaj kombót. :"D *megborzong*) Ha ezt nem veszem figyelembe, akkor azt mondom, hogy van valami a számukban, de nekem annyira valahogy mégsem fekszik sajnos... De mint GomNaNa is írta, legalább nem hiphopos a stílusuk. XD Nekem az a kedvencem kpop terén, anno totál döbbenten vettem észre magamon, hogy majdhogynem az összes kpop-kedvencem hiphopos stílusban nyomja, de mostanában tényleg eléggé elcsépelik a dolgot meg olyanokra is ráragasztják a "pop-hiphop" jelzőt, akikre aztán tényleg nem kőne. x_x" (Topp Dogg, Alphabat? Come on... Pedig én szeretem a Topkutyát.) Viszont azt így utólag hozzá kell tennem, hogy LU:KUS-ékon ez a ruha baromi jól kiemeli az alakjukat. Feltűnően magasnak és karcsúnak hatnak tőle (valszeg azok is XDDD), szóval ha a hajuk nem is, az alakjuk bejön. laugh.gif  laugh.gif  laugh.gif

Én sem hallottam róluk eddig, de twitteren is már majdnem 10ezren követik őket, habár még csak fél éve debütáltak! biggrin.gif Valahol mind elkezdték...nem? thumbsup.gif
3 felhasználónak tetszik: Betti90, johanna92, kara jiyoung
2014. július 09. 17:58 #127
- törölt felhasználó -    
Idézet (Misuzu86 @ 2014.07.08. 09:38)
A következő videó számomra nagyon megható volt, mert jó érzés tudni, hogy felfigyeltek ránk! És még azt is mondja, hogy "szeretlek".. blush.gif  blush.gif  blush.gif 
video

Na most kifejezetten a szívembe zártam a fiúkat. Tényleg megható főleg, hogy egy olyan csapat szólt a magyar k-pop rajongókhoz akik még tényleg nem olyan rég debütáltak.
Mondjuk engem a debütáló daluk anno nem igazán fogott meg úgy különösebben, viszont elég érdekes koncepcióval és dallal nyitottak így le se tagadhatják, hogy a Chrome Entertainment alá tartoznak. Kicsit úgy hatnak számomra mint a Crayon Pop fiú változata és ezt nem rossz szándékból mondom, mert én nagyon imádom a Crayon Pop-ot. Tetszik, hogy nem az az átlagos lány banda vonalat képviselik és remélem a K-Much-ot is így viszik tovább, mert kéne már a fiú csapatok közé valami új. smileeee.gif

Hát ha szeretnéd amúgy nyugodtan létrehozhatod a lapjukat én látok bennük jövőt, főleg hogyha a Chrome tényleg nem egy tucat bandát akar belőlük csinálni akkor én már most szeretem őket. biggrin.gif
3 felhasználónak tetszik: Misuzu86, Betti90, kara jiyoung
2014. július 13. 09:37 #128
Misuzu86
Misuzu86
동방신기 사랑해요

Státusz사랑해 강민규!
És így vasárnap reggelre egy kis felüdülés thumbsup.gif
2 felhasználónak tetszik: kara jiyoung, johanna92
2014. július 13. 13:51 #129
- törölt felhasználó -    
Idézet (Misuzu86 @ 2014.07.13. 09:37)
És így vasárnap reggelre egy kis felüdülés  thumbsup.gif

Ennél jobb nem is kell. A csapat leggyönyörűbb klipje. heart.gif

Aki ráér majd és érdekli az nézze végig EZT a 4 részes dokumentum filmet, ahol Magyarországot mutatják be koreai szemmel. Nem tudom, hogy ki látta már engem nagyon megfogott, főleg, hogy Han Soo Yeon tényleg milyen szépen beszél magyarul. A napokban pedig az Index is interjút készített vele. Persze magyarul. beer.gif
2014. július 13. 15:44 #130
Misuzu86
Misuzu86
동방신기 사랑해요

Státusz사랑해 강민규!
Idézet (GomNaNa @ 2014.07.13. 13:51)
Ennél jobb nem is kell. A csapat leggyönyörűbb klipje. heart.gif
Aki ráér majd és érdekli az nézze végig EZT a 4 részes dokumentum filmet, ahol Magyarországot mutatják be koreai szemmel. Nem tudom, hogy ki látta már engem nagyon megfogott, főleg, hogy Han Soo Yeon tényleg milyen szépen beszél magyarul. A napokban pedig az Index is interjút készített vele. Persze magyarul.  beer.gif

Nagyon jó kis dokumentum film lett, az első két részt már meg is néztem...melengeti a szívem, hogy ilyeneket forgatnak kicsi hazánkról, és főleg, hogy le is adták a koreai tv-ben! biggrin.gif blush.gif

És itt van még egy zene, amit nagyon kedvelek, rendkívül szívszorító történet zenéje. A kedvenc sorozatomé, a Nine times travel-é wub.gif
1 felhasználónak tetszik: kara jiyoung
2014. július 26. 13:19 #131
- törölt felhasználó -    
Ha már úgyis nyár van yahoo.gif akkor így szombat délutánra egy kis zene: wink.gif laugh.gif
cola.gif thumbup2.gif yahoo.gif Kara: Go Go Summeryahoo.gif thumbup2.gif cola.gif
2014. július 26. 14:22 #132
- törölt felhasználó -    
Nekem ez az egyik nagy kedvencem nyári dalok közül. Mondjuk a Mighty Mouth-nak csak jó számai vannak. thumbsup.gif
2014. július 26. 19:29 #133
- törölt felhasználó -    
Idézet (GomNaNa @ 2014.07.26. 14:22)
Nekem ez az egyik nagy kedvencem nyári dalok közül. Mondjuk a Mighty Mouth-nak csak jó számai vannak.  thumbsup.gif

Igazad van GomNaNa,itt ez a számuk ez is remek, ha már ők is előkerültek:
thumbsup.gif Mighty Mouth: TokTok thumbsup.gif

(Így még jobb, hogy ha Yo Seob bohóckodik közbe laugh.gif )
2014. július 26. 20:28 #134
- törölt felhasználó -    
Idézet (Kareast @ 2014.07.26. 19:29)
Igazad van GomNaNa,itt ez a számuk ez is remek, ha már ők is előkerültek:
thumbsup.gif Mighty Mouth: TokTok thumbsup.gif 
(Így még jobb, hogy ha Yo Seob bohóckodik közbe laugh.gif )

Na igen így YoSeob fókuszban élvezhetőbb a dal. rohog.gif
Ugyan pedig Jay Park Joah dalát nem igazán szeretem így ez se rossz. wub.gif
2014. július 27. 00:14 #135
- törölt felhasználó -    
Hát akkor így éjfél körül, jöhet két jó kis dal, egy ami az időt jelzi kb. rohog.gif a másik pedig egy bulizósabb. yahoo.gif laugh.gif
heart.gif Beast: Midnight - Beautiful Night heart.gif
2014. augusztus 07. 18:42 #136
Misuzu86
Misuzu86
동방신기 사랑해요

Státusz사랑해 강민규!
meghajolo.gif wub.gif wub.gif wub.gif meghajolo.gif beer.gif
2014. augusztus 07. 23:42 #137
- törölt felhasználó -    
Csak egy kis Csütörtök esti zene, minden kedves K-Pop rajongónak: wub.gif wub.gif laugh.gif heart.gif
2014. augusztus 08. 22:36 #138
- törölt felhasználó -    
A legjobb élő fellépéseik a Beautiful promóciói alatt voltak. Hihetetlen bolondok és nagyon édesek! heart.gif B2ST heart.gif
De hogy azért a macsós énjük is kitükröződjön heart.gif Mystery heart.gif
2014. augusztus 11. 11:47 #139
Misuzu86
Misuzu86
동방신기 사랑해요

Státusz사랑해 강민규!
Nekem az ő élő fellépéseik tetszenek! wub.gif

És itt egy nagyon magkapó video, hogy miért is szeretem és tisztelem őket annyira! blush.gif blush.gif wub.gif meghajolo.gif
2 felhasználónak tetszik: johanna92, kara jiyoung
2014. augusztus 12. 00:42 #140
- törölt felhasználó -    
ha már élő fellépésekről van szó, akkor itt vannak a KARA lejobb fellépései: laugh.gif (legalábbis az én véleményem szerint blush.gif )
10 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

Son Ga In Son Ga In 1920.