Idézet (Misuzu86 @ 2014.07.08. 09:38)
A következő videó számomra nagyon megható volt, mert jó érzés tudni, hogy felfigyeltek ránk! És még azt is mondja, hogy "szeretlek"..
video
Nagyon tetszik a számuk...szerintetek korai lenne ha létrehoznám az adatlapjukat?
Én őszintén szólva ezen egy kicsit meglepődtem, tekintve hogy nem azt vettem észre, hogy K-Much-ékért olyan nagyon megőrülnének. Nemzetközi szinten se meg itthon se azt látom, hogy mennyien milyen nagy izgalommal rajonganák körül őket.

Lehet, hogy eddig elkerültem valahogy a rajongókat?

De azért jó tudni, hogy vannak olyanok is, akik törődnek az olyan újonckákkal is, akik nem nagyobb, híresebb cégek keze alól kerülnek ki. (Még ha nekem nem is tetszik a K-Much.)
A LU:KUS meg... hát, nekem talán az tetszik legkevésbé bennük, ahogy kinéznek. Tök ijesztő némelyik tag a színes hajával meg a kontaktlencséjével.

(Kicsit arra emlékeztetnek, mikor a Topp Dogg debütált és Hansolra meg B-joo-ra annyira brutálisan erőltették a húsztonnasmink-kontaktlencse-színeshaj kombót. :"D *megborzong*) Ha ezt nem veszem figyelembe, akkor azt mondom, hogy van valami a számukban, de nekem annyira valahogy mégsem fekszik sajnos... De mint GomNaNa is írta, legalább nem hiphopos a stílusuk. XD Nekem az a kedvencem kpop terén, anno totál döbbenten vettem észre magamon, hogy majdhogynem az összes kpop-kedvencem hiphopos stílusban nyomja, de mostanában tényleg eléggé elcsépelik a dolgot meg olyanokra is ráragasztják a "pop-hiphop" jelzőt, akikre aztán tényleg nem kőne. x_x" (Topp Dogg, Alphabat? Come on... Pedig én szeretem a Topkutyát.) Viszont azt így utólag hozzá kell tennem, hogy LU:KUS-ékon ez a ruha baromi jól kiemeli az alakjukat. Feltűnően magasnak és karcsúnak hatnak tőle (valszeg azok is XDDD), szóval ha a hajuk nem is, az alakjuk bejön.