Starity

K-Pop

10 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. június 29. 21:50 #101
- törölt felhasználó -    
Idézet (Misuzu86 @ 2014.06.29. 11:06)
Nagyon jó ez a számuk! meghajolo.gif  Imádom, hogy mennyire jó klippeket csinálnak  blush.gif

laugh.gif Na igen, laugh.gif ők mindig csak jól tejestenek laugh.gif
2 felhasználónak tetszik: kara jiyoung, Misuzu86
2014. június 30. 10:20 #102
Betti15
Betti15
új tag

Státusz~Azt hiszem már érzem milyen igazságtalan az élet ~
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 3
Csatolások: 0
Azonosító: 228288
Idézet (leti0417 @ 2013.10.06. 07:28)
Bocsika h hozzászólok deh én ki nem állhatom a K-pop-ot!! Bocsi csak ez van smileeee.gif

Ha nem tetszik minek szólsz hozzá? smileeee.gif
2 felhasználónak tetszik: kara jiyoung, Misuzu86
2014. június 30. 10:30 #103
Misuzu86
Misuzu86
동방신기 사랑해요

Státusz사랑해 강민규!
Hozzászólás: 1253
Csatolások: 28
Azonosító: 204515
Egy kis szavazásra bukkantam, mivel vb van jelenleg és mindenki ennek lázában ég a soompi csinált egy szavazást, nézzétek meg és szavazzatok, ha tetszik biggrin.gif
Szavazni itt lehet meghajolo.gif
2 felhasználónak tetszik: kara jiyoung, Betti90
2014. június 30. 15:01 #104
- törölt felhasználó -    
Idézet (Misuzu86 @ 2014.06.30. 10:30)
Egy kis szavazásra bukkantam, mivel vb van jelenleg és mindenki ennek lázában ég a soompi csinált egy szavazást, nézzétek meg és szavazzatok, ha tetszik biggrin.gif
Szavazni itt lehet  meghajolo.gif

Jók is az ilyenek. laugh.gif De azért ember kínzás Jang Geun Seok-ot és Kim Hyun Joong-ot egy kupacba tenni. biggrin.gif Legalábbis számomra, mert a két TÖKÉLETESBŐL nehéz kiválasztani a legtökéletesebbet.
Egyetlen hiba: nincsenek feltüntetve Beast tagok mad.gif
2 felhasználónak tetszik: Misuzu86, kara jiyoung
2014. június 30. 18:41 #105
Misuzu86
Misuzu86
동방신기 사랑해요

Státusz사랑해 강민규!
Idézet (GomNaNa @ 2014.06.30. 15:01)
Jók is az ilyenek. laugh.gif  De azért ember kínzás Jang Geun Seok-ot és Kim Hyun Joong-ot egy kupacba tenni.  biggrin.gif Legalábbis számomra, mert a két TÖKÉLETESBŐL nehéz kiválasztani a legtökéletesebbet.
Egyetlen hiba: nincsenek feltüntetve Beast tagok  mad.gif

Igen, nekem is volt egy két rohadtul nehéz választás...So Ji Sub,Kim Soo Hyun, Song Seung Heon és azt hiszem Lee Jun Ki egy csoportban...igen, a B2st-et én is hiányoltam nagyon, vagy több JYJ-set dry.gif De Changmin legalább vezet a csoportjában blush.gif
1 felhasználónak tetszik: kara jiyoung
2014. július 02. 11:20 #106
Misuzu86
Misuzu86
동방신기 사랑해요

Státusz사랑해 강민규!
Itt a következő forduló a szavazásban...azért nem igazságos, hogy az Exo-ból 3 tag is bent van, míg a JYJ-ből egy sem volt az elején sem, B2st tag sem volt... dry.gif Drága Changmin-om bekerült, de mennyi az esélye rá, hogy ha most le is győzi Taecyeon-t, akkor képes lesz két Exo-sat legyőzni? Nem is szemétség...ezekután vajon ki nyer a pasi énekesek közül?? dry.gif dry.gif dry.gif
Én voltam olyan undok, hogy minden párnál nem az Exo-sra szavaztam biggrin.gif
2014. július 03. 14:50 #107
- törölt felhasználó -    
A KARA kapcsán a Project győztese Heo Young Ji lett. smileeee.gif
Szerintetek megérdemelte a győzelmet? smileeee.gif
2014. július 03. 17:06 #108
- törölt felhasználó -    
Idézet (Kareast @ 2014.07.03. 14:50)
A KARA kapcsán a Project győztese Heo Young Ji lett. smileeee.gif
Szerintetek megérdemelte a győzelmet? smileeee.gif

Még nem igen ismerem, de így külsőre aranyos lány és korban is illik a csapatba.
Így már persze még kíváncsibb leszek a lányok augusztusra tervezett visszatérésére. smileeee.gif
2014. július 03. 17:14 #109
- törölt felhasználó -    
Idézet (Misuzu86 @ 2014.07.02. 11:20)
Itt a következő forduló a szavazásban...azért nem igazságos, hogy az Exo-ból 3 tag is bent van, míg a JYJ-ből egy sem volt az elején sem, B2st tag sem volt... dry.gif  Drága Changmin-om bekerült, de mennyi az esélye rá, hogy ha most le is győzi Taecyeon-t, akkor képes lesz két Exo-sat legyőzni? Nem is szemétség...ezekután vajon ki nyer a pasi énekesek közül?? dry.gif  dry.gif  dry.gif
Én voltam olyan undok, hogy minden párnál nem az Exo-sra szavaztam biggrin.gif

Őszintén szólva én számítottam rá, hogy az EXO-s tagok nagy része átesik a rostán. Azért őket most nagyon sztárolják.
Amin én a legjobban meglepődtem, hogy G-Dragon már az első körben kiesett. Azért az ő tehetsége sokkal nagyobb, mint az egész EXO gárdáé...
2014. július 03. 18:40 #110
Misuzu86
Misuzu86
동방신기 사랑해요

Státusz사랑해 강민규!
Idézet (GomNaNa @ 2014.07.03. 17:14)
Őszintén szólva én számítottam rá, hogy az EXO-s tagok nagy része átesik a rostán. Azért őket most nagyon sztárolják. 
Amin én a legjobban meglepődtem, hogy G-Dragon már az első körben kiesett. Azért az ő tehetsége sokkal nagyobb, mint az egész EXO gárdáé...

Igen, ebben igazad van. De most néztem, hogy a GOT7-ből Jackson megelőzte Kai-t és Nickhun is szépen feljött 49%-ra biggrin.gif Talán a három Exo-sból kiesik kettő is..tudom, nem szép ilyeneknek örülni, de azért a 2PM egy kicsit régebbi csapat, mint az EXO... dry.gif Bár gondolom azt tudod, hogy én Changmin-nak szurkolok a legjobban? Színészek közül meg Song Joong Ki-nak, akitől nagyon szép eredmény, hogy bekerült a 16-ba és még vezet is egy aktuális színész ellen, holott 2012 óta SJK nem szerepelt sorozatban...és egyébként sem semmiben, mivel katona. wub.gif
2014. július 03. 20:04 #111
- törölt felhasználó -    
Idézet (Misuzu86 @ 2014.07.03. 18:40)
Igen, ebben igazad van. De most néztem, hogy a GOT7-ből Jackson megelőzte Kai-t és Nickhun is szépen feljött 49%-ra biggrin.gif Talán a három Exo-sból kiesik kettő is..tudom, nem szép ilyeneknek örülni, de azért a 2PM egy kicsit régebbi csapat, mint az EXO... dry.gif  Bár gondolom azt tudod, hogy én Changmin-nak szurkolok a legjobban? Színészek közül meg Song Joong Ki-nak, akitől nagyon szép eredmény, hogy bekerült a 16-ba és még vezet is egy aktuális színész ellen, holott 2012 óta SJK nem szerepelt sorozatban...és egyébként sem semmiben, mivel katona.  wub.gif

Na igen most a Got7 is kezd feljönni, de nem gondoltam volna, hogy Jackson-nak lesz esélye. rohog.gif
Igen azt gondoltam és ahogy látom tovább is fog jutni. smileeee.gif Én akiket szeretek azok mind kiesnek, bár egyikben sem értek egyet. Azért IU több szemszögből is többet tett már le az asztalra mint a T-ara-s JiYeon, csak utóbbi most kapott egy felnőtt koncepciót plusz koreográfiát, így valószínű a fiú szavazók is előnyben részesítik JiYeon-t.
Aminek viszont örülök, hogy Song Joong Ki vezet Kim Woo Bin ellen. Az így tényleg nem semmi, hogy katonai idejét tölti és a most egyik legjobban sztárolt színészt küldi a süllyesztőbe (megjegyzem jogosan) happy.gif
Én már csak azt remélem, hogy a következő fordulóban Lee Seung Gi kiesik (na igen a kár öröm amiért most legyőzi a drága Jun Ki-t heart.gif mad.gif )
2014. július 03. 22:32 #112
Misuzu86
Misuzu86
동방신기 사랑해요

Státusz사랑해 강민규!
Idézet (GomNaNa @ 2014.07.03. 20:04)
Na igen most a Got7 is kezd feljönni, de nem gondoltam volna, hogy Jackson-nak lesz esélye.  rohog.gif 
Igen azt gondoltam és ahogy látom tovább is fog jutni.  smileeee.gif  Én akiket szeretek azok mind kiesnek, bár egyikben sem értek egyet. Azért IU több szemszögből is többet tett már le az asztalra mint a T-ara-s JiYeon, csak utóbbi most kapott egy felnőtt koncepciót plusz koreográfiát, így valószínű a fiú szavazók is előnyben részesítik JiYeon-t. 
Aminek viszont örülök, hogy Song Joong Ki vezet Kim Woo Bin ellen. Az így tényleg nem semmi, hogy katonai idejét tölti és a most egyik legjobban sztárolt színészt küldi a süllyesztőbe (megjegyzem jogosan) happy.gif
Én már csak azt remélem, hogy a következő fordulóban Lee Seung Gi kiesik (na igen a kár öröm amiért most legyőzi a drága Jun Ki-t heart.gif mad.gif )

Én is így gondolom az IU-s véleményedet. És őszintén szeretem Lee Seung Gi-t és Lee Jun Ki-t is, de végig Lee Jun Ki-re szavaztam. Lee Seung Gi csak azért vezet most, mert jelenleg is fut a sorozata...nem hinném, hogy tehetségesebb Lee Jun Ki-nél! A 2PM-es Taecyeon-t sajnálom, mert jó énekes, de hát Changmin blush.gif
Egyébként pont most nézem Taecyeon-tól a legutóbbi sorozatát és baromi jó! Who are you a címe...misztikus sorozat, de érdemes megnézni. Nem is értem, miért nem sztárolták a sorozatot! Én egyébként például Yong Hwa-t sajnáltam nagyon a kiesettek közül, rá szavaztam még. Valamint T.O.P-t, G-Dragont, Yoochun-t...és még sokakat! sad.gif
2014. július 04. 00:17 #113
- törölt felhasználó -    
Idézet (GomNaNa @ 2014.07.03. 17:06)
Még nem igen ismerem, de így külsőre aranyos lány és korban is illik a csapatba.
Így már persze még kíváncsibb leszek a lányok augusztusra tervezett visszatérésére.  smileeee.gif

Na, igen mostmár úgyis nagyon hiányzik heart.gif Gyu Ri, Ha Ra és Seung Yeon heart.gif és már nagyon kiváncsi vagyok erre a felállásra, bár az én szívem kedvencei öröké az 5 tagú KARA marad, melyben még Nicole és Ji Young is tag volt. laugh.gif
egyébként már nagyon remélem, hogy Nicole siet a szólójával wink.gif laugh.gif
2014. július 04. 00:30 #114
- törölt felhasználó -    
Idézet (Misuzu86 @ 2014.07.03. 22:32)
Én is így gondolom az IU-s véleményedet. És őszintén szeretem Lee Seung Gi-t és Lee Jun Ki-t is, de végig Lee Jun Ki-re szavaztam. Lee Seung Gi csak azért vezet most, mert jelenleg is fut a sorozata...nem hinném, hogy tehetségesebb Lee Jun Ki-nél! A 2PM-es Taecyeon-t sajnálom, mert jó énekes, de hát Changmin  blush.gif 
Egyébként pont most nézem Taecyeon-tól a legutóbbi sorozatát és baromi jó! Who are you a címe...misztikus sorozat, de érdemes megnézni. Nem is értem, miért nem sztárolták a sorozatot! Én egyébként például Yong Hwa-t sajnáltam nagyon a kiesettek közül, rá szavaztam még. Valamint T.O.P-t, G-Dragont, Yoochun-t...és még sokakat!  sad.gif

Őszintén megmondom, hogy Lee seung Gi-tól én még nem láttam semmit és ha jobb lenne színészileg akkor is lee Jun Ki-ra szavaztam volna, mert a Beast mellett ő foglal még nagy helyet el a szívemben. heart.gif Amúgy Jun Ki-nak fut jelenleg sorozata a The Joseon Shooter wub.gif
Hát igen az embernek mindig a kedvencei esnek ki, ez már csak ilyen. laugh.gif
2014. július 04. 00:37 #115
- törölt felhasználó -    
Idézet (Kareast @ 2014.07.04. 00:17)
Na, igen mostmár úgyis nagyon hiányzik heart.gif Gyu Ri, Ha Ra és Seung Yeon heart.gif és már nagyon kiváncsi vagyok erre a felállásra, bár az én szívem kedvencei öröké az 5 tagú KARA marad, melyben még Nicole és Ji Young is tag volt. laugh.gif 
egyébként már nagyon remélem, hogy Nicole siet a szólójával wink.gif  laugh.gif

Hát már engem is érdekel mit hoznak így négyen össze. wink.gif
Amúgy nem akarlak lelombozni, de azért előbb egy céget kéne találnia Nicole-nak. Meg aztán ki tudja mi lesz, azért szólóban nehezebb elindulni. A T-ara-s AhReum is tavaly ezért szállt ki a csapatból, de még se híre, se hanva (mondjuk a hangján van is mit még fejleszteni).
Azon nevetnék, ha úgy járna mint Lee U, aki szóló élet miatt évekkel ezelőtt kiszállt az F.cuz-ból erre tavaly még nagyobb létszámú csapatban az M.Pire-el tért vissza Lumin névvel. Szerény véleményem szerint jobban járt volna ha az F.cuz-al marad, főleg, hogy ő volt a kedvencem é már sajnos az a csapat se a régi az új tagokkal.

Lényegében néha fáj, de sajnos ez benne van a pakliban, hogy csapat felállás nem marad mindenhol ugyan az. Aztán van akinek sikerül a külön karrier és van akinek nem...
Amúgy a napokban tért vissza a Fiestar és a Tiny-G és mind két banda egy-egy tagot veszített a létszámból, szóval már azon gondolkodom melyik csapat lesz a következő, ahol kihull egy vagy több tag.. mellow.gif
2014. július 04. 00:40 #116
- törölt felhasználó -    
Idézet (GomNaNa @ 2014.07.04. 00:37)
Hát már engem is érdekel mit hoznak így négyen össze. wink.gif
Amúgy nem akarlak lelombozni, de azért előbb egy céget kéne találnia Nicole-nak. Meg aztán ki tudja mi lesz, azért szólóban nehezebb elindulni. A T-ara-s AhReum is tavaly ezért szállt ki a csapatból, de még se híre, se hanva (mondjuk a hangján van is mit még fejleszteni).
Azon nevetnék, ha úgy járna mint Lee U, aki szóló élet miatt évekkel ezelőtt kiszállt az F.cuz-ból erre tavaly még nagyobb létszámú csapatban az M.Pire-el tért vissza Lumin névvel. Szerény véleményem szerint jobban járt volna ha az F.cuz-al marad, főleg, hogy ő volt a kedvencem é már sajnos az a csapat se a régi az új tagokkal.
Lényegében néha fáj, de sajnos ez benne van a pakliban, hogy csapat felállás nem marad mindenhol ugyan az. Aztán van akinek sikerül a külön karrier és van akinek nem...
Amúgy a napokban tért vissza a Fiestar és a Tiny-G és mind két banda egy-egy tagot veszített a létszámból, szóval már azon gondolkodom melyik csapat lesz a következő, ahol kihull egy vagy több tag.. mellow.gif

Ebben igazat kell adnom neked. smileeee.gif Hirtelen ezt el is felejtettem. omg.gif Hát remélem, hogy azért nem jár így. smileeee.gif
2014. július 04. 00:54 #117
- törölt felhasználó -    
Idézet (Kareast @ 2014.07.04. 00:40)
Ebben igazat kell adnom neked. smileeee.gif Hirtelen ezt el is felejtettem. omg.gif Hát remélem, hogy azért nem jár így. smileeee.gif

Én is remélem, mert szeretem én is Nicole-t, de az biztos, hogy nem mostanában lesz a visszatérése, ahogy AhReum-é se. biggrin.gif
2014. július 04. 01:05 #118
- törölt felhasználó -    
Idézet (GomNaNa @ 2014.07.04. 00:54)
Én is remélem, mert szeretem én is Nicole-t, de az biztos, hogy nem mostanában lesz a visszatérése, ahogy AhReum-é se.  biggrin.gif

hát igen smileeee.gif de legalább Gyu Ri-t, Ha Ra-t és Seung Yeon-t újra láthatjuk. laugh.gif
2014. július 04. 20:07 #119
Misuzu86
Misuzu86
동방신기 사랑해요

Státusz사랑해 강민규!
Egy kis dögös zene így péntek estére thumbsup.gif
2014. július 04. 20:13 #120
Misuzu86
Misuzu86
동방신기 사랑해요

Státusz사랑해 강민규!
És megérkezett a frissen debütált együttes, a LU:KUS legelső albuma és klippje. Nektek hogy tetszik?
10 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

Son Ga In Son Ga In 1938.