Starity

K-Pop

10 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. június 13. 12:29 #61
- törölt felhasználó -    
Idézet (Betti90 @ 2014.06.13. 12:23)
Itt Van Dongwoon videója is wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

na ez a része már jobban tetszik smileeee.gif laugh.gif
1 felhasználónak tetszik: kara jiyoung
2014. június 13. 15:20 #62
Misuzu86
Misuzu86
동방신기 사랑해요

Státusz사랑해 강민규!
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1253
Csatolások: 28
Azonosító: 204515
GomNaNa ezt neked küldöm biggrin.gif Nekem nagyon tetszik ez a videó és hát Lee Jun Ki énekel blush.gif
2014. június 13. 16:21 #63
- törölt felhasználó -    
Idézet (Misuzu86 @ 2014.06.13. 15:20)
GomNaNa ezt neked küldöm biggrin.gif Nekem nagyon tetszik ez a videó és hát Lee Jun Ki énekel  blush.gif

thumbsup.gif friends.gif
Mostanában függője lettem a dalnak és a sorozatnak is. wub.gif Min Ah és Jun Ki jó kis páros, mondjuk a One Day mellett a Black Moon a másik favoritom. Csak ámulok milyen gyönyörű hangja van Min Ah-nak. w00t.gif
Na és persze maga Arang karaktere is nagyon imádni való. smileeee.gif "Barackok, sorba állni!" _nevet.gif
2 felhasználónak tetszik: kara jiyoung, Misuzu86
2014. június 13. 17:04 #64
Misuzu86
Misuzu86
동방신기 사랑해요

Státusz사랑해 강민규!
Idézet (GomNaNa @ 2014.06.13. 16:21)
thumbsup.gif friends.gif
Mostanában függője lettem a dalnak és a sorozatnak is. wub.gif  Min Ah és Jun Ki jó kis páros, mondjuk a One Day mellett a Black Moon a másik favoritom. Csak ámulok milyen gyönyörű hangja van Min Ah-nak.  w00t.gif 
Na és persze maga Arang karaktere is nagyon imádni való.  smileeee.gif "Barackok, sorba állni!"  _nevet.gif 

Nekem a két számon kívül még 3 kedvencem van a sorozatból: K.Will - Love is you, Baek Ji Young - Love and love és a Mc Sniper - Mask dance blush.gif
2014. június 13. 17:20 #65
- törölt felhasználó -    
Idézet (Misuzu86 @ 2014.06.13. 17:04)
Nekem a két számon kívül még 3 kedvencem van a sorozatból: K.Will - Love is you, Baek Ji Young - Love and love és a Mc Sniper - Mask dance  blush.gif

Igen, ahogy a sorozat, a dalok is mind jók.happy.gif Ez is egy újabb érv ami a koreai sorozatok mellett szól, hogy gyönyörű dalok vannak az összesben. Én legalábbis se olyan sorozattal, se olyan filmmel nem találkoztam még ahol legalább egy dal ne fogott volna meg. sleep.gif
2014. június 13. 19:51 #66
Misuzu86
Misuzu86
동방신기 사랑해요

Státusz사랑해 강민규!
Idézet (GomNaNa @ 2014.06.13. 17:20)
Igen, ahogy a sorozat, a dalok is mind jók.happy.gif Ez is egy újabb érv ami a koreai sorozatok mellett szól, hogy gyönyörű dalok vannak az összesben. Én legalábbis se olyan sorozattal, se olyan filmmel nem találkoztam még ahol legalább egy dal ne fogott volna meg.  sleep.gif

Nekem volt már olyan sorozat, ahol nem igazán fogott meg egy zene sem, de ritka nagyon. biggrin.gif Melyik sorozat a kedvenced az Arang-on kívül persze? Miket láttál még?
2014. június 13. 21:01 #67
- törölt felhasználó -    
Idézet (Misuzu86 @ 2014.06.13. 19:51)
Nekem volt már olyan sorozat, ahol nem igazán fogott meg egy zene sem, de ritka nagyon. biggrin.gif Melyik sorozat a kedvenced az Arang-on kívül persze? Miket láttál még?

Az Arang-on kívül nagy kedvencem még a Time Between Dog and Wolf (ez volt az első megnézett sorozatom, ekkor kezdődött a Lee Jun Ki imádatom is.), Good Doctor, Two Weeks, Cheongdam-dong ALice, Hero, City Hunter, My Princess , Doktor Champ és a Baker King, Kim Tak Gu. heart.gif
Amit pedig még láttam: Fight; Flower Boy, Ramen Shop; Queen Seon Deok; Pasta; A Man Called Good; Athena: Goddes of War; Playful Kiss; Monstar; Master of Study; Ma Boy; Iris 1-2; To the Beautiful You; Gentleman's Dignity; Daemul; Flower Boys Next Door, The Equator Man; Shark; Nail Shop Paris; Fathers House (na ez nem tudom melyik kategória film vagy sorozat mivel összesen két részes volt.)

Hát így összesen ennyi amit sikerült eddig végig néznem, na meg persze filmekből is bőven akad, abból jócskán többet néztem már meg. Mondjuk filmek közül több az olyan amelyiknél sajnáltam azt a végig ült átlag két órát. rohog.gif
2014. június 14. 15:58 #68
Misuzu86
Misuzu86
동방신기 사랑해요

Státusz사랑해 강민규!
Idézet (GomNaNa @ 2014.06.13. 21:01)
Az Arang-on kívül nagy kedvencem még a Time Between Dog and Wolf (ez volt az első megnézett sorozatom, ekkor kezdődött a Lee Jun Ki imádatom is.), Good Doctor, Two Weeks, Cheongdam-dong ALice, Hero, City Hunter, My Princess , Doktor Champ és a Baker King, Kim Tak Gu. heart.gif
Amit pedig még láttam: Fight; Flower Boy, Ramen Shop; Queen Seon Deok; Pasta; A Man Called Good; Athena: Goddes of War; Playful Kiss; Monstar; Master of Study; Ma Boy; Iris 1-2; To the Beautiful You; Gentleman's Dignity; Daemul; Flower Boys Next Door, The Equator Man; Shark; Nail Shop Paris; Fathers House (na ez nem tudom melyik kategória film vagy sorozat mivel összesen két részes volt.)
Hát így összesen ennyi amit sikerült eddig végig néznem, na meg persze filmekből is bőven akad, abból jócskán többet néztem már meg. Mondjuk filmek közül több az olyan amelyiknél sajnáltam azt a végig ült átlag két órát.  rohog.gif

Sokat láttam én is ezekből, amit még szerintem mindenképp meg kellene nézned, az a Master's sun és a Nine: Nine times travle. Valamint az I hear your voice. A Good doctort imádtam, annyira édesen játszotta Joo Won a szerepét, hogy az elképesztő volt! thumbsup.gif
2014. június 14. 16:30 #69
- törölt felhasználó -    
Idézet (Misuzu86 @ 2014.06.14. 15:58)
Sokat láttam én is ezekből, amit még szerintem mindenképp meg kellene nézned, az a Master's sun és a Nine: Nine times travle. Valamint az I hear your voice. A Good doctort imádtam, annyira édesen játszotta Joo Won a szerepét, hogy az elképesztő volt! thumbsup.gif

Na igen, Joo Won eddigi legjobb alakítása szerintem Si On volt. wub.gif De maga a sorozat is olyan szívhez szóló volt és nagyon tetszett, hogy a végére kivétel nélkül mindenki megszerette Si On-t és ők maguk is nagy változáson mentek keresztül. smileeee.gif
Innen mondjuk az If I Were a kedvenc dalom, mind a rendes, mind a Si On verzió. Nem hiába szerepel Joo Won musicalekben, a hangja valami fantasztikus. w00t.gif
A 2013-as KBS Drama Awards megnyitóján a sorozatbeli gyerekkori énjével nagyon édesek. wub3.gif Bár mondjuk a hangja és a dal szépsége a másik videóból jobban lejön. ohmy.gif
2014. június 15. 13:18 #70
Misuzu86
Misuzu86
동방신기 사랑해요

Státusz사랑해 강민규!
Ez a sorozat még egy csodálatos élmény bárkinek aki megnézi...szomorkás hangvételű mégis tele van derűvel és azzal, hogy sose add fel! wub.gif És a zenéjét Junsu énekli, aki szerepel is egy kicsit a sorozatban! blush.gif

És itt egy lélegzetelállító jelenet a sorozatból:
2014. június 16. 00:02 #71
- törölt felhasználó -    
Akkor most jöhet a klip, melyre hetek óta várunk. heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif Ez a klip, véleményem szerint már a CSODÁLATOSON és a TÖKÉLETESSEN is túl tesz: w00t.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
B2st - Good Luck

Szerintetek, hogy sikerült? smileeee.gif laugh.gif wink.gif laugh.gif
2014. június 16. 15:45 #72
Misuzu86
Misuzu86
동방신기 사랑해요

Státusz사랑해 강민규!
Nagyon jó lett az új számuk! A klipp is jó, a zene meg egyenesen fülbemászó! thumbsup.gif meghajolo.gif
2014. június 16. 18:18 #73
- törölt felhasználó -    
Idézet (Kareast @ 2014.06.16. 00:02)
Akkor most jöhet a klip, melyre hetek óta várunk. heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif Ez a klip, véleményem szerint már a CSODÁLATOSON és a TÖKÉLETESSEN is túl tesz: w00t.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif 
B2st - Good Luck
Szerintetek, hogy sikerült? smileeee.gif laugh.gif  wink.gif  laugh.gif

yes.gif Pontosan, most már jócskán túl szárnyalták a rajongók várakozásait. heart.gif heart.gif Na és persze nem csak a Good Luck, de az album összes dala elképesztő jó. w00t.gif Tegnap óta keresem a szavakat, de még nem sikerült megfelelőt találnom, ami jellemzi őket. heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif
A stílusuk pedig remek lett, évről évre egyre jobb és már a tavalyi albumukon is érezhető volt a csapat komolyodása, de szerintem a mostanin még jobban. wub.gif wub.gif
2014. június 18. 22:27 #74
Misuzu86
Misuzu86
동방신기 사랑해요

Státusz사랑해 강민규!
Hallottátok, hogy az SM Live tour keretein belül jönnek európába is az együtteseik, többek között a Kangta, BoA, TVXQ, Super Junior, Girls' Generation, SHINee, f(x), és az EXO? És októberben Budapestre jön az MBLAQ meghajolo.gif thumbsup.gif blush.gif Még nem adták meg, hogy az SM hova jön Európában, csak az Augusztus 15.-ei Szöuli koncert van csak megadva...nem bírom ki, tűkön ülök, hogy hova jönnek!! yahoo.gif drool.gif
2014. június 18. 23:07 #75
- törölt felhasználó -    
Idézet (Misuzu86 @ 2014.06.18. 22:27)
Hallottátok, hogy az SM Live tour keretein belül jönnek európába is az együtteseik, többek között a Kangta, BoA, TVXQ, Super Junior, Girls' Generation, SHINee, f(x), és az EXO? És októberben Budapestre jön az MBLAQ  meghajolo.gif  thumbsup.gif  blush.gif  Még nem adták meg, hogy az SM hova jön Európában, csak az Augusztus 15.-ei Szöuli koncert van csak megadva...nem bírom ki, tűkön ülök, hogy hova jönnek!! yahoo.gif  drool.gif

Az MBLAQ októberben jön Budapestre?? Most lefagytam. w00t.gif ohmy.gif Egy álmom válna valóra, ha Lee Joont, Seung Ho-t és a tündéri Thunder-t élőben láthatnám. wub3.gif heart.gif Őszintén szólva az SM pereputtya nem igazán izgat, esetleg csak a SHINee miatt örülnék. rolleyes.gif
2014. június 19. 10:00 #76
Misuzu86
Misuzu86
동방신기 사랑해요

Státusz사랑해 강민규!
Idézet (GomNaNa @ 2014.06.18. 23:07)
Az MBLAQ októberben jön Budapestre?? Most lefagytam. w00t.gif  ohmy.gif Egy álmom válna valóra, ha Lee Joont, Seung Ho-t és a tündéri Thunder-t élőben láthatnám. wub3.gif heart.gif Őszintén szólva az SM pereputtya nem igazán izgat, esetleg csak a SHINee miatt örülnék.  rolleyes.gif

Bizony, jönnek Budapestre, látod, csak a Teen Top-nak el kellett kezdenie és máris jön a következő csapat! Itt olvashatsz infot: MBLAQ
Én tuti megyek, ha jönnek biggrin.gif Engem az SM-ből a TVXQ érdekel a legjobban, aztán még a Superjunior és a SHINee wub.gif
2014. június 19. 12:39 #77
- törölt felhasználó -    
Lassacskán már 1 éve vagyok ennek a műfajnak a rabja, szeríntem fantasztikus ez az egyik legjobb. smileeee.gif laugh.gif
A kedvenc csapatom a Bigbang heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif, őket ismertem meg először aztán jött a többi banda. smileeee.gif Nagyon szeretem még a SHINee-t heart.gif a B.A.P.-t heart.gif az EXO-t heart.gif a BTOB-t heart.gif a TEEN TOP-ot heart.gif az FTISLAND-ot heart.gif a CN Blue-t heart.gif a KARA-t heart.gif az f(x)-et heart.gif és még sorolhatnám a végtelenségig smileeee.gif laugh.gif

http://www.myvisitingcard.com/wp-content/uploads/Big-Bang%E2%80%99s-Daesung-Involved-In-Car-Accident-1-Killed-UPDATE.jpg
2014. június 19. 15:01 #78
- törölt felhasználó -    
Idézet (Misuzu86 @ 2014.06.19. 10:00)
Bizony, jönnek Budapestre, látod, csak a Teen Top-nak el kellett kezdenie és máris jön a következő csapat! Itt olvashatsz infot: MBLAQ
Én tuti megyek, ha jönnek biggrin.gif Engem az SM-ből a TVXQ érdekel a legjobban, aztán még a Superjunior és a SHINee  wub.gif

Én nagyon remélem, hogy tényleg jönnek. Akkor Lee Joon-nak már ez lenne a 2. itt léte, mivel ő az Iris 2 forgatása miatt már járt itt. heart.gif
Ebből a szempontból hálás vagyok a Teen Top-nak, mert így legalább lassan észre veszik a koreai csapatok, hogy Anglia, Németország és Franciaország mellett van Európában más ország is. biggrin.gif
Mondjuk ahogy néztem tegnap az MBLAQ az első akinek inkább Kelet orientált a turnéja, azért a lengyelekhez se ment még nagyon k-pop csapat így gondolom már ők is tűkön ülnek. laugh.gif
2014. június 19. 16:39 #79
- törölt felhasználó -    
Nos ha már k-pop azt hiszem az egyik legnagyobb kedvencem se maradhat ki a Boys Republic. A csapatot öt lökött srác alkotja, név szerint: One Junn, Choi Da Bin, Kim Min Soo, Park Sung Jun és Lee Su Woong. smileeee.gif
2013-ban debütáltak, így még viszonylag frissek, de szerintem nagy jövő áll még előttük. rolleyes.gif
Az L.I.U-t tavaly év végén adták ki, a Video game pedig a legújabb daluk. heart.gif
2014. június 19. 16:47 #80
- törölt felhasználó -    
Idézet (Misuzu86 @ 2014.06.18. 22:27)
Hallottátok, hogy az SM Live tour keretein belül jönnek európába is az együtteseik, többek között a Kangta, BoA, TVXQ, Super Junior, Girls' Generation, SHINee, f(x), és az EXO? És októberben Budapestre jön az MBLAQ  meghajolo.gif  thumbsup.gif  blush.gif  Még nem adták meg, hogy az SM hova jön Európában, csak az Augusztus 15.-ei Szöuli koncert van csak megadva...nem bírom ki, tűkön ülök, hogy hova jönnek!! yahoo.gif  drool.gif

ohmy.gif Ide jön az MBLAQ októberben, tényleg? w00t.gif Na, akkor már kezdem is gyűjteni a havi zsebpénzt!!! laugh.gif És lehet, hogy a SHINee is jön hozzánki! w00t.gif heart.gif Ezt ugye csak álmodom! laugh.gif yahoo.gif Tényleg neki kell álnom gyűjteni! laugh.gif
10 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

Son Ga In Son Ga In 1938.