Amiről lemaradhattál: hírek a magyar sztárvilágból
2013. október 01. 14:52
|
AvrilFanxxx |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.20. Hozzászólás: 2659 Csatolások: 136 Azonosító: 212105 offline
|
HAJRÁÁÁÁÁ KUTYÚÚÚÚS!!!
2013. október 01. 15:47
|
|
Vanessa BloomYoncé |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.17. Hozzászólás: 1318 Csatolások: 3477 Azonosító: 194184 offline
|
Majkán látni a változást igazi édesapa lett belőle.
Mellesleg Dundival szép pár.
A kicsi meg édes rendes család.
Mellesleg Dundival szép pár.
A kicsi meg édes rendes család.
2013. október 01. 16:23
|
|
Mizorechanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.09. Hozzászólás: 251 Csatolások: 0 Azonosító: 197510 offline
|
Valóvilág 6? Már megint újraindítják azt a szart? Omg...
-.-'
2013. október 01. 16:35
|
|
ShenaylaSheyka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 3669 Csatolások: 40065 Azonosító: 158683 offline
|
Én ezt a Détár-Rékasi ügyet nem értem, jó oké az ő dolguk, de hol arról írnak együtt vannak, hol, hogy vége, most meg itt van Gerda? Nagyon sajnálom a gyerekeket és Gerda férjét, no meg Enikőt. De ha szeretik egymást had legyenek már boldogok!
Szekeres Nórának pedig gratulálok, nagyon cuki a pocakja.
Szekeres Nórának pedig gratulálok, nagyon cuki a pocakja.
2013. október 01. 16:47
Ez az egyik ok, hogy nem nézem a ValóVilág 6-ot.. igazából egyiket se néztem, talán a VV4-be néhányszor belekukkantottam. De lehet ezt megnézem csak azért hogy milyen h#lyék kerülnek a luxus börtönbe. Bár nem hiszem, hogy ép ésszel végigtudnék egy részt nézni.. nem bírnám ki beszólás nélkül.
2013. október 01. 17:54
|
|
laura011501visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.27. Hozzászólás: 179 Csatolások: 0 Azonosító: 184818 offline
|
Örülök Anettnek
szekeres Nóra grat
Rékasi jobbulást!
szekeres Nóra grat
Rékasi jobbulást!
2013. október 01. 19:34
|
|
luca_pretty-liar14visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.30. Hozzászólás: 365 Csatolások: 0 Azonosító: 210861 offline
|
valóvilág.. az egy baromság és komolyan egy kutya? -.-
2013. október 01. 20:31
Rékasitól ezekszerint nem áll messze az a Zsoltos stílus...hát én azért várom a VV6-ot , kíváncsiság
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.

0 felhasználónak tetszik: