Dalpremier: Little Mix - Move
2013. szeptember 30. 20:17
|
|
chelseagirl18White Wave™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.21. Hozzászólás: 3016 Csatolások: 311 Azonosító: 123303 offline
|
Hát megint nem sikerült bizonyítaniuk (nekem) hogy milyen szuper tehetségesek lennének. Gagyi dal, semmilyen hangok.
2013. szeptember 30. 21:37
|
|
Niky_Love Taylor L.Mrs. Dolan™ ✔ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.10. Hozzászólás: 1165 Csatolások: 45 Azonosító: 170939 offline
|
Én már egy hete meghallgattam,már akkor is nagyon tetszett
2013. szeptember 30. 21:45
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Hát akkor ki fogok lógni a sorból, mert szerintem egy kalap kaki az egész. Se nem élvezhető, sem nem fülbemászó, se nem ritmusos, csak szerintem egyszerűen pocsék az egész. A hangok átlagosak, nem futkorászik a hideg a hátamon természetesen pozitív értelemben. Idegesítő azaz idióta hangeffekt benne, ráadásul a szövegét nézve sem valami hatalmas alkotás. Gagyi és tucat. Eddig sem tudtak újat mutatni, most meg még annyira sem fognak. Napjaik meg vannak számlálva a zeneiparban, hiszen hangilag egyik sem valami nagy eresztés, a dalaik nagyja meg az egynyári középszert súrolja. Esélytelen, hogy komoly és hosszú karriert fussanak be.
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
2013. szeptember 30. 22:03
|
|
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline
|
Én 1 percig bírtam hallgatni, utána csak bele tekergettem és semmi. Erre csak azt tudom mondani ,hogy ez egy olyan semmilyen dal lett, hogy nem is értem mi jó a számban. Igen ,szeretem a pop zenéket, de, amit ez a lánybanda csinál az nekem egyáltalán nem jön be, már eleve a hangzása se. Az albumukról is csak egy szám tetszett, a többi ment a levesbe.
2013. szeptember 30. 22:29
|
|
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline
|
Nincs összhangban a zenei alap és a ének... De annyira, hogy rossz a fülnek. Mindegy. Komolyan képesek voltak egy ilyen f*stalicskát kiadni a kezeik közül? Hát úristen.
Kétszer hallgattam végig (rejtély övezi, hogy hogyan) valami értelem után kutatva, de semmi. Nincs dallama, nincs értelme, nincs hangulata. Monoton és kukába való. Amúgy nem az volt, hogy ők most hú de érettek lesznek majd? Röhög a májam.
2013. október 01. 16:51
|
|
SelenaGfanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.13. Hozzászólás: 396 Csatolások: 0 Azonosító: 183370 offline
|
hát ez a számuk nem lett jo :/:)
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.