Régóta a fejemben motoszkált már a topic megnyitásának ötlete.
Azok számára hoztam létre, akik szeretnének cikket írni, de nem tudják, hogy kezdjenek bele. Szóval, ha szeretnél segítséget kérni, mert nem vagy gyakorlott cikkíró, akkor itt meg is kapod a segítséget!
Továbbá gyakorolhatod a cikkírást is. Ehhez nem kell más, csak egy kedvenc sztárod, és egy kitalált történet. Ezeket a kitalált cikkeket azonban később NE küldd be, mert a hírszerkesztőknek csinálsz pluszmunkát.
De van pár szabály, amit be kéne tartani:
- NE válassz olyan sztárt, akiről nap mint nap jelennek meg cikkek - igen, Miley, Selena, Demi, Justin, 1D, stb.
- Bármiről írhatsz, ami eszedbe jut, például írhatod, hogy "Shenae Grimmes szőkére váltott" - ez nem igaz, de ezáltal gyakorolhatod a cikkek írását. Forrást nem kell írni, hiszen úgyis kitalált sztorit írsz!
- Bár nem vagyok hírszerkesztő, nagyon szeretek segíteni, ezért ha valaki megírt egy cikket, szívesen véleményezem azt! Természetesen szívesen fogadom a segítséget más tagoktól!
- Ne írj egy cikknél többet egy nap! Én is ember vagyok ;D
- Ne véleményt írj! Úgy írj meg piszkozatban egy cikket, mintha az oldalnak írnád!
- Ha tetszett egy cikk, nyomhatsz rá tetszik gombot nyugodtan
- Videót, képet nem kell bemásolnod!
Itt nem fontos a naprakészség, sem az, kiről írsz. Gyakorolj bátran, kérj segítséget! Akár privátban is szívesen segítek!
Továbbá bemásolom, mik a cikkek szerkesztésének szabályai abban az esetben, ha a magazinba szeretnél írni!
- Más oldalakról cikket másolni tilos! Ezzel semmi újat nem alkottál, ráadásul szerzői jogokat sértesz meg. Ez nem azt jelenti, hogy nem írhatsz ugyanarról a témáról a saját stílusodban, saját gondolataiddal.
- Nem vehetsz át egy másik médiában megjelent információt anélkül, hogy megneveznéd! Minden ilyen esetben kötelező megjelölnöd a forrást a szövegben.
- Külföldi sztár esetén csak külföldi forrást fogadunk el!
- Magyar sztárok esetén, csak a legnagyobb hazai médiákat fogadjuk el forrásként. (Pl. RTL Klub, TV2, Index, Origo, Blikk, Bors, Storyonline, STOP, stb.)

7 felhasználónak tetszik: