A legjobb és legrosszabb címlapfotók: Constance Jablonski
2013. szeptember 29. 16:28
|
|
telenovelasúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.02. Hozzászólás: 39 Csatolások: 0 Azonosító: 211127 offline
|
nekem egyik sem tetszik
2013. szeptember 29. 17:19
A rosszak tényleg szörnyűek, a jók viszont szépek.
2013. szeptember 29. 17:56
|
|
ForeverŁovevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.29. Hozzászólás: 182 Csatolások: 7 Azonosító: 212649 offline
|
Jaja valamelyik nagyon jó de van egy pár ami kimondotan rossz
2013. szeptember 29. 18:13
A legjobbak közül az első szerintem egyáltalán nem illik oda. De a többivel egyetértek.
2013. szeptember 29. 18:39
|
|
szeriintedúj tag |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 13.08.01. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 207896 offline
|
Vogue Greece – 2011. júniuson nekem nem tetszik olyan fura a feje mint ha különrakták volna rá...
2013. szeptember 29. 18:48
|
|
itsjustmeMolkoholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.07. Hozzászólás: 6609 Csatolások: 1000 Azonosító: 172899 offline
|
nem értem, miért kell lecsúnyázni ezt a lányt. nincs az a tipikus babaarca, inkább erőteljes, karakteres vonásai vannak, de én ettől függetlenül nem mondanám rá hogy csúnya, sőt. inkább a különleges jelzőt használnám; a modelleknél ráadásul nem pont az lenne a lényeg, hogy ne átlagos arca legyen, hanem valami, amivel kitűnik az átlag közül, és megmarad az emberekben? de ahogy gondoljátok, végülis mindenki saját magáról állít ki szegénységi bizonyítványt a semmitmondó hozzászólásával...
2013. szeptember 29. 18:49
Szerintem egyik se szép, de ez csak az én véleményem. a legrosszabbak pedig egyszerűen borzalmasak...
2013. szeptember 29. 19:16
Idézet (mind1neked @ 2013.09.29. 15:13)
Szerintem ez a modell egy kicsit sem szép...
Eh. Én szeretnék ennyire "nem szép" lenni
1.) A modell nem egyenlő a szépségkirálynővel.
2.) A szépség egy relatív fogalom.
3.) Lehet, hogy egyes címlapfotókon tényleg furinak tűnik az arca, de egy modell attól a legjobb (részben), ha sok mindent ki tudnak hozni belőle.
2013. szeptember 30. 20:14
Valóban, Connie nem az a kimondott szépség, de mindenkinek más tetszik, nem? Legalább ő is egy azon ritkaságok közül, akik nem azzal akarnak érvényesülni az életben, hogy cuki a pofijuk.
A cikkhez szólva: az első címlap még tetszett, de a többi. A legrosszabbak egyenesen szörnyűek. Szegény Connie
A cikkhez szólva: az első címlap még tetszett, de a többi. A legrosszabbak egyenesen szörnyűek. Szegény Connie
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: