Lily Collins a Seventeen magazinnak fejtette ki, hogy miért van oda Jennifer Lawrence-ért és Kristen Stewartért.
A teljes cikkhez kattints ide!
Lily Collins csodálja Jennifer Lawrence-t és Kristen Stewartot
2013. szeptember 28. 22:38
|
|
tothbiankavalhalla |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.01. Hozzászólás: 2163 Csatolások: 4815 Azonosító: 42641 offline
|
bírom Kristent, de róla aztán nem lehet azt mondani hogy jól kezeli a hírnevet..
2013. szeptember 28. 22:53
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Nem ismerem őket,csak Kristent,akit egy kicsit s bírok.
2013. szeptember 28. 23:15
|
|
Brielvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.24. Hozzászólás: 174 Csatolások: 1 Azonosító: 207035 offline
|
Jenniferre tényleg fel lehet nézni
) Kristennek meg miféle hírnévvel kellene megküzdenie? Manapság hallani se róla. Maximum Robert kapcsán. Vagy csak én vagyok informálatlan...
2013. szeptember 29. 07:28
Lilynek igaza van Jenni is meg Kristen nagyon jól bírta a strapát de szerintem Emmát is említhette volna mert a Harry Potter sokal több részből áll de teljes mértékben igaza van Lilynek *-**-**-*
2013. szeptember 29. 07:42
Kristen nem a szívem csücske, de Jennifert én is nagyon tisztelem!
2013. szeptember 29. 08:31
Igaza van, mindkét színésznőre érdemes felfigyelni.
2013. szeptember 29. 08:47
Jennifert még megértem, mert valóban jó színésznő, és képes normális életet élni, és az interjúk alapján is egy teljesen hétköznapi lány, de Kristen? Ő az, aki nem kezeli jól a hírnévvel járó nehézségeket, hiszen aki zsíros hajjal, mindent telibesz*rva lép ki az utcára, arra mindent lehet mondani, csak azt nem, hogy jól bírja a sztárélet nehézségeit.
1 felhasználónak tetszik:
Jody
2013. szeptember 29. 08:55
|
|
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6073 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline
|
én szerintem is igaza van
2013. szeptember 29. 09:33
|
|
Fanni0325Miss Anonymus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 1695 Csatolások: 7 Azonosító: 138041 offline
|
Kicsit furcsának találom, hogy ő így vélekedik a dolgokról, ugyanis Jennifer színészi játéka, személyisége, a szenvedélye iránti elkötelezettsége valóban csodálni való, ezzel szemben Kristen egyáltalán nem jól kezeli a hírnévvel járó nehézségeket, valamint pocsék színésznő. Képtelen mosolyogni, semmilyen arcmimikája sincsen, állandóan csak szenved.
2013. szeptember 29. 09:36
|
|
selena gomez fan22Mad Hatter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.21. Hozzászólás: 1095 Csatolások: 6 Azonosító: 209928 offline
|
had csodálja.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.