Taylor Swift és Katie Holmes Az emlékek őrében
2013. szeptember 28. 20:48
|
|
selena gomez fan22Mad Hatter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.21. Hozzászólás: 1095 Csatolások: 6 Azonosító: 209928 offline
|
nem olvastam de nem is érdekel.
2013. szeptember 28. 21:16
|
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline
|
Biztos jó lesz!
2013. szeptember 29. 08:34
Tay drága még egy filmben? Már csak azért is megfogom nézni, mert szerintem jó színésznő. Viszont vitathatatlan, hogy énekesnőként a legjobb.
2013. szeptember 29. 11:39
Valaki mondja már meg Taylor-nak, hogy ő nem tud színészkedni!! És ezt nem csak úgy mondom; láttam a New Girl-ben, amiben kb 1-2 percig volt benne, de valami hihetetlenül idegesítő volt. (és nem csak a karaktere) Oké, azt be kell ismernem hangja van, de színészkedni nem tud és pont. Amúgy a többi színész(nő) jó választás, Cameronnak is örülök, ő tényleg dolgozik a Shameless-en kívül is!
2013. szeptember 29. 16:24
Nekem a könyvről annyi dereng, hogy elkezdtem olvasni, és valamiért abbamaradt – és arra is emlékszem, hogy nem azért, mert nem tetszett. Ami meg a korosztály eltolását illeti, van egy sanda gyanúm, hogy egy 12 éves srácot azért cseréltek le egy 23 éves ifjoncra, hogy becsalogassák a tinilányokat a moziba
Aztán ne legyen igazam.
2013. szeptember 30. 19:05
Istenem ez a rib*nc Taylor is muszaly benne legyen?
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: