Britney új videoklipje minden határt feszeget
2013. szeptember 29. 18:57
|
|
corny4DramaQueen™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 1929 Csatolások: 1127 Azonosító: 156487 offline
|
Egy kétszeresen elvált 2 gyermekesen anyának, aki már 30 felett van nem pont ilyen klippet kellene készítenie. A zenéről meg annyit, hogy most ez kell a zeneiparnak, eladta magát, mint egy másik rakat énekesnő, aki több éve van az iparban.
És most nem Miley vagy Gaga vetkőzését akarom védeni, de őket mindenki támadja, de Britney-t senki sem, pedig mint már írtam ő édesanya. Hogy van ez
Lényegében nem is érdekel, hogy mit csinálnak az előadók, vagy hogyan adják el magukat, ha szerethető a számuk számomra.
És most nem Miley vagy Gaga vetkőzését akarom védeni, de őket mindenki támadja, de Britney-t senki sem, pedig mint már írtam ő édesanya. Hogy van ez
Lényegében nem is érdekel, hogy mit csinálnak az előadók, vagy hogyan adják el magukat, ha szerethető a számuk számomra.
2013. szeptember 29. 19:13
|
|
vivandóvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.16. Hozzászólás: 168 Csatolások: 0 Azonosító: 177933 offline
|
a számot szeretem. na meg azt is, hogy mindig tartogat valami újat. nem hiába a kedvencem. és nem érdekel túlzottan h mások mit gondolnak róla. hiába soroltok fel különböző ellene szóló okokat nem fogom nem szeretni. jah és igen. 2 gyereke van és mutogatja magát. nem hiszem h sok anya megteheti ezt. és nem is pont a gyerekek miatt.
2013. szeptember 30. 12:14
|
|
Britney Spears FunFuck you |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 0 Azonosító: 192261 offline
|
Ez a kis részlet a klipből eddig nagyon tetszik meg a szám is faja úgyhogy nem kérdés h jó lesz a klip
2013. október 01. 08:29
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
Így a részletet nézve, nem lesz valami nagy durranás
2013. október 02. 09:09
A zene jó, viszont ez az egész egy letűnt popcsillag erőlködésének tűnik.
2013. október 02. 15:31
|
|
Skinny Loveúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.01. Hozzászólás: 20 Csatolások: 0 Azonosító: 212784 offline
|
Hát akkor Work Bitch !
2013. október 02. 17:50
|
|
hencikeeh000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.08. Hozzászólás: 148 Csatolások: 0 Azonosító: 199790 offline
|
Nekem valahogy egyáltalán nem tetszik... Nem jó a zene, olyan erőltetett, a videoklip pedig nem egy családanyának való...
2013. október 03. 10:23
|
|
ForeverŁovevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.29. Hozzászólás: 182 Csatolások: 7 Azonosító: 212649 offline
|
Nekem tetszik
ez van
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: