A WWE egyik álompárja nemrégiben jelentette be a nagy hírt, hogy három év együtt járás után úgy döntöttek, komolyabbra fordítják a kapcsolatukat.
A teljes cikkhez kattints ide!
Daniel Bryan eljegyezte barátnőjét
2013. szeptember 28. 15:53
Annyira boldog vagyok miattuk! Biztosany gyönyörű esküvő lesz, Brie elbűvölő menyasszony lesz, Daniel pedig.. fesh mint mindig.
Gratulálok nekik, ez feldobta a napomat.
2013. szeptember 28. 16:13
|
|
acsadrienn20Teen Wolf :) Violetta :) és Jorge Blanco és Dylan Sprayberry fan :) TVD <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 7060 Csatolások: 1908 Azonosító: 181337 offline
|
Gratulálok neki
2013. szeptember 28. 16:51
|
|
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6073 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline
|
gratulálok nekik
2013. szeptember 28. 16:55
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Gratulálok nekik! 

2013. szeptember 28. 17:24
URAMISTEN! Iszonyatosan örülök nekik. Brie mindig is az egyik kedvencem volt, nagyon normális és érett gondolkodású nő, Daniel hát... ő meg Daniel. Egy kecske, de egyébként rendes ember. Gratulálok a drágáknak!
2013. szeptember 28. 18:13
gratulálok nekik.ugye natyala meg a párjának volt esküvője és meg szerveztek egy újat a nézőknek és pont brie bella kapta el a csokrot daniel meg mosolygott mert ugye azt az jelenti ,hogy a közeljövőben őt jegyezik el és bevalósolt!
2013. szeptember 28. 19:11
|
|
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline
|
Na ennek nagyon örülök! Bessie ez nagyon jó!
2013. szeptember 28. 19:16
Úristen, ez nagyon jó! Mióta elolvastam a cikket folyamatosan vigyorgok. Brie-t nagyon szeretem, és örülök, hogy megtalálta a boldogságot emellett a jóképű fiatalember mellett.
Látszik, hogy imádják egymást. Az esküvő szerintem nagyon szép lesz, a jövendőbeli gyerekekről pedig már most tudom, hogy tündériek lesznek.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: