17. nap: Egy sztár, akivel szívesen játszanál együtt az életedről szóló filmben
tudom, unalmas vagyok, de Brian Molko - úgyis ő az életem legfontosabb része.
20 napos sztárkihívás
2013. október 14. 11:38
|
|
ReijaS๓๐๐ηSτץℓε ツ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.11. Hozzászólás: 1526 Csatolások: 31 Azonosító: 201759 offline
|
Nem is tudom. Legyen Woody Harrelson mert nagyon csípem az alakításait. Mondjuk fogalmam sincs kit játszhatna el.
Nem is tudom. Legyen Woody Harrelson mert nagyon csípem az alakításait. Mondjuk fogalmam sincs kit játszhatna el.
2013. október 14. 11:53
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Hát nem tudom, hogy őszinte legyek, még sosem gondolkoztam ezen. Nagyon talán Jennifer Garner lenne, hiszen ő érte rajongom a legjobban. Egy részről ő maga és a sorozata (Alias) teljes mértékben megváltoztatta az életemet, így hihetetlenül sokat köszönhetek neki, hogy az írásban ott tartok, ahol. Ha nincs ő vagy az Alias akkor valószínűleg sosem ismerkedem meg a kémvilággal és sosem kezdek kémregény írói tevékenységbe.
Hát nem tudom, hogy őszinte legyek, még sosem gondolkoztam ezen. Nagyon talán Jennifer Garner lenne, hiszen ő érte rajongom a legjobban. Egy részről ő maga és a sorozata (Alias) teljes mértékben megváltoztatta az életemet, így hihetetlenül sokat köszönhetek neki, hogy az írásban ott tartok, ahol. Ha nincs ő vagy az Alias akkor valószínűleg sosem ismerkedem meg a kémvilággal és sosem kezdek kémregény írói tevékenységbe.
2013. október 14. 13:17
17. nap - Egy sztár, akivel szívesen játszanál együtt az életedről szóló filmben:.
Demi Lovato és az 1D-s srácok.
Demi Lovato és az 1D-s srácok.
2013. október 14. 13:51
Hát azért lenne egy pár, választani nem tudok.
Hát azért lenne egy pár, választani nem tudok.
2013. október 14. 14:41
|
|
kicsikokidragon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.29. Hozzászólás: 1169 Csatolások: 234 Azonosító: 201100 offline
|
16. nap: Egy sztár, akivel szívesen vacsoráznál együtt
Elég sok emberrel mennék el vacsorázni, de ha nagyon muszáj választani, akkor Tarja Turunen.
Elég sok emberrel mennék el vacsorázni, de ha nagyon muszáj választani, akkor Tarja Turunen.
1 felhasználónak tetszik:
Pöttömke
2013. október 14. 14:48
17. nap: Meryl, Sandra Bullock, Robert De Niro, Mel Gibson, Kate Winslet, Charlize Theron.
2013. október 14. 15:18
17. nap - Egy sztár, akivel szívesen játszanál együtt az életedről szóló filmben:.
Troian Bellisario
Troian Bellisario
2013. október 14. 16:00
|
|
Seherezade1050Straw Hat Pirate |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.28. Hozzászólás: 26818 Csatolások: 137018 Azonosító: 170292 offline
|
Lady Gaga és Ian Somerhalder.
Lady Gaga és Ian Somerhalder.
2013. október 14. 16:02
|
|
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline
|
Nem gondolkodtam sosem ilyesmin. És nem hiszem hogy olyan érdekes lenne az életem hogy érdemes megfilmesíteni azt.
Nem gondolkodtam sosem ilyesmin. És nem hiszem hogy olyan érdekes lenne az életem hogy érdemes megfilmesíteni azt.
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
2013. október 14. 16:04
|
|
Shawool LillaMrs.Shin Soohyun™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.22. Hozzászólás: 5613 Csatolások: 851 Azonosító: 165682 offline
|
15. nap: Egy sztár, aki szerinted többet foglalkozik a pénzzel, mint a rajongóival
Mivel én jóformán csak Kpop előadókat ismerek,és ők nem önzőek,ezért ezt a kérdést passzolom.
Lee Chang Sun,azaz MBLAQ Lee Joon.
Mivel én jóformán csak Kpop előadókat ismerek,és ők nem önzőek,ezért ezt a kérdést passzolom.
Lee Chang Sun,azaz MBLAQ Lee Joon.
2013. október 14. 16:10
Pablo Azar
Pablo Azar
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.