16. nap: Egy sztár, akivel szívesen vacsoráznál együtt
Tom Beck.
20 napos sztárkihívás
2013. október 13. 16:44
|
|
chelseagirl18White Wave™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.21. Hozzászólás: 3016 Csatolások: 311 Azonosító: 123303 offline
|
Joseph Morgan
Joseph Morgan
2013. október 13. 16:45
16. nap: Egy sztár, akivel szívesen vacsoráznál együtt: Adam Sandlerrel és Neil Patrick Harrissel
Sokat nevetnénk szerintem
2013. október 13. 17:11
|
|
itsjustmeMolkoholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.07. Hozzászólás: 6609 Csatolások: 1000 Azonosító: 172899 offline
|
meglepő módon nem Brian Molko a válaszom, mert mellette szerintem képtelen lennék a vacsorámra koncentrálni. Marilyn Mansonnal mondjuk szívesen elbeszélgetnék valami finom vacsi mellett, úgyis szeretek különleges emberek társaságában lenni.
2013. október 13. 17:37
7. nap: Egy sztár, akivel szívesen élnél együtt
Emilia Clarke
Emilia Clarke
2013. október 13. 17:42
13. nap: Egy sztár, akivel bármit megadnál hogy találkozhass: Synyster Gates, Synyster Gates, Synyster Gates... *__*
14. nap: Egy előadó/zenekar, akiknek a koncertjére szívesen elmennél: Hát azért a novemberi Nickelbackre elmennék, ha már végül mégis lecsúsztam róla...
14. nap: Egy előadó/zenekar, akiknek a koncertjére szívesen elmennél: Hát azért a novemberi Nickelbackre elmennék, ha már végül mégis lecsúsztam róla...
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2013. október 13. 18:40
|
|
SHSophie2000hi. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.15. Hozzászólás: 1796 Csatolások: 48 Azonosító: 186050 offline
|
Idézet (MissAjsa. @ 2013.10.13. 18:38)
16.Egy sztár akivel szívesen vacsoráznál együtt:
Selena Gomez
Selena Gomez
16. Egy sztár akivel szívesen vacsoráznál:
Selena Gomez vagy Cher Lloyd vagy mivel korombeli,ezért Olivia Holt
2013. október 13. 18:54
Justin Biebert mondanám
Justin Biebert mondanám
2013. október 13. 21:35
|
|
ianninafocus on the good |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.06. Hozzászólás: 5249 Csatolások: 34903 Azonosító: 138106 offline
|
11. nap: Egy olyan zenekar/előadó, aki(k) még nem olyan ismert(ek), de te szeretsz
5 Seconds of Summer
12. nap: Egy színész/színésznő a kedvenc sorozatodból
Nina Dobrev ( The Vampire Diaries)
13. nap: Egy sztár, akivel bármit megadnál hogy találkozhass
Taylor Lautner
5 Seconds of Summer
12. nap: Egy színész/színésznő a kedvenc sorozatodból
Nina Dobrev ( The Vampire Diaries)
13. nap: Egy sztár, akivel bármit megadnál hogy találkozhass
Taylor Lautner
2013. október 14. 00:16
|
|
Kellymusical&series™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 2094 Csatolások: 151 Azonosító: 130294 offline
|
7. nap: Egy sztár, akivel szívesen élnél együtt
Jonathan Groff. Az oké, hogy jól néz ki, de ennek köze sincs az érveimhez. Azért laknék vele leginkább, mert felettébb szimpatikus, "a tökéletes legjobb barát" típus! Na, meg a színházi világban otthonosan mozog, tuti azonnal egy hullámhosszra kerülnénk
Jonathan Groff. Az oké, hogy jól néz ki, de ennek köze sincs az érveimhez. Azért laknék vele leginkább, mert felettébb szimpatikus, "a tökéletes legjobb barát" típus! Na, meg a színházi világban otthonosan mozog, tuti azonnal egy hullámhosszra kerülnénk
2013. október 14. 00:57
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
17. nap: Egy sztár, akivel szívesen játszanál együtt az életedről szóló filmben
Nos, ezen igazából még sosem gondolkodtam, maximum azon, hogy ki jástszana el engem.
De ha együtt kell szerepeljünk, akkor Edward Nortont mondanám. Elég megható és dramatikus történetet lehetne kihozni az eddigi életemből, Edward pedig az apukám lenne. Nemcsak mert imádom és mélységesen tisztelem, hanem mert kicsit emlékeztet is a személyiségében apukámra, ráadásul maga a film is nagy esélyekkel indulna, ha már csak az Ő nevéből indulunk ki.
Nos, ezen igazából még sosem gondolkodtam, maximum azon, hogy ki jástszana el engem.
De ha együtt kell szerepeljünk, akkor Edward Nortont mondanám. Elég megható és dramatikus történetet lehetne kihozni az eddigi életemből, Edward pedig az apukám lenne. Nemcsak mert imádom és mélységesen tisztelem, hanem mert kicsit emlékeztet is a személyiségében apukámra, ráadásul maga a film is nagy esélyekkel indulna, ha már csak az Ő nevéből indulunk ki.
2013. október 14. 05:57
|
|
TheDanushღ ℓοωе ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 7418 Csatolások: 5288 Azonosító: 175833 offline
|
Idézet (FashionGirl @ 2013.10.12. 15:02)
15. nap: Egy sztár, aki szerinted többet foglalkozik a pénzzel, mint a rajongóival
Ebből ítélve talán Cyrus kisasszony.
Ebből ítélve talán Cyrus kisasszony.
Már nem azért, de erről egyáltalán nem ő tehetett! Láttam a videót és éppen alá akart írni valamit, amikor a sofőr idióta módon viselkedve elhajtott.
2013. október 14. 05:58
|
|
TheDanushღ ℓοωе ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 7418 Csatolások: 5288 Azonosító: 175833 offline
|
15. nap: Egy sztár, aki szerinted többet foglalkozik a pénzzel, mint a rajongóival:
Justin Bieber - még mindig nem értem, hogy a rajongók köpködése miért jó móka.
16. nap: Egy sztár, akivel szívesen vacsoráznál együtt:
Jensen Ackles
Justin Bieber - még mindig nem értem, hogy a rajongók köpködése miért jó móka.
16. nap: Egy sztár, akivel szívesen vacsoráznál együtt:
Jensen Ackles
2013. október 14. 06:45
17. nap: Egy sztár, akivel szívesen játszanál együtt az életedről szóló filmben: Nem is tudom
Ezt inkább passzolom
Most egy se jut eszembe...
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.