Ensiferum,Wintersun,Tarja,WT,Epica,COB,Wisdom,Teräsbetoni,Powerwolf és a lista bővül
20 napos sztárkihívás
2013. október 11. 11:12
|
|
TarjaNightwishBruja de Oz |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.26. Hozzászólás: 2037 Csatolások: 235 Azonosító: 198762 offline
|
14. nap: Egy előadó/zenekar, akiknek a koncertjére szívesen elmennél:
Ensiferum,Wintersun,Tarja,WT,Epica,COB,Wisdom,Teräsbetoni,Powerwolf és a lista bővül
1 felhasználónak tetszik:
Reija
2013. október 11. 11:26
14. nap: Annyi szent, hogy Queen és MJ koncertre már sajnos soha nem juthatok el.
Addig is marad a remény egy U2 koncertre való eljutásra és csak bánkódhatok azon, hogy nem jutottam el Madonna prágai Confessions turnéjára.
Azt is sajnálom, hogy már ne lehetet kapni jegyet a 2008-as AC/DC Black Ice World turné bp-i állomására.
Addig is marad a remény egy U2 koncertre való eljutásra és csak bánkódhatok azon, hogy nem jutottam el Madonna prágai Confessions turnéjára.
2013. október 11. 11:36
|
|
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline
|
14. nap: Egy előadó/zenekar, akiknek a koncertjére szívesen elmennél
Guns N' Roses (természetesen az IGAZI GNR koncertjére. a jelenlegi felálláséra csak Axl miatt mennék el max.); Bízom benne, hogy Alice Cooper jelenleg is tartó turnéja ide is eljut, és akkor hozza magával Orianthit is *-*; Michael Jacksont is szerettem volna élőben látni, de mint tudjuk ez sajnos nem lesz lehetséges; Queen detto; AC/DC (bár sajna mostanság nem aktívkodnak) Bon Jovi koncertre remélem egyszer eljutok; a Green Day-t is szeretném látni élőben; és a Metallica koncertjén is pogóznék egyet.
És hogy vigyek egy kis színt; a Jedward koncertjére is elmennék (hátha újra jönnek Bécsbe).
Guns N' Roses (természetesen az IGAZI GNR koncertjére. a jelenlegi felálláséra csak Axl miatt mennék el max.); Bízom benne, hogy Alice Cooper jelenleg is tartó turnéja ide is eljut, és akkor hozza magával Orianthit is *-*; Michael Jacksont is szerettem volna élőben látni, de mint tudjuk ez sajnos nem lesz lehetséges; Queen detto; AC/DC (bár sajna mostanság nem aktívkodnak) Bon Jovi koncertre remélem egyszer eljutok; a Green Day-t is szeretném látni élőben; és a Metallica koncertjén is pogóznék egyet.
2013. október 11. 13:16
|
|
Seherezade1050Straw Hat Pirate |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.28. Hozzászólás: 26818 Csatolások: 137018 Azonosító: 170292 offline
|
Lady Gaga
, Rihanna, Beyonce, Pink, Nightwish, Maroon 5, Christina Aguilera, Queen, és még jó néhány.
Lady Gaga
2013. október 11. 13:25
14. nap: Egy előadó/zenekar, akiknek a koncertjére elmennél
Ajj, mindig ugyan azokat kell emlegetnem. Február hetedikén sajnos nem lehettem ott az emberem koncertjén, ami egy törést okozott bennem, ezért az első és a legfontosabb jelenleg Slash lenne, aki most Myles Kennedyvel és a Conspiratorssal dolgozik együtt. Változatlanul elmennék egy Tarja Turunen koncertre, várom már, hogy óbégathassam az Until Silence-t... Ott van akkor a Walking Papers Duffommal, Steven bandája, az Adler's Appetite, Aerosmith-re régóta vágyom, és egy jó Slipknot illetve a finn büszkeségeink, a Children Of Bodom koncertje is jó lenne, a metálnak köszönhetően... Ki ne hagyjam a Within Temptation-t, akiknek a márciusi koncertjére sajnos nem lesz alkalmam eljutni, szívfájdalmam...
Ajj, mindig ugyan azokat kell emlegetnem. Február hetedikén sajnos nem lehettem ott az emberem koncertjén, ami egy törést okozott bennem, ezért az első és a legfontosabb jelenleg Slash lenne, aki most Myles Kennedyvel és a Conspiratorssal dolgozik együtt. Változatlanul elmennék egy Tarja Turunen koncertre, várom már, hogy óbégathassam az Until Silence-t... Ott van akkor a Walking Papers Duffommal, Steven bandája, az Adler's Appetite, Aerosmith-re régóta vágyom, és egy jó Slipknot illetve a finn büszkeségeink, a Children Of Bodom koncertje is jó lenne, a metálnak köszönhetően... Ki ne hagyjam a Within Temptation-t, akiknek a márciusi koncertjére sajnos nem lesz alkalmam eljutni, szívfájdalmam...
2013. október 11. 13:49
One Direction (mindenféle gondolkodás nélkül ♥), ám lassan már kész öngyilkosság oda a sok, túlzottan elmebeteg és vonyító csaj közé bemenni, és, nem azt mondom, örülhetnek, én is örülnék (elmondhatatlanul), de most akkor sikítani mennek oda, vagy a fiúk miatt?
Na mindegy.
One Direction (mindenféle gondolkodás nélkül ♥), ám lassan már kész öngyilkosság oda a sok, túlzottan elmebeteg és vonyító csaj közé bemenni, és, nem azt mondom, örülhetnek, én is örülnék (elmondhatatlanul), de most akkor sikítani mennek oda, vagy a fiúk miatt?
bitchina
2013. október 11. 14:13
|
|
Kellymusical&series™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 2094 Csatolások: 151 Azonosító: 130294 offline
|
4. nap: A kedvenc énekesed/zenészed
Egyszerűen lehetetlen kiemelni. Rengeteg személyt fel tudnék sorolni, szóval inkább el sem kezdem. A kedvenceim listán úgyis mindenki ott van
Egyszerűen lehetetlen kiemelni. Rengeteg személyt fel tudnék sorolni, szóval inkább el sem kezdem. A kedvenceim listán úgyis mindenki ott van
2013. október 11. 14:14
|
|
TheDanushღ ℓοωе ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 7418 Csatolások: 5288 Azonosító: 175833 offline
|
Tegnap nem tudtam géphez jutni, így mait és a tegnapit most osztom meg:
12. nap: Egy színész/színésznő a kedvenc sorozatodból:
Florencia Bertotti
13. nap: Egy sztár, akivel bármit megadnál hogy találkozhass:
Harry Styles, Miley Cyrus, Florencia Bertotti.
12. nap: Egy színész/színésznő a kedvenc sorozatodból:
Florencia Bertotti
Harry Styles, Miley Cyrus, Florencia Bertotti.
2013. október 11. 14:32
Union J, Lawson, Fall Out Boy, Papa Roach, Bon Jovi, Three Days Grace, Green Day, Muse, Paramore, Maroon 5, Coldplay, Nickelback, Punnany Massif, The Pretty Reckless, The Wanted, Train, Britney Spears, Ellie Goulding, Rihanna, Christina Aguilera, Eminem, P!nk...
Union J, Lawson, Fall Out Boy, Papa Roach, Bon Jovi, Three Days Grace, Green Day, Muse, Paramore, Maroon 5, Coldplay, Nickelback, Punnany Massif, The Pretty Reckless, The Wanted, Train, Britney Spears, Ellie Goulding, Rihanna, Christina Aguilera, Eminem, P!nk...
Beyla
2013. október 11. 14:36
|
|
JadeB✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.18. Hozzászólás: 2865 Csatolások: 75 Azonosító: 200398 offline
|
Húhaaa, hát ilyen nagyon sok van: Tom Beck ( ki más is lenne az első helyen már megint.
) Paramore, Little Mix, Demi Lovato, Nickelback... stb.
Húhaaa, hát ilyen nagyon sok van: Tom Beck ( ki más is lenne az első helyen már megint.
2013. október 11. 14:43
|
|
kicsikokidragon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.29. Hozzászólás: 1169 Csatolások: 234 Azonosító: 201100 offline
|
Egyértelműen, a két példaképemmel, Tarja Turunennel, és Sharon Den Adellel. Ha minden jól megy, Sharonnal találkozok márciusban, de ha nem jön össze, már a koncerttel így is kipipálhatok egy dolgot a bakancslistámon. Nagy szívfájdalmam, hogy valószínű Tarjus nem jön a CITD-vel ide, de reménykedem még. A napokban történtek után pedig szívesen találkoznék Tuomas Holopainennel is..
Egyértelműen, a két példaképemmel, Tarja Turunennel, és Sharon Den Adellel. Ha minden jól megy, Sharonnal találkozok márciusban, de ha nem jön össze, már a koncerttel így is kipipálhatok egy dolgot a bakancslistámon. Nagy szívfájdalmam, hogy valószínű Tarjus nem jön a CITD-vel ide, de reménykedem még. A napokban történtek után pedig szívesen találkoznék Tuomas Holopainennel is..
2013. október 11. 14:55
|
|
Shawool LillaMrs.Shin Soohyun™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.22. Hozzászólás: 5613 Csatolások: 851 Azonosító: 165682 offline
|
13. nap: Egy sztár, akivel bármit megadnál hogy találkozhass
Shin Soohyun.
Shin Soohyun.
2013. október 11. 14:58
Miután voltam a This Is Uson, muszáj kimondanom, hogy bármennyire is szeretem őket, One Direction koncertre -hacsak nem bacskstadge- soha! Little Mixre sokkal szívsebebben.
Miután voltam a This Is Uson, muszáj kimondanom, hogy bármennyire is szeretem őket, One Direction koncertre -hacsak nem bacskstadge- soha! Little Mixre sokkal szívsebebben.
2013. október 11. 15:17
All Time Low, Lawson, McFly, Maroon 5, Panic! At The Disco, Fall Out Boy, The Saturdays és egy Cassadee Pope koncertre.
All Time Low, Lawson, McFly, Maroon 5, Panic! At The Disco, Fall Out Boy, The Saturdays és egy Cassadee Pope koncertre.
2013. október 11. 15:23
13. nap: Egy sztár, akivel bármit megadnál hogy találkozhass
Juan A. Baptista
Juan A. Baptista
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.