AnnaSophia Robb - Carrie Naplója
20 napos sztárkihívás
2013. október 09. 19:28
12. nap: Egy színész/színésznő a kedvenc sorozatodból
2013. október 09. 19:50
6. nap: Egy sztár, akivel szívesen lennél egy csók jelentben együtt egy filmben: Uh. Aaron Johnson, bármikor... ^///^
7. nap: Egy sztár, akivel szívesen élnél együtt: Nem tudom, ilyeneken sosem gondolkoztam még, de nem igazán élnék hírességgel, mert azzal mindig csak a gond van...
8. nap: A kedvenc Disney sztárod: Hercules? Simba? Csipkerózsika?
9. nap: Egy sztár, akinek szívesen lennél a legjobb barátja: Saoirse Ronan - ő olyan bájos, szimpatikus, érdekes lány : )
10. nap: A kedvenc country előadód/zenészed: Nem kifejezetten vagyok otthon country zenében... : $
7. nap: Egy sztár, akivel szívesen élnél együtt: Nem tudom, ilyeneken sosem gondolkoztam még, de nem igazán élnék hírességgel, mert azzal mindig csak a gond van...
8. nap: A kedvenc Disney sztárod: Hercules? Simba? Csipkerózsika?
9. nap: Egy sztár, akinek szívesen lennél a legjobb barátja: Saoirse Ronan - ő olyan bájos, szimpatikus, érdekes lány : )
10. nap: A kedvenc country előadód/zenészed: Nem kifejezetten vagyok otthon country zenében... : $
2013. október 09. 19:54
11. nap: Egy olyan zenekar/előadó, aki(k) még nem olyan ismert(ek), de te szeretsz:
Előadóra természetesen Tate Stevens-t tudnám felhozni. Ő az, aki erősítette bennem a country műfaj szeretetét, valamint általa ismertem meg sok igazi tehetséget ebből a világból, szóval abszolút öröm volt őt megismerni. Zenekarnál pedig egyértelműen a Lawson, habár ők egyre népszerűek, de meg is érdemlik. A Chapman Squaret már rongyosra hallgattam és még mindig megunhatatlan.
Előadóra természetesen Tate Stevens-t tudnám felhozni. Ő az, aki erősítette bennem a country műfaj szeretetét, valamint általa ismertem meg sok igazi tehetséget ebből a világból, szóval abszolút öröm volt őt megismerni. Zenekarnál pedig egyértelműen a Lawson, habár ők egyre népszerűek, de meg is érdemlik. A Chapman Squaret már rongyosra hallgattam és még mindig megunhatatlan.
2013. október 09. 20:40
|
|
Clariityvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.06. Hozzászólás: 345 Csatolások: 5 Azonosító: 213009 offline
|
1. nap: A kedvenc zenekarod/együttesed: Fifth Harmony,One Direction,BTR
2. nap: Egy sztár, akihez hozzá mennél, ha lenne rá esélyed: Zayn Malik
3. nap: Egy sztár, akit szívesen látnál szingliként: -
4. nap: A kedvenc énekesed/zenészed: Olly Murs,Carly Rose Sonenclar,Selena Gomez,Ellie Goulding,Lady GaGa (van még,de túl sok)
5. nap: Egy sztár, akinek szívesen viselnéd a frizuráját: Hű.Jó kérdés.Talán Ellie Goulding.
6. nap: Egy sztár, akivel szívesen lennél egy csók jelentben együtt egy filmben: Akármelyik 1D tag :3
7. nap: Egy sztár, akivel szívesen élnél együtt: Akármelyik 1D tag,vagy akármelyik kedvenc énekesem/zenekarom tagja.
8. nap: A kedvenc Disney sztárod: xD.Nem tudom.Öhm...Talán Selly
9. nap: Egy sztár, akinek szívesen lennél a legjobb barátja: Szintén akármelyik kedvenc sztárom,ha nagyon muszáj,akkor Selly szintén.
10. nap: A kedvenc country előadód/zenészed: Tate Stevens.Bár annyira nem vagyok oda érte,de azért fel nézek rá ^^
11. nap: Egy olyan zenekar/előadó, aki(k) még nem olyan ismert(ek), de te szeretsz: Fifth Harmony.Bár elég sokan ismerik őket,de ők nemrég futottak be.Mindegy nekem akkor is jók ^^
12. nap: Egy színész/színésznő a kedvenc sorozatodból: Nina Dobrev(The Vampire Diaries) vagy Victoria Justice(Victorious) :3
2. nap: Egy sztár, akihez hozzá mennél, ha lenne rá esélyed: Zayn Malik
3. nap: Egy sztár, akit szívesen látnál szingliként: -
4. nap: A kedvenc énekesed/zenészed: Olly Murs,Carly Rose Sonenclar,Selena Gomez,Ellie Goulding,Lady GaGa (van még,de túl sok)
5. nap: Egy sztár, akinek szívesen viselnéd a frizuráját: Hű.Jó kérdés.Talán Ellie Goulding.
6. nap: Egy sztár, akivel szívesen lennél egy csók jelentben együtt egy filmben: Akármelyik 1D tag :3
7. nap: Egy sztár, akivel szívesen élnél együtt: Akármelyik 1D tag,vagy akármelyik kedvenc énekesem/zenekarom tagja.
8. nap: A kedvenc Disney sztárod: xD.Nem tudom.Öhm...Talán Selly
9. nap: Egy sztár, akinek szívesen lennél a legjobb barátja: Szintén akármelyik kedvenc sztárom,ha nagyon muszáj,akkor Selly szintén.
10. nap: A kedvenc country előadód/zenészed: Tate Stevens.Bár annyira nem vagyok oda érte,de azért fel nézek rá ^^
11. nap: Egy olyan zenekar/előadó, aki(k) még nem olyan ismert(ek), de te szeretsz: Fifth Harmony.Bár elég sokan ismerik őket,de ők nemrég futottak be.Mindegy nekem akkor is jók ^^
12. nap: Egy színész/színésznő a kedvenc sorozatodból: Nina Dobrev(The Vampire Diaries) vagy Victoria Justice(Victorious) :3
2013. október 10. 07:24
|
|
chelseagirl18White Wave™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.21. Hozzászólás: 3016 Csatolások: 311 Azonosító: 123303 offline
|
13. nap: Egy sztár, akivel bármit megadnál hogy találkozhass
Hát sosem voltam az az őrült rajongó fajta, szóval bármit nem adnék meg egyik sztárért sem. De nagyon örülnék ha találkoznék mondjuk Johnny Deppel.
Hát sosem voltam az az őrült rajongó fajta, szóval bármit nem adnék meg egyik sztárért sem. De nagyon örülnék ha találkoznék mondjuk Johnny Deppel.
1 felhasználónak tetszik:
Reija
2013. október 10. 07:50
|
|
itsjustmeMolkoholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.07. Hozzászólás: 6609 Csatolások: 1000 Azonosító: 172899 offline
|
nos mivel mindenféle túlzás nélkül ez az ember jeleneti az életemet, neki köszönhetek szinte mindent, és ráadásul egy nagyon rendes, intelligens és a rajongóival törődő ember, ezért erre a kérdésre is Brian Molko a válaszom. tényleg bármit megtennék azért, hogy legalább egyszer beszélgethessek vele pár szót, és köszönetet mondhassak neki, még ha ez már beteges rajongás is...
nos mivel mindenféle túlzás nélkül ez az ember jeleneti az életemet, neki köszönhetek szinte mindent, és ráadásul egy nagyon rendes, intelligens és a rajongóival törődő ember, ezért erre a kérdésre is Brian Molko a válaszom. tényleg bármit megtennék azért, hogy legalább egyszer beszélgethessek vele pár szót, és köszönetet mondhassak neki, még ha ez már beteges rajongás is...
2013. október 10. 11:14
|
|
Seherezade1050Straw Hat Pirate |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.28. Hozzászólás: 26818 Csatolások: 137018 Azonosító: 170292 offline
|
Lady Gaga
Lady Gaga
2013. október 10. 11:59
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Most akkor írjam le az egész első két oldalt a kedvenc sztárjaim listájáról? ...
De, akkor olyasvalakit írok, akivel ebben az életben már biztosan nem találkozhatok:
Heath Ledger
Most akkor írjam le az egész első két oldalt a kedvenc sztárjaim listájáról? ...
De, akkor olyasvalakit írok, akivel ebben az életben már biztosan nem találkozhatok:
Heath Ledger
2013. október 10. 12:17
|
|
ReijaS๓๐๐ηSτץℓε ツ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.11. Hozzászólás: 1526 Csatolások: 31 Azonosító: 201759 offline
|
Az Epica bármely tagja, Tarja Turunen és Jarkko Ahola
A tegnapi nap fényében meg Tuomas Holopainen, de ez nem lenne túl baráti találkozás
Az Epica bármely tagja, Tarja Turunen és Jarkko Ahola
A tegnapi nap fényében meg Tuomas Holopainen, de ez nem lenne túl baráti találkozás
2013. október 10. 13:25
Leighton Meester (Gossip Girl)
Leighton Meester (Gossip Girl)
2013. október 10. 13:32
|
|
Shawool LillaMrs.Shin Soohyun™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.22. Hozzászólás: 5613 Csatolások: 851 Azonosító: 165682 offline
|
Lee Min Ho♡
Lee Min Ho♡
2013. október 10. 13:33
Bárki a One Diretionből, Justin Bieber, Perrie Edwards és Will Smith is ez a kategória.
Bárki a One Diretionből, Justin Bieber, Perrie Edwards és Will Smith is ez a kategória.
2013. október 10. 13:37
13. nap: Egy sztár, akivel bármit megadnál hogy találkozhass: Cole Pendery
És talán Hilly Hindi
2013. október 10. 14:08
1. nap: A kedvenc zenekarod/együttesed: Green Day, Hooligans
2. nap: Egy sztár, akihez hozzá mennél, ha lenne rá esélyed nincs ilyen
3. nap: Egy sztár, akit szívesen látnál szingliként ilyen sincs, mert szingli
4. nap: A kedvenc énekesed/zenészed Avril Lavigne
5. nap: Egy sztár, akinek szívesen viselnéd a frizuráját Avril Lavigne
6. nap: Egy sztár, akivel szívesen lennél egy csók jelentben együtt egy filmben Seprenyi László
7. nap: Egy sztár, akivel szívesen élnél együtt ilyen sincs
8. nap: A kedvenc Disney sztárod mindet utálom... nah jó talán China Anne McClain
9. nap: Egy sztár, akinek szívesen lennél a legjobb barátja Avril Lavigne
10. nap: A kedvenc country előadód/zenészed Taylor Swift
11. nap: Egy olyan zenekar/előadó, aki(k) még nem olyan ismert(ek), de te szeretsz Fat Pohenix, Noname Band
12. nap: Egy színész/színésznő a kedvenc sorozatodból Seprenyi László
13. nap: Egy sztár, akivel bármit megadnál hogy találkozhass Avril Lavigne, Miley Cyrus
14. nap: Egy előadó/zenekar, akiknek a koncertjére szívesen elmennél Green Day (Hooligans koncerten már voltam
)
15. nap: Egy sztár, aki szerinted többet foglalkozik a pénzzel, mint a rajongóival nem tudom megítélni...
16. nap: Egy sztár, akivel szívesen vacsoráznál együtt oh az összes kedvencem
17. nap: Egy sztár, akivel szívesen játszanál együtt az életedről szóló filmben nem csinálhatnak az életemről filmet!!!
18. nap: Egy sztár, akinek a gardróbjából szívesen öltözködnél Avril Lavigne
19. nap: Egy sztár, akinek a házában örülnél ha körbevezetnének az összes kedvencem
20. nap: A kedvenc modelled Palvin Barbara
2. nap: Egy sztár, akihez hozzá mennél, ha lenne rá esélyed nincs ilyen
3. nap: Egy sztár, akit szívesen látnál szingliként ilyen sincs, mert szingli
4. nap: A kedvenc énekesed/zenészed Avril Lavigne
5. nap: Egy sztár, akinek szívesen viselnéd a frizuráját Avril Lavigne
6. nap: Egy sztár, akivel szívesen lennél egy csók jelentben együtt egy filmben Seprenyi László
7. nap: Egy sztár, akivel szívesen élnél együtt ilyen sincs
8. nap: A kedvenc Disney sztárod mindet utálom... nah jó talán China Anne McClain
9. nap: Egy sztár, akinek szívesen lennél a legjobb barátja Avril Lavigne
10. nap: A kedvenc country előadód/zenészed Taylor Swift
11. nap: Egy olyan zenekar/előadó, aki(k) még nem olyan ismert(ek), de te szeretsz Fat Pohenix, Noname Band
12. nap: Egy színész/színésznő a kedvenc sorozatodból Seprenyi László
13. nap: Egy sztár, akivel bármit megadnál hogy találkozhass Avril Lavigne, Miley Cyrus
14. nap: Egy előadó/zenekar, akiknek a koncertjére szívesen elmennél Green Day (Hooligans koncerten már voltam
15. nap: Egy sztár, aki szerinted többet foglalkozik a pénzzel, mint a rajongóival nem tudom megítélni...
16. nap: Egy sztár, akivel szívesen vacsoráznál együtt oh az összes kedvencem
17. nap: Egy sztár, akivel szívesen játszanál együtt az életedről szóló filmben nem csinálhatnak az életemről filmet!!!
18. nap: Egy sztár, akinek a gardróbjából szívesen öltözködnél Avril Lavigne
19. nap: Egy sztár, akinek a házában örülnél ha körbevezetnének az összes kedvencem
20. nap: A kedvenc modelled Palvin Barbara
2013. október 10. 14:20
Matt Smith
Matt Smith
2013. október 10. 14:32
|
|
x Lili x |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.25. Hozzászólás: 776 Csatolások: 0 Azonosító: 204440 offline
|
5. nap: Egy sztár, akinek szívesen viselnéd a frizuráját
HyunA-ét
HyunA-ét
1 felhasználónak tetszik:
Shawool Lilla
2013. október 10. 14:35
Amy Dumas... rózsáim. Mark Calaway, Tarja Turunen... ez nem egészen egy
Amy Dumas... rózsáim. Mark Calaway, Tarja Turunen... ez nem egészen egy
2013. október 10. 14:35
|
|
viki1995 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.12. Hozzászólás: 1966 Csatolások: 0 Azonosító: 191436 offline
|
4. nap: A kedvenc énekesed/zenészed:Daveigh Chase
5. nap: Egy sztár, akinek szívesen viselnéd a frizuráját:szintén
8. nap: A kedvenc Disney sztárod :Bridgit Mendler
9. nap: Egy sztár, akinek szívesen lennél a legjobb barátja:az összes kedvenc
12. nap: Egy színész/színésznő a kedvenc sorozatodból:Daveigh Chase
13. nap: Egy sztár, akivel bármit megadnál hogy találkozhass:összes kedvenc
14. nap: Egy előadó/zenekar, akiknek a koncertjére szívesen elmennél:Wolf Kati
15. nap: Egy sztár, aki szerinted többet foglalkozik a pénzzel, mint a rajongóival:Justin Bieber
16. nap: Egy sztár, akivel szívesen vacsoráznál együtt:elég sok
17. nap: Egy sztár, akivel szívesen játszanál együtt az életedről szóló filmben:itt is sok
19. nap: Egy sztár, akinek a házában örülnél ha körbevezetnének:Katy Perry
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.