8. nap: A kedvenc Disney sztárod
Demi Lovato
20 napos sztárkihívás
2013. október 05. 11:33
8. nap - A kedvenc Disney sztárod:.Mivel Demi és Bridgit már nem Disney sztárok,így mondom Zendaya-t.
2013. október 05. 11:43
|
|
Eszti0305szjger.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.28. Hozzászólás: 1039 Csatolások: 3 Azonosító: 201010 offline
|
Nos,ilyet én sem nagyon tudok mondani,hiszen a Disney tehetségtelen sztárok tömkelegét gyártja.De talán Bridgit Mendler,aki még a jó kategóriát eléri nálam.
Nos,ilyet én sem nagyon tudok mondani,hiszen a Disney tehetségtelen sztárok tömkelegét gyártja.De talán Bridgit Mendler,aki még a jó kategóriát eléri nálam.
2013. október 05. 11:47
Nincs ilyen, aki még a disney-nél kezdett és szeretem, az Lindsay Lohan.
Nincs ilyen, aki még a disney-nél kezdett és szeretem, az Lindsay Lohan.
2013. október 05. 12:07
|
|
ReijaS๓๐๐ηSτץℓε ツ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.11. Hozzászólás: 1526 Csatolások: 31 Azonosító: 201759 offline
|
Rá akartam vágni hogy nincs olyan, de ez csak napjaink szánalmas felhozatalára igaz. Az ex-Disney-sek közül Christina Aguilera nagy kedvencem. És akkor ott van még maga a névadó Walt Disney akinek az alkotásai fényévekre vannak a jelenlegi borzalmaktól.
Rá akartam vágni hogy nincs olyan, de ez csak napjaink szánalmas felhozatalára igaz. Az ex-Disney-sek közül Christina Aguilera nagy kedvencem. És akkor ott van még maga a névadó Walt Disney akinek az alkotásai fényévekre vannak a jelenlegi borzalmaktól.
2013. október 05. 12:17
6. nap: Egy sztár, akivel szívesen lennél egy csók jelentben együtt egy filmben:
Rupert Grint vagy Chris Hemsworth
7. nap: Egy sztár, akivel szívesen élnél együtt:
Hmm...Ez egy nehéz kérdés, de azt mondanám, hogy Jim Parsons, mert szerintem hihetetlenül nyitott és szeretetreméltó ember, akinek imádom a humorát, mindemellett pedig tehetséges is, így tanulhatnék tőle sok sok új dolgot, mind a színészetről, mind az elfogadásról (gondolom értitek miért). A másik ember, pedig Rupert lenne ismételten, mert imádom.
Rupert Grint vagy Chris Hemsworth
Hmm...Ez egy nehéz kérdés, de azt mondanám, hogy Jim Parsons, mert szerintem hihetetlenül nyitott és szeretetreméltó ember, akinek imádom a humorát, mindemellett pedig tehetséges is, így tanulhatnék tőle sok sok új dolgot, mind a színészetről, mind az elfogadásról (gondolom értitek miért). A másik ember, pedig Rupert lenne ismételten, mert imádom.
2013. október 05. 13:12
|
|
Nina 10posh tea drinker |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.09. Hozzászólás: 5961 Csatolások: 2199 Azonosító: 191214 offline
|
6. nap: Egy sztár, akivel szívesen lennél egy csók jelentben együtt egy filmben:
Ian Somerhalder vagy Paul Wesley.
Nincs ilyen.
8. nap: A kedvenc Disney sztárod:
Csak a régieket szeretem (Selena, Miley, Demi, Bridgit), de ők már nem disney sztárok. Az újakat meg ki nem állhatom.
Ian Somerhalder vagy Paul Wesley.
Nincs ilyen.
Csak a régieket szeretem (Selena, Miley, Demi, Bridgit), de ők már nem disney sztárok. Az újakat meg ki nem állhatom.
2013. október 05. 13:40
|
|
Lady Suzy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.11. Hozzászólás: 8501 Csatolások: 349848 Azonosító: 98426 offline
|
Lemaradtam.
6. nap: Egy sztár, akivel szívesen lennél egy csók jelentben együtt egy filmben
Nagyjából az összes kedvenc férfi színészemmel, hadd ne soroljam fel őket.
7. nap: Egy sztár, akivel szívesen élnél együtt
Ashley Tisdale
Erre is azt kell mondanom, hogy Ashley Tisdale, mivel jelenleg még ő is a Disneynél van.
6. nap: Egy sztár, akivel szívesen lennél egy csók jelentben együtt egy filmben
Nagyjából az összes kedvenc férfi színészemmel, hadd ne soroljam fel őket.
Ashley Tisdale
Erre is azt kell mondanom, hogy Ashley Tisdale, mivel jelenleg még ő is a Disneynél van.
2013. október 05. 13:49
Ana Lucía Domínguez
Ana Lucía Domínguez
2013. október 05. 14:02
2. nap: Egy sztár, akihez hozzá mennél, ha lenne rá esélyed
Michael Jackson
3. nap: Egy sztár, akit szívesen látnál szingliként
Louis Tomlinson
4. nap: A kedvenc énekesed/zenészed
Michael Jackson
Michael Jackson
3. nap: Egy sztár, akit szívesen látnál szingliként
Louis Tomlinson
4. nap: A kedvenc énekesed/zenészed
Michael Jackson
2013. október 05. 14:09
Egyértelműen Selena Gomez, még úgy is, hogy már nem Disneys. De kezdem újra megszeretni Demi Lovatot is...
Egyértelműen Selena Gomez, még úgy is, hogy már nem Disneys. De kezdem újra megszeretni Demi Lovatot is...
2013. október 05. 14:13
Most erős késztetést éreztem aziránt hogy kifejtsem mit gondolok a Disney "sztárokról" de inkább nem teszem mert kitiltanak. xD Szóval nincs egy ilyen tucatgyártott kedvencem sem.
Most erős késztetést éreztem aziránt hogy kifejtsem mit gondolok a Disney "sztárokról" de inkább nem teszem mert kitiltanak. xD Szóval nincs egy ilyen tucatgyártott kedvencem sem.
2013. október 05. 14:23
|
|
Shawool LillaMrs.Shin Soohyun™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.22. Hozzászólás: 5613 Csatolások: 851 Azonosító: 165682 offline
|
Shin Soohyun.
Shin Soohyun.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: