Exkluzív interjú készült a svéd DJ-vel és producerrel, aki beszélt arról, milyen volt az amerikai énekessel, Adam Lamberttel dolgozni (és mi jön még), a jótékony munkájáról, az albumáról és a melegek jogairól.
A teljes cikkhez kattints ide!
Avicii: több dal várható Adam Lamberttel
2013. szeptember 28. 14:42
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
Egyértelmű, hogy a Lay Me Down lesz a következő kislemez, de remélem, hogy a "Hey Brother"-t és az "Addicted To You"-t is kiadják majd valamilyen formában, mert elképesztően jó dalok.
Avicii pedig számomra egy zseni, hihetetlen jól kombinálja össze a különböző stílusokat és még csak 24 éves.
Az pedig, hogy Adam őt is lenyűgözte, nem meglepő és már nagyon várom mind a 3 függőben lévő dalukat
Egy kicsivel frissebb nyilatkozata Avicii-nek: "Adam Lambert sokkal jobb balladaénekes, mint ahogy azt az emberek gondolják. Természetesen, ő egy remek pop előadó is, de hallottam őt egy-két lélekbemaró balladát énekelni, és úgy gondolom, remek munkát végzett.
Hallottam már róla, hogy Adam remek dalszövegíró és ezt be is bizonyította – emellett rendkívül nyitott ember, és nagyon lelkes volt, hogy dance dalok megírásában vehet részt.
Szeretnék még többet írni és alkotni Adammel. Talán a következő, közelgő albumára vagy újabb közös dalok velem. Meglátjuk."
Az pedig, hogy Adam őt is lenyűgözte, nem meglepő és már nagyon várom mind a 3 függőben lévő dalukat
Hallottam már róla, hogy Adam remek dalszövegíró és ezt be is bizonyította – emellett rendkívül nyitott ember, és nagyon lelkes volt, hogy dance dalok megírásában vehet részt.
Szeretnék még többet írni és alkotni Adammel. Talán a következő, közelgő albumára vagy újabb közös dalok velem. Meglátjuk."
2013. szeptember 28. 14:51
A Liar Liar nem rossz, de nekem a Heart Upon My Slave a kedvencem, énekkel és análkül is imádom
2013. szeptember 28. 14:52
|
|
Kitty miauHeichou |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.10. Hozzászólás: 1240 Csatolások: 0 Azonosító: 168976 offline
|
nagyon király lenne még egypár Adam+Avicii dal:DDD
2013. szeptember 28. 14:54
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Köszi az interjút!
2013. szeptember 28. 15:06
Már belehallgattam az albumba, nagyon jó lett, imádom rajta az összes dalt. Nagyon örülnék, ha még több dala lenne, amiben Adam is közreműködik, rossz nem sülhet ki belőle, az biztos.
2013. szeptember 28. 15:13
|
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline
|
Adam és Avicii jó páros!
2013. szeptember 28. 15:14
|
|
MachineMagicpainkiller. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 1126 Csatolások: 6 Azonosító: 133664 offline
|
Én néhány napja megrendeltem az albumot és meg is érkezett már, azóta azt hallgatom.
Nagyon jó minden szám! Elég sokat beszélgettek a melegekről, de ő nem az (ugye)?
Nem rég óta hallgatom a számait, de ezt az albumot meg kellett vennem...
Így nem is tudok róla egyébként túl sok mindent.
2013. szeptember 28. 15:22
Imádom Aviciit! <3 Tipikus svéd életfelfogása van és 22 évesen zenei ikon. A #True összes dala megvan és a héten elég sokat pörgött a zenelejátszómon
Nekem a Lay Me Down lett a kedvencem, amiben nagy szerepe van annak, hogy egy másik kedvencem, Adam Lambert énekli
<3 Nagyon örülnék, ha kijönne a másik dal is. Kíváncsi vagy Adam hogyan próbálna egy nőt ágyba vinni
Várom már!
2013. szeptember 28. 16:32
Biztos nagyon jó album lesz. Avicii nagyon-nagyon jó DJ.
2013. szeptember 28. 16:55
|
|
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6073 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline
|
jó albumnak tünik
2013. szeptember 28. 17:33
Szentem Avicii egy hülye b*zi de attol még jó zenéi vannak
2013. szeptember 28. 17:49
|
|
LittleLillaDreamervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.08. Hozzászólás: 385 Csatolások: 0 Azonosító: 211469 offline
|
A Liar, Liar nagyon jó
^^
2013. szeptember 28. 18:10
Honnan veszik azt, hogy ez volt Madonna utolsó turnéja? Egyesek annyira "jól" a jövőbe látnak..
2013. szeptember 28. 19:05
|
SzandiiiiP |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.21. Hozzászólás: 1306 Csatolások: 3 Azonosító: 196466 offline
|
Idézet (dori55 @ 2013.09.28. 17:33)
Szentem Avicii egy hülye b*zi de attol még jó zenéi vannak
Csak nem a szardájreksönről beszélsz, drágám?
Gratulálok eme csodás tartalomdús hozzászólásodhoz, anyuci biztos büszke rád.
Amúgy meg nekem tetszik az interjú, jó cikk lett.
1 felhasználónak tetszik:
Glamster
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.