Miley Cyrus: „A marihuána a legjobb drog!”
2013. szeptember 28. 14:36
|
|
itsjustmeMolkoholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.07. Hozzászólás: 6609 Csatolások: 1000 Azonosító: 172899 offline
|
csak tudnám, miért hiszik azt egyes emberek, hogy a fű menővé teszi őket. mert tény, a legtöbb füvező ember - főleg, aki májlika módjára hangoztatja - csak azért teszi ezt, hogy róla beszéljenek, illetve a figyelem középpontjában maradhassanak. a fű a tipikus divatdrog. azt pedig végképp képtelen vagyok felfogni, miért kell minden egyes alkalommal ezt hangoztatnia. tényleg arra akarja buzdítani az embereket, hogy hozzá hasonlóan szívjanak be, mert az milyen rohadt jó? komolyan, ennél ostobább embert még nem láttam. aztán persze amikor már kikiáltják drogfüggőnek, ismét elő lehet hozakodni azzal, hogy neki milyen szar élete van - haha -, hiszen milyen hamar felkellett nőnie, na meg szakítottak Liammel, na meg persze a média nyomását ő máshogyan nem bírja elviselni szüksége van a drogokra hozzá, csak hogy az összes, maximum tizennégy éves kislányka az ő kis kedvencét sajnálhassa, és továbbra se tűnjön el a süllyesztőben ez a tehetségtelen media whore. nem tudom, az én kedvencem tényleg drogozott, közel húsz éven keresztül különféle szerekhez nyúlt, ő mindent kipróbált, mégsem olvastam róla annyi drogos cikket, mint májlikáról az elmúlt két hónapban. na meg az sem utolsó szempont, hogy az én kedvencem annyival letudta a témát, hogy ő nem mondja azt senkinek, hogy drogozzon - de azt sem, hogy ne, ez mindenkinek a saját döntése. viszont ha a kis befolyásolható kislánykák belefutnak különféle nyilatkozatokba, ahol májlus azt bizonygatja, a fű milyen jó, és társai, már szinte természetes lesz, hogy kipróbáják ők is. és miért? egy; mert a tényleg rajongó embereknek a kedvence szava szent. kettő; mert tudni akarja, mit érez, hiszen 'így közelebb kerülhet a lelkéhez'. személyes tapasztalat... de természetesen ebbe bele se gondolnak, hiszen az elsődleges cél, hogy ismét botrányt keltsen, címlaopkra kerülhessen, és megbotránkoztathassa az embereket. hát gratulálok, rohadt büszke lehet magára, hogy úgy ugrik, ahogy a menedzsere fütyül...
undorító, hogy teljesen tönkreteszi magát egy olyan életért, aminek úgyis hamarosan vége lesz, hiszen benne nincsen meg az a tehetség, az a különlegesség, hogy sokáig fent maradhasson a neve, bármennyire erőlködik. húsz éves, és teljesen kiégett, látszik a fején, aztán jön a pofára esés, hogy teljesen elb*szta a jövőjét egy pillanatnyi álomvilágért...
undorító, hogy teljesen tönkreteszi magát egy olyan életért, aminek úgyis hamarosan vége lesz, hiszen benne nincsen meg az a tehetség, az a különlegesség, hogy sokáig fent maradhasson a neve, bármennyire erőlködik. húsz éves, és teljesen kiégett, látszik a fején, aztán jön a pofára esés, hogy teljesen elb*szta a jövőjét egy pillanatnyi álomvilágért...
2013. szeptember 28. 14:50
1-2 éve még azt mondtam volna, hogy nagy jövő állhat előtte, mert elég tehetséges hozzá, hogy ne az apja miatt, hanem a saját erejéből váljon igazi sztárrá, de rossz érzés, hogy ekkorát kell csalódnom benne. A drogozás az egyik olyan dolog, amit nagyon utálok. Én már egyetemista vagyok, de sosem gondoltam arra, hogy ettől a "dologtól" kellene nagylánynak éreznem magam. És bár nekem nincsenek "rajongóim" világszerte, de vannak testvéreim, akiknek idősebbként nem mutathatok rossz példát. A lényeg, hogy kisebb a felelősségem, mint neki, de mégis tisztában vagyok vele, mit lehet és mit nem. Szerintem pont most lenne itt az ideje, hogy az apucija elvigye egy szakemberhez, mielőtt jobban eldurvulnak a dolgok. Még mindig lenne esélye az újrakezdésre, és most nem a visszaváltozásra gondolok.
2013. szeptember 28. 15:11
az utolsó képen lefolyt a sminkje....és nem akar mosolyogni???
ez komolyan stánalmas már
2013. szeptember 28. 16:51
szerintem azt hiszi, így elfelejtik a Disneys létét...
2013. szeptember 28. 17:09
miért is szánalmas? az szánalmas hogy ennyire unalmas az életetek h máséval foglalkoztok az a szánalmas.!! selea gomezről is láttam pucér képet a playboy ban benne vol(fent van az interneten) szal miley miért baj ha egy picit lazul ?? xd
2013. szeptember 28. 17:11
amugy nagyon idegesítetek már ahhjjj... én sem szolok hozzá senkihez akit nem szeretek mert minek ? ! én magamban eldöntöm h nem szeretem nem kell errol mindenkinek tudnia. XD
2013. szeptember 28. 18:04
Nem normális Miley! Kész szégyen ez a ..ez a ny*mvadék! Be van szívva?! Ha ez teszi boldoggá akkor csinálja;remélem hogy lesz valami baja és bele fog h*llni! Hát ez az én véleményem nem kívántam még senkinek ilyet de májli megérdemelné!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: