Miley Cyrus: „A marihuána a legjobb drog!”
2013. szeptember 28. 11:27
|
|
Brie |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.06. Hozzászólás: 854 Csatolások: 820 Azonosító: 201479 offline
|
Mikor ilyet olvasok, felmerül bennem az a kérdés hogy vajon hol van ilyenkor a kedves apuka és anyuka ? Mert ha a kedves Billy Ray ezt tolerálja akkor nem érdemli meg hogy apa legyen.. Mert hogy ő mindenben támogatja a lányát ? Kész röhej..
2013. szeptember 28. 11:30
|
|
Fhfhvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.16. Hozzászólás: 456 Csatolások: 0 Azonosító: 200280 offline
|
Ilyenkor mit érez!??? nem néz a tükörbe? ez már teljesen gusztustalan mintha nem lett volna az :/ fúj ! Miért csodálkozik hogy nincs eggyetlen pasija sem nem de!?
Ilyenkor hol vannak az apukája és az anyukája? meg kéne nevelni Mileyt mert nár vissza fejlődik
Ilyenkor hol vannak az apukája és az anyukája? meg kéne nevelni Mileyt mert nár vissza fejlődik
2013. szeptember 28. 11:31
Élő példa arra Miley Cyrus hogy az emberek változnak.. Nem is kicsit.. Főleg a rossz irányba
2013. szeptember 28. 11:45
|
linda dorika radicsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.13. Hozzászólás: 137 Csatolások: 0 Azonosító: 200064 offline
|
Persze 30év mulva emlékezni fognak rá mint egy kis ku.vára
2013. szeptember 28. 11:47
|
|
Fanny Holt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.08. Hozzászólás: 1014 Csatolások: 0 Azonosító: 208604 offline
|
Hát igen a drog nagyon jó hatásokkal van az emberekre.
Bár bocsánat de akkora egy p*csát még életemben nem láttam.
Az elmegyógyintézetben fogja végezni
Bár bocsánat de akkora egy p*csát még életemben nem láttam.
Az elmegyógyintézetben fogja végezni
2013. szeptember 28. 11:55
|
|
TheTruthAboutLovefolklore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 4209 Csatolások: 58 Azonosító: 203823 offline
|
Akadjatok már le róla.. Ha szánalmasnak tartjátok mi a francnak nézzitek meg? OMG
2013. szeptember 28. 12:00
Pont úgy néz ki ezeken a képeken mint egy alkoholista drogos.. Egy kis nőiesség se szorult belé?
2013. szeptember 28. 12:09
Szegény lány(t) nagyon elrontották/elromlott és senki sem tesz érte, hogy észhez térjen. Másrészt mikor megvilágosodik, ha megvilágosodik, akkor már lehet kélső lesz.
A feltűnési viszketegsége határtalan. Ha figyelemre vágyik, akkor forgasson filmet, adjon ki új számot, adakozzon, támogasson és megkapja az áhított figyelmét.
Viszont azt nem értem, hogy aki csak szidni tudja, ráadásul az oldal szabályait otrombán tiporva, az aminek ír? Senki sem tiltja a szabad véleménynyilvánítást, de a kommentelők fele távol áll a kulturált véleményezőktől.
Ha megnyilvánulsz tedd azt kulturáltan, mert ezzel csak a saját szegénységi bizonyítványod állítod ki, arról nem is beszélve, hogy Miss Cyrust a legkevésbé sem érdekli, hogy létezik-e ez az dolal és szidják-e, vagy sem.
(Nem, a legkevésbé sem védem az említett lányt, csupán szeretnék egy kis tudást adni a magukat felnőttnek hirdető tudatlan tagoknak.)
A feltűnési viszketegsége határtalan. Ha figyelemre vágyik, akkor forgasson filmet, adjon ki új számot, adakozzon, támogasson és megkapja az áhított figyelmét.
Viszont azt nem értem, hogy aki csak szidni tudja, ráadásul az oldal szabályait otrombán tiporva, az aminek ír? Senki sem tiltja a szabad véleménynyilvánítást, de a kommentelők fele távol áll a kulturált véleményezőktől.
Ha megnyilvánulsz tedd azt kulturáltan, mert ezzel csak a saját szegénységi bizonyítványod állítod ki, arról nem is beszélve, hogy Miss Cyrust a legkevésbé sem érdekli, hogy létezik-e ez az dolal és szidják-e, vagy sem.
(Nem, a legkevésbé sem védem az említett lányt, csupán szeretnék egy kis tudást adni a magukat felnőttnek hirdető tudatlan tagoknak.)
2013. szeptember 28. 12:18
|
|
DirectionerGirl1000új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.17. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 211963 offline
|
És van olyan aki ezt szereti?Szánalmas,nem gond a fűbe beledögölnek az emberek mint pl.Whitney Houston,ő is meghalt benne,egyel kevesebb hülye
Sőőőt....én nem csodálkozom,hogy újra szingli
2013. szeptember 28. 12:21
Ilyenkor is megvédi az apja és büszke rá? Félreértés ne essék, hiszen szeretem Miley-t. A képek meg egyszerűen förtelmesek. Még titkolni sem titkolja, hogy imádja a drogokat, a képek is erről árulkodnak. Meg muszáj majdnem minden címlapon meztelennek lennie?
Néha már azt kérdezgetem magamtól, hogy hova tűnt az a lány aki a HM elején volt?
Néha már azt kérdezgetem magamtól, hogy hova tűnt az a lány aki a HM elején volt?
2013. szeptember 28. 12:45
|
|
LeslieLoravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 441 Csatolások: 0 Azonosító: 138039 offline
|
Ha már drog, akkor szerintem is a marihuána, inkább mint a kokain meg ezek a szarok. De miért kell egyfolytában pucérnak lennie? Ez a primitív viselkedés, lehet h sokat hoz a széfbe, de leírja magát mindenki szemében. Egyébként jó nagy hülye aki azt írja h a fűtől bárki is meghal... max. ha közbe valami hülyeséget csinál... de előtte nem árt informálódni, meg tapasztaltakat kérdezni. na mind1 .
2013. szeptember 28. 12:51
|
|
év 2000.02.17sztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.15. Hozzászólás: 1463 Csatolások: 73 Azonosító: 153023 offline
|
öhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh egyépként o képek lettek
2013. szeptember 28. 12:53
Miért, miért kellett ennyire elqurvulnia? Hol van a régi hosszú barna hajú Miely? Hol van az a lány aki mindig mosolygott? Hol van az a Miley aki mindenki kedvence volt, akit mindenki szeretett és tisztelt? Akiben annyi életerő és vidámság volt, hogy majd kicsattant? Hol van az a lány akit 5 évvel ezelőtt, a példaképemnek neveztem? Ezeket a kérdéseket kérdezgetem magamtól, miközben egy botrányos képet látok róla. Attól tartok, hogy az a kislány aki a Hannah Montana idején volt, már maghalt
...
2013. szeptember 28. 13:15
|
|
andicska98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.22. Hozzászólás: 421 Csatolások: 3 Azonosító: 153596 offline
|
Azt értem,hogy mindenki változik. De tényleg sajnálom,hogy ő ennyire és ilyen szinten megváltozott.A régi Miley-t még szerettem és tiszteltem. heyitszendaya veled meg teljesen egyet értek!
2013. szeptember 28. 13:42
|
|
Jodynot quite my tempo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.23. Hozzászólás: 2249 Csatolások: 352 Azonosító: 204319 offline
|
Úgy beszél a drogokról, mintha természetes dolog lenne. Ráadásul el tudom képzelni, ahogy affektál közben, mert elhiszi, hogy menő. Feltűnési viszketegség csúcsa. Ikonikus videó? Jót nevettem. GN'R - November Rain. Na ez ikonikus!! Nyelvnyújtogatás alatt is mosolyog, mint ez cikk képén is látszik. Hagyja ezt inkább Gene Simmonsra, neki legalább jól áll. A fotókról az jutott eszembe, mikor az embereket lefotózzák drog előtt és után. Elrettentő példaként. A rajongó többsége még mindig főként 12-13 éves kislányokból tevődik össze és sajnos megvan az esélye, hogy követik az útján.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: