Miley Cyrus: „A marihuána a legjobb drog!”
2013. szeptember 27. 22:34
Eddig este nem tudtam aludni és elgondolkoztam hogy mi van ha ezt az egészet ő nem is akarja ? Mi van ha ez eddig kamu volt és ő még mindig olyan csak rég ?Lehet csak a kiadója erőlteti rá az egész imidzset a pénz miatt
2013. szeptember 27. 22:35
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
Úristen ezen a Rolling Stone-os képeken úgy néz ki, mint valami lecsúszott, drogos kva
Bár a cikk első felére való tekintettel azt hiszem már értem. Molly mi... és még volt pofája a béna akcentusára fogni abban a gügye dalban, á, nem arról énekel! Vicces, hogy egyszer hülyének nézi az embereket, máskor meg jön ezekkel a "laza" szövegekkel. Apuci még mindig büszke rá?
Bár a cikk első felére való tekintettel azt hiszem már értem. Molly mi... és még volt pofája a béna akcentusára fogni abban a gügye dalban, á, nem arról énekel! Vicces, hogy egyszer hülyének nézi az embereket, máskor meg jön ezekkel a "laza" szövegekkel. Apuci még mindig büszke rá?
2013. szeptember 27. 23:01
nem érdekel a magánélete, kurvajó a hangja és a számai szóval <3
2013. szeptember 27. 23:08
|
|
Nikaaateam free will |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.09. Hozzászólás: 1941 Csatolások: 2268 Azonosító: 124647 offline
|
Idézet (Korinaa @ 2013.09.27. 22:26)
Most komolyan..attól még,hogy valaki rajong Miley-ért,az nem azt jelenti,hogy drogozni fog!! Ez mindenkinek a saját döntése,hogy kipróbálja,vagy sem.
Szerinted,ha valaki ki próbálja,akkor azért teszi mert több híresség is azt csinálja? Mert nem hiszem..de ez az én véleményem 
Valami csoda folytán (már elnézést kérek) még mindig rengeteg kiskamasz tekinti a példaképének. Az ilyen kijelentésekből meg az alapból nagyon befolyásolható gyerekek csak még kiváncsiabbak lesznek a tudatmódosító szerek hatására. Gondolom, most jönnének az "aki olyan hülye, hogy hallgasson rá, az meg is érdemli" kommentek, de emberek, ismétlem, hogy befolyásolható gyerekekről van szó, és a gyerekekre kik vannak a legnagyobb hatással? A példaképeik. Tehát ha egy gyerek azt látja, hogy a példaképe pozitív dolognak látja a drogokat, az befolyásolja az ő véleményét is a drogokról. Ez egyáltalán nem a gyerek hibája, hanem a "példaképé", aki nem gondol az ifjabb rajongóira, csak arra, hogy minél többet legyen címlapon a polgárpukkasztó megnyilvánulásaival. Miley nyílegyenesen halad a csúnya vég felé, gratula, csak így tovább
2013. szeptember 27. 23:11
Ugyan már 30 múlva ki fog rá emlékezni, ha kihagyna egy évet, már elfelejtenék.
2013. szeptember 27. 23:28
|
|
meryemúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.25. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 212417 offline
|
Mert a nyelvnyújtogatás nem kínos. A drogozás nem kínos. Az, hogy így néz ki, nem kínos. Miley Cyrus nem kínos.
Érdekes fogalmai vannak a "kínos" szó jelentéséről.
Érdekes fogalmai vannak a "kínos" szó jelentéséről.
2013. szeptember 27. 23:32
A drogokról alkotott véleményét inkább nem kommentálnám.
A fotósorozat határozottan nem sikerült, voltak ennél sokkal jobb képei is.
A tetkója nem rossz, de én nem vállaltam volna be a talpamra.
A fotósorozat határozottan nem sikerült, voltak ennél sokkal jobb képei is.
A tetkója nem rossz, de én nem vállaltam volna be a talpamra.
2013. szeptember 28. 00:05
|
|
Franci-Kalmarúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.11. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 203579 offline
|
egyetértek vele:D
2013. szeptember 28. 00:36
|
|
coledylanbarbi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.11. Hozzászólás: 1008 Csatolások: 442 Azonosító: 112059 offline
|
Egyszerűen középpontban akar lenni folyamatosan...szánalmas.
2013. szeptember 28. 00:37
|
|
coledylanbarbi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.11. Hozzászólás: 1008 Csatolások: 442 Azonosító: 112059 offline
|
egyetértek Nikaaa-val!
2013. szeptember 28. 00:38
|
|
coledylanbarbi |
|
meg könyörgöm...azért nyújtogatja a nyelvét mert utál mosolyogni?
Úgy erőltetett a nyelvöltögetése ahogy van...
2013. szeptember 28. 02:11
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Ez a csaj tényleg már csak tömény szánalom, komolyan!
Azt eddig is tudtuk, hogy előszeretettel reklámozza a kis pisis rajongóinak, hogy drogozd szét az agyadat, mert annál kúlabb és menőbb leszel. Ám mindezek mellett felbődült belőlem a hatalmas röhögés, amikor elkezdte firtatni, hogy melyik a legjobb.XD A "vagány, mint a vakvágány" stílus még hagyján, de úgy beszél, mintha a világon az összes drogot kipróbálta volna.XD Persze még soha a büdös életében nem szívott kokaint, lőtte be magát intravénásan heroinnal, vagy nyalogatott egy kis LSD-t, ne adj Isten, de lenyelt volna egy extasyt. Ennyit a nagy drogosról, és sokkal inkább az eszét játssza, ahelyett, hogy alkotna valami maradandót. Bár igaz, hogyan alkothatna, ha tehetsége nincsen? Tragikomikum, amit művel, én meg a székemben hátradőlve röhögök, hogy valaki hogyan lehet ennyire ostoba és nyomorék.
Nem sajnálom, megérdemli sorsát. Remélhetőleg mihamarább szétdrogozza azt az egyetlenegy agysejtjét és teljes gázzal hajt majd a süllyesztő felé. Ott a helye.
2013. szeptember 28. 06:46
|
|
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline
|
Uhh durva de már megszoktam!
2013. szeptember 28. 07:08
Ez komolyan mondom BETEG! PSZICHOLÓGUST MILYEINAK! SÜRGŐSEN!
2013. szeptember 28. 07:22
Jézusom, ennyire ronda képeket még nem láttam. És megint csak gratulálni tudok neki, hiszen rengeteg kislánynak(akiknek még nem nyílott ki a szemük) a példaképe, és mondhatom, igazán szép amit csinál! Bár én már néhányak helyében bezártam volna valahova, hogy kezdjenek vele valamit, mert már baromira irritál. De drogozzon nyugodtan, úgyis kihat majd a szervezetére, és 40 évesen már azt sem fogja tudni, ki ő!
1 felhasználónak tetszik:
Reija
2013. szeptember 28. 07:40
|
|
Adrianna Wittmannúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.22. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 212251 offline
|
Ez egy nem normális hülye qrva, de szerintem nem csak én gondolom így...
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.