Miley Cyrus: „A marihuána a legjobb drog!”
2013. szeptember 27. 21:50
|
|
L.Kicsilánykavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.28. Hozzászólás: 488 Csatolások: 0 Azonosító: 176720 offline
|
szerintem r*banc lett Miley ból
2013. szeptember 27. 21:53
Ez egy idióta r*banc, az biztos, már tele van a tököm vele! ><
Ez nem normális! És még valakinek ő a példaképe?
Nem akarok elítélni senkit, de ez a nő, nem normális, ne szégyenítse a női nemet! GÁZ EZ A CSAJ!!
Ez nem normális! És még valakinek ő a példaképe?
2013. szeptember 27. 21:53
Totál gáz. Utáltam mindig de most mégjobban utálom. :/ Ciki, hogy így viselkedik. Nála még a híd alatt lakó utolsó csöves is jobb.
2013. szeptember 27. 21:59
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
Nem ertem miert jo neki errol beszelni a nagyvilagban...igyis mar annyira szar kering korulotte, miert nem tyd most picit visszavonulni? imadom ot, de mar elegem van az ilyen fajta hirekrol rola...
A kepet meg nem tetszenek, mert fiusak vagy megint ilyen nyelvet latjuk v ruhanelkul van.
A kepet meg nem tetszenek, mert fiusak vagy megint ilyen nyelvet latjuk v ruhanelkul van.
2013. szeptember 27. 22:00
Feltűnési viszketegségben szenved ><
Mikor megy már el pszichológushoz?
Mikor megy már el pszichológushoz?
2013. szeptember 27. 22:02
Én nem értem, most komolyan lehet ilyen szabadon reklámozni a drogokat? Itt meg nemzeti dohánybolt van...
2013. szeptember 27. 22:06
|
|
Eszti0305szjger.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.28. Hozzászólás: 1039 Csatolások: 3 Azonosító: 201010 offline
|
Hihetetlen,hogy még mindig itt nyűglődik ez az ostoba lányka.
Már belőlem is csak a röhögést váltja ki,hogy őszinte legyek.Baromira látszik,hogy megjátszás és hírverés a célja ennek az egésznek,és hogy májli egyáltalán nem önmagát keresi és egyebek,hanem csak egy ráaggatott imidzset próbálja valósághűen alakítani,persze sikertelenül.Mikor lett milej ilyen antiszociális,hogy drogok kelljenek hozzá,hogy emberek közé bírjon menni?
Úristen,ez tényleg nagyon szánalmas,most a régen elsütött dolgokat próbálja újnak beállítani (vetkőzés,drogok).Ilyen kettős személyiség,vagy mi? Egyszer el akarja hitetni,hogy őt sajnálni kell,ő szánalomraméltő szende kislány,egyszer meg a drogos k*rva,aki minden egyes címlapon hiányos öltözékben virít.Nem hiszem el,hogy így hagyja,hogy mindent a szájába rágjanak,és semmit sem az önálló akarátából tesz...
2013. szeptember 27. 22:07
Oh,mi lett ebből a lányból nekem már egyszerűen szavam sincs rá.Hogy lehet ilyet nyilatkozni,amikor van egy csomó fiatal rajongója,akik őt tartják követendő példának?
Ezeken a képeken pedig úgy néz ki mint egy kiégett drogos r****c.
Ezeken a képeken pedig úgy néz ki mint egy kiégett drogos r****c.
2013. szeptember 27. 22:19
|
|
Potyidanon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.16. Hozzászólás: 524 Csatolások: 0 Azonosító: 153097 offline
|
Ahogy hanyatt fekszik a vízben, az elég bizarr... és miért véraláfutásos a talpa?? Egyébként a címlapfotó egész jó lett szerintem és hát ez a nyelves szöveg...
D
2013. szeptember 27. 22:22
|
|
Potyidanon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.16. Hozzászólás: 524 Csatolások: 0 Azonosító: 153097 offline
|
Egyébként meg... gyakorlatilag elvették a kamaszkorát, hagyjátok már tombolni egy kicsit! Jó, kicsit erősen jön ki nála, de megvan ennek is az oka. Én kedvelem. Szimpatikus és tehetséges. A kicsik meg válasszanak olyan példaképet, aki rózsaszín burokban tartja őket, úgy kell azt!
2013. szeptember 27. 22:26
|
|
Korinaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.09. Hozzászólás: 920 Csatolások: 0 Azonosító: 211504 offline
|
Most komolyan..attól még,hogy valaki rajong Miley-ért,az nem azt jelenti,hogy drogozni fog!! Ez mindenkinek a saját döntése,hogy kipróbálja,vagy sem.
Szerinted,ha valaki ki próbálja,akkor azért teszi mert több híresség is azt csinálja? Mert nem hiszem..de ez az én véleményem
2013. szeptember 27. 22:27
Talpra minek tetkó? Senki nem látja.
úgy senki sem fog rá emlkezni kb. 2-3 hónap múlva se. Hál' Istennek!
Tényleg, mi olyan kínos azon ha mosolyog az ember? Nem nézik hülyének. Az már kínos? Logikája van bőven!
úgy senki sem fog rá emlkezni kb. 2-3 hónap múlva se. Hál' Istennek!
Tényleg, mi olyan kínos azon ha mosolyog az ember? Nem nézik hülyének. Az már kínos? Logikája van bőven!
2013. szeptember 27. 22:30
|
|
Potyidanon |
|
Semmi köze ennek a mosoly dolognak a logikához, @törpe. Valószínűleg csak furán érzi magát, ha mosolyog, nem érzi őszintének magát, amit tökéletesen megértek, hiszen hány idióta idegenre kell rámosolyognia óránként? Percenként? Ez lelki, nem agyi dolog
Az megint más, hogy szép mosolya van és kedvesebbnek tűnik tőle. Hiába mondaná neki bárki...
2013. szeptember 27. 22:31
|
|
Nina 10posh tea drinker |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.09. Hozzászólás: 5961 Csatolások: 2199 Azonosító: 191214 offline
|
Már csak arra kéne rájönnie, hogy egyik drog sem jó. Én például ki nem álhatom ha ott cigiznek mellettem. Legszívesebben lenyonám a torkukon néhány bunkónak akiket nemhogy a saját egészsége nem érdekel, de másoké sem...
1 felhasználónak tetszik:
Nikaaa
2013. szeptember 27. 22:32
|
|
Tinibálványvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.14. Hozzászólás: 491 Csatolások: 0 Azonosító: 206119 offline
|
hát az igaz hogy minek csináltatot a talpára tetoválást.!!??
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.