Miley Cyrus: „A marihuána a legjobb drog!”
2013. október 05. 07:35
|
|
Nikancs10visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 422 Csatolások: 8 Azonosító: 136061 offline
|
Nekem így is tetszik, vagyis külső gyanánt, de hiányzik a régi Miley. Nem, nem a Hannah Montana-s hanem az a lány aki még akkor volt mikor eljegyezték...
2013. október 05. 18:13
|
|
Paul_Wesleyvisszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 11.07.26. Hozzászólás: 460 Csatolások: 0 Azonosító: 156594 offline
|
Nekem az eszem megáll ezen a csajon.. Ennyire elrontani, ami volt? Gondolkodjon már mielőtt cselekszik... :/
2013. október 05. 19:40
|
|
Vadmacskavisszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 13.08.25. Hozzászólás: 189 Csatolások: 0 Azonosító: 210411 offline
|
Hát bizonyára ettől bolondult meg sokat tudok a drogról mert káros dolgok után kutatok a neten hogy kábé feltudjam mérni az ilyen dolgokat nos technikailag a drog káros hatást gyakorol a normál gondolkozásra belső szervekre és túlzott használat halált okozhat!Tehát mint mondtam mint mondtam az elmére is rossz hatást gyakorol így ez is rendesen benne van miley hétköznapi viselkedésétől eltérő botrányos úgymond érdekes dolgaiban!
2013. október 10. 13:19
Ú,hogy valaki ennyi retusálás után is ilyen ronda legyen!
Művészien,komolyan mondom művészien ronda!Keresve sem találni rondább,visszataszítóbb nőszemélyt!
2013. október 13. 17:12
|
|
hirschzsofi0711You don't own me |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.25. Hozzászólás: 1240 Csatolások: 31 Azonosító: 202533 offline
|
„Azért nyújtogatom a nyelvem, mert utálok mosolyogni, annyira kínos” xdd akkor nézze meg a három évvel ezelőtti képeit, amin úgy vigyorog, mint aki beszívott.. mondjuk lehet:D
2013. október 13. 17:41
|
|
LoganHenderson89új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.24. Hozzászólás: 25 Csatolások: 0 Azonosító: 207030 offline
|
Borzadály!! Eszméletlen, hogy milyen lett ez a leányzó...Már ha lehet leányzónak nevezni...BORZALMAS!!! S még ő a "példakép"
Szerény, egyéni véleményem most már bővült egy pár sorral Cyrus-ról.
Szerény, egyéni véleményem most már bővült egy pár sorral Cyrus-ról.
2013. október 14. 16:24
|
|
Gold Wolf1 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.19. Hozzászólás: 677 Csatolások: 0 Azonosító: 187919 offline
|
Mi ez a tetkó? Idegrángás közben ráhányt a lábára és kihúzta fekete tollal?
Ikonikus videó? Mi a büdös branttól?? Mert meztelenül egy tekegolyón üldögél és tátog, utána meg rátolják az agyonjavított hangját, ami még így is borzalmas? Aha biztos, hülyével ne vitatkozzunk gyerekek...
Ikonikus videó? Mi a büdös branttól?? Mert meztelenül egy tekegolyón üldögél és tátog, utána meg rátolják az agyonjavított hangját, ami még így is borzalmas? Aha biztos, hülyével ne vitatkozzunk gyerekek...
2013. október 14. 17:33
|
|
missbabuciivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.12. Hozzászólás: 353 Csatolások: 0 Azonosító: 213339 offline
|
„Azért nyújtogatom a nyelvem, mert utálok mosolyogni, annyira kínos”
hát ha valakinek kínos a mosolygás és ink nyujtogatja a nyelvét, annak valószínüleg komoly baj lehet a bódéban xđ
hát ha valakinek kínos a mosolygás és ink nyujtogatja a nyelvét, annak valószínüleg komoly baj lehet a bódéban xđ
2013. október 15. 16:47
|
|
Tündiii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.23. Hozzászólás: 1994 Csatolások: 228 Azonosító: 149865 offline
|
Én bírom Miley-t meg minden, de én azon akadtam ki, hogy benne van a Rolling Stones magazinban... Szerintem neki köze sincs ehhez az újsághoz. Ez egy rockereknek való újság (legalábbis régen az volt, nem tudom, szerintem még most is az) és Miley nagyon nem az! Szóval ez elég gáz. A lap szerkesztője helyében én elásnám magam.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: