Miley Cyrus: „A marihuána a legjobb drog!”
2013. október 02. 19:03
|
|
Fafa54312új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.28. Hozzászólás: 20 Csatolások: 0 Azonosító: 210719 offline
|
nem nagyon szeretem használni a példakép szót, de ez a 'málé szájrusz kislányok százainak volt a példaképe. Erre egy szál semmiben ugrabugrál, drogozik... Ilyenkor nem gondol bele, hogy mások esetleg utánozni fogják?? Vagy az apja nem szól rá, hogy kislányom ezt azért nem kéne?? Ha ki akar törni a Hannah Montana szerepből, akkor ne rázogassa magát, hanem tegyen le valamit az asztalra (DE, NE a nyelvét....XD) !!! És ne forgasson olyan videóklippeket amiket 10 év múlva úgy meg fog bánni, hogy a föld alá süllyedne legszívesebben! Ez a tetoválás is mire volt jó őszintén? Egyrészt roh@dtul fájhatott neki, egyrészt amikor rá varrták, másrészt meg mert egész életében azon fog lépkedni... + Ezt az egész talpra varrósdit Cara kezdte... SZÁNALMAS az a MILEY!!!!
2013. október 03. 10:20
|
|
ForeverŁovevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.29. Hozzászólás: 182 Csatolások: 7 Azonosító: 212649 offline
|
Ő tudja mi a jó neki
2013. október 03. 14:21
Érdekes ez a lány, de legalább azt teszi, ami jólesik neki.
2013. október 03. 15:40
|
|
CrazyHeartx3ॐ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.20. Hozzászólás: 1850 Csatolások: 43 Azonosító: 176171 offline
|
mit már egy másik Miley-os cikkhez is írtam, teljesen kivan fordulva magából:) a talptetkó pedig hamar lekopik, tehát túl nagy dolgot nem tett ezzel sem, de nem baj, a szándék legalább megvolt.
2013. október 03. 18:36
|
|
Lia Downieúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.03. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 212888 offline
|
Miley egyre jobban süllyed lefelé, ezek a képek borzasztóak. Nem tudom, ki gondolta volna, amikor Hannah Montana volt, hogy ez meg fog történni?
2013. október 03. 20:41
Tényleg olyan kínos mosolyogni, mert az hogy a nyelvét nyújtogatja sokkal jobb.. szánalmas ez a csaj..a társadalmi drogok arra késztetnek hogy társaságra vágyj.. -.-
2013. október 03. 21:46
A tetkó nem rossz,a képek borzalmasak.De ő tudja.
2013. október 04. 11:24
Mi lett ebből a szép csajból? Marijuana, Cigi, droggfüggőség, és ami a legjobban idegesít:? ez a rövid szőkés haj. Jah, meg hogy saját magát példaképnek tartja? Remélem OLiviából nem lesz ez! Én szerettem Miley-t, de ez lett belőle, szal utálom, ki nem állhatom! Szégyelhetné magát, a hülye szülei meg nem is próbálkoznak leszoktatni erről, amúgy meg még kiskorú, mert amerikába 21 évtől van nagykorúság, szal nem csípem ezt acsajt!
2013. október 04. 16:48
|
|
Judit2310új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.04. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 212921 offline
|
Én Hannah Montana összes évadját láttam és akkor nagyon kedveltem.Normális ember volt normális értékekkel.Pont azt mutatta ki legalább is számomra a kettős szerep hogy a való életben is mennyire emberi tudott maradni a sikerei ellenére amikről azt gondolom hogy akkor még jogosak és kiérdemeltek voltak..De most!?Mi ez a férfias kinézet és ez a megmutatom magam stílus?Oké hogy 18 éves korában elváltak a szülei de attól a köteléknek oda-vissza nem kellett volna megszűnnie és akkor nyilván nem is lett volna belőle ez aki ő most.Egyszerűen botrányos..És ezek a képek nem hogy jók vagy nőiesek vagy akármi pozitívumosak hanem kiábrándítóak a régi Miley-hoz viszonyítva és UNDORÍTÓAN BOTRÁNYOSAK.
2013. október 04. 18:14
|
|
ENci98új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.11. Hozzászólás: 32 Csatolások: 0 Azonosító: 175348 offline
|
Még a haja nem is meg a külsejével nincs is nekem bajom csak ez a stílus hogy 20 évesen füvet szívok és öltögetem a nyelvem jobbra-balra jha meg persze megmutatom , hogy mim van a világnak képsorozatok egy kicsit már sok! Még talán nem is ezeken a tetteken van a hangsúly hanem azon, hogy mindössze 20 ÉVES!!! Jesszus ! mondhatni jó is példát mutat a rajongóinak és a húgának. Nagyon elszaladt vele a ló ....és ha majd végre megint észhez tér (REMÉLEM) akkor pedig szégyellni fogja ezeket a doolgokat :/
Tuti ha 5 évvel ezelőtt megmutatják neki, hogy belőle mi lesz 20 éves korára tuti tiltakozna.
Tuti ha 5 évvel ezelőtt megmutatják neki, hogy belőle mi lesz 20 éves korára tuti tiltakozna.
2013. október 04. 19:57
|
|
wirdzsivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.07. Hozzászólás: 193 Csatolások: 0 Azonosító: 152532 offline
|
Ő ezt az utat választotta, és úgy gondolta ez neki jó lesz. A rajongóitól azt várja, hogy támogassák, és ennek ellenére mit mondtok róla? Itt leszóljátok, de mikor a fellépéséről van szó akkor meg mint a kis angyalok ugrotok elé autogrammot kérni...
2013. október 04. 20:36
|
|
SHSophie2000hi. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.15. Hozzászólás: 1796 Csatolások: 48 Azonosító: 186050 offline
|
Utál mosolyogni?! Ennek meg mi baja?! Mi lett avval a Miley-val aki a mosolyával hódított az embereknél?
2013. október 04. 20:53
Látjátok, egy szörny lett a mi kis Hannah Montanánkból. Pedig azt olvastam, hogy azt nyilatkozta, miután abbahagyja a Hannah Montanát, utána már a 18 éveseknek fog énekelni, nem a 8 éveseknek. És hozzátette, hogy NEM fog csalódást okozni a rajongóinak. Hoppá! Rá néhány hónap, év (tök mindegy) és az egykoron bájos, szép mosolyú, jólelkű lányzóból egy drogos, beteges szörnyeteg lett. Arra nem gondol a lökött feje, hogy a régi rajongói most biztos sírva nézegetik a róla írt cikkeket, és bújnak szüleikhez vígaszra, hogy ,,Anya, Miley hol van?"-sajnos, erre kedves választ nem fognak kapni. Még több emberben csalódjanak szegény emberek? Szégyellhetné magát! Le a sárgaföldig! Ezek szerint elvette az eszét az egykori kislány szerepébe kényszerült élet. Én ezt megértem. De ne úgy lázadjon, hogy roncsolja magát, a hírnevét, a rajongóit és még ki tudja kiket. Emily Osment ugyanolyan bájos maradt, Miley-nak ez úgy tűnik, meghaladta a képességeit. Gratula neki.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: