én megértem a csajt
ha valaki gyenge elméjű kérdezze meg tőlem
Miley Cyrus: „A marihuána a legjobb drog!”
2013. szeptember 30. 19:33
|
|
szjg love forevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.23. Hozzászólás: 449 Csatolások: 0 Azonosító: 200702 offline
|
2013. szeptember 30. 19:50
|
|
chelseagirl18White Wave™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.21. Hozzászólás: 3016 Csatolások: 311 Azonosító: 123303 offline
|
A képek gusztustalan, ő meg rettenetesen ostoba.
2013. szeptember 30. 20:27
|
|
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline
|
Micsoda példakép... gusztustalan. Egyébként tényleg, a mosolygásnál sokkal kevésbé kínosabb, hogy nem bírja a szájában tartani a nyelvét....
2013. szeptember 30. 21:03
Ronda képek MIley meg tartsa bent a szájában azta redvás nyelvét!
Fanok 3...2....1...
Fanok 3...2....1...
2013. október 01. 08:20
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
De csúnya, Istenem!!
2013. október 01. 08:24
Bbarbie:
Szerinted májli a pénzért csinálja? Májlinak elment az esze,vagy csak túl sok a pénze és nem tudja mit csináljon vele;ezért sorba veszi a drogokat..májli undorító és.....amit már előző hozzászolásomban is írtam .kívénom neki..
Szerinted májli a pénzért csinálja? Májlinak elment az esze,vagy csak túl sok a pénze és nem tudja mit csináljon vele;ezért sorba veszi a drogokat..májli undorító és.....amit már előző hozzászolásomban is írtam .kívénom neki..
2013. október 01. 17:46
|
|
Texyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.25. Hozzászólás: 307 Csatolások: 0 Azonosító: 202532 offline
|
Istenem.. Hogy néz ez ki?
Nem, nem úgy értem hogy ronda vagy valami, hanem úgy hogy hogy néz már ki hogy levetkőzik egy világ szeme láttára?
Engem már például az sem lepne meg, hogyha egyszer póló nélkül lépne ki az utcára.
A mosolygás meg nem kínos, hanem az a kínos, hogy nem bírja a szájába tartani a nyelvét, holott a nyelvük tökéletesen oda tartozik.
Nem, nem úgy értem hogy ronda vagy valami, hanem úgy hogy hogy néz már ki hogy levetkőzik egy világ szeme láttára?
Engem már például az sem lepne meg, hogyha egyszer póló nélkül lépne ki az utcára.
A mosolygás meg nem kínos, hanem az a kínos, hogy nem bírja a szájába tartani a nyelvét, holott a nyelvük tökéletesen oda tartozik.
2013. október 01. 18:19
Idézet (Judit107 @ 2013.10.01. 18:18)
Még mikor Hannah Montana volt azt olvastam róla,hogy azért kapta a Miley nevet mert sokat mosolygott.
Hát akkor most nagyon megnézheti magát...
2013. október 01. 19:03
|
|
Naomi01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.24. Hozzászólás: 368 Csatolások: 0 Azonosító: 184462 offline
|
Majd kinövi.. sajnálom előre a gyerekeit, kínos lesz nekik hogy az anyjuk miket csinált korábban. A másik meg ha már mindenáron a melleit akarja mutogatni, akkor előtte menjen szolizni vagy barnítókrém, vagy nem tudom, de ez így hülyén néz ki hogy nem egységes a színe..
2013. október 01. 20:42
|
|
Wattacukor2001új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.29. Hozzászólás: 24 Csatolások: 0 Azonosító: 192710 offline
|
Amikor a Hannah Montana ment, akkor azt hittem igazi példakép lesz. Én szeretem Miley-t. De ez már tényleg sok, és mosolyogni EGYÁLTALÁN NEM (!!!!!) kínos, hogy szülte ki ezt a baromságot?..
2013. október 02. 08:08
Miley, szerintem már besszívva megy minden hova
tuti , hogy a drogok/fű miatt ilyen
meg ezek a ronda pofák amiket vág és , hogy már a nyelvét is nyújtogatja ez a RÉM
gyűlölöm ezt a drogos .....-t
tuti , hogy a drogok/fű miatt ilyen
meg ezek a ronda pofák amiket vág és , hogy már a nyelvét is nyújtogatja ez a RÉM
gyűlölöm ezt a drogos .....-t
2013. október 02. 09:42
|
sarga_rozsavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.25. Hozzászólás: 259 Csatolások: 0 Azonosító: 178634 offline
|
undormány ez a nő
2013. október 02. 10:10
KI nem alhatom ezt a not!!!
o egy nagyon aranyos kislany volt es aztan elkezdet noni...es csak not es not es not es vegul mi lett belole...hat egy k**a
o egy nagyon aranyos kislany volt es aztan elkezdet noni...es csak not es not es not es vegul mi lett belole...hat egy k**a
2013. október 02. 15:27
|
|
Skinny Loveúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.01. Hozzászólás: 20 Csatolások: 0 Azonosító: 212784 offline
|
Bírom mikor mindneki lekurvázza:') Emberek nyissatok ki egy szótárat nem kúr félre senkivel,főleg nem pénzért így kurva sem lehet. Vad és felelőtlen annál inkább. Gyerekkora nem volt gondolom most éli ki magát, hát akkor egézségére...Csak, hogy ezzel példát nem mutat az biztos.
2013. október 02. 15:48
Én bírom és szeretem Miley zenéjét és munkásságát. Akármennyire is furi, nekem bejön a stílusa. Teljes mértékben az ő szíves joga hogy mit szív, mivel b@ssza el a szervezetét. Viszont most jön a szöveg, hogy egy ilyen ember hogy mutathat példát? Nos, sehogy. Nem is ez a dolga. Úgy gondolom, hogy a legtöbb ember azért el tudja dönteni, hogy neki mi a jó, és neki mi kell és mi nem, és nem fog füvezni csak azért mert egy számára fontos ember azt csinálja. Ha pedig olyan szinten befolyásolható, akkor magára vessen... No meg gyerekek esetében a szülők hibája, hogy ennyire nem figyelik mit csinál a gyerekük. A kurvás témához osztom amit Skinny Love mondott, javaslom egyes embereknek a google-t, mint értelmező kéziszótárt.
Egyébként szép és hangulatos címlap fotó. Nem annyira az én stílusom, de tetszik. ^-^
Egyébként szép és hangulatos címlap fotó. Nem annyira az én stílusom, de tetszik. ^-^
2013. október 02. 17:47
|
|
pannuskavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.13. Hozzászólás: 181 Csatolások: 0 Azonosító: 180253 offline
|
Ez már tényleg sok!
A zenéje jó..De magát az énekesnőt annyira gyűlölöm h szavak nincsenek rá..
Nem tudom,de a rövid haj megváltoztatta az életét..Szerintem a szőke hajfestékben van valami,de Miley már tényleg valami kis drog diller lett...Minden féle marhaságot csinál. Meztelenül őrültkedik,nyújtogatja a nyelvét,mint hogy ha a nyelvének saját akarata lenne.Olyan ruhákban jár,mint egy útszéli kurv@.Nem tudom mit akar elérni azzal,h 1 millió tetkót varrat magára...tudtommal azért vágatta le a haját,h a rákosok ne érezzék rosszul magukat...hát hogy ha előbb-utóbb rákos akar lenni csak folytassa.Eddig még nem is nagyon érdekelt..
De vannak 5 éves rajongói is (szegény gyerekek) és milyen példát mutat nekik,h majd ők is drogozzanak...ha már ő elb@ssza a szívét a rajongóknak nem kell...Ez a nő tiszta szánalom..Engem már az se érdekelne hogy ha öngyilkos lenne...Mondjuk ha így folytatja,vagy öngyilkos lesz,vagy csak már nem bírja a teste és természetesen meghal,vagy megölik...végül is engem nem érdekel..úgy se vagyok fan...nem lesz@rom h mit csinál?!?
A zenéje jó..De magát az énekesnőt annyira gyűlölöm h szavak nincsenek rá..
Nem tudom,de a rövid haj megváltoztatta az életét..Szerintem a szőke hajfestékben van valami,de Miley már tényleg valami kis drog diller lett...Minden féle marhaságot csinál. Meztelenül őrültkedik,nyújtogatja a nyelvét,mint hogy ha a nyelvének saját akarata lenne.Olyan ruhákban jár,mint egy útszéli kurv@.Nem tudom mit akar elérni azzal,h 1 millió tetkót varrat magára...tudtommal azért vágatta le a haját,h a rákosok ne érezzék rosszul magukat...hát hogy ha előbb-utóbb rákos akar lenni csak folytassa.Eddig még nem is nagyon érdekelt..
De vannak 5 éves rajongói is (szegény gyerekek) és milyen példát mutat nekik,h majd ők is drogozzanak...ha már ő elb@ssza a szívét a rajongóknak nem kell...Ez a nő tiszta szánalom..Engem már az se érdekelne hogy ha öngyilkos lenne...Mondjuk ha így folytatja,vagy öngyilkos lesz,vagy csak már nem bírja a teste és természetesen meghal,vagy megölik...végül is engem nem érdekel..úgy se vagyok fan...nem lesz@rom h mit csinál?!?
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: