Miley Cyrus: „A marihuána a legjobb drog!”
2013. szeptember 29. 15:58
|
|
WhiteRoseeZzz. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.24. Hozzászólás: 1349 Csatolások: 2329 Azonosító: 159173 offline
|
Fogalmam sincs Miley-val mi történhetett hogy ekkora sületlenségeket beszél. Nagyon átesett a ló túloldalára. Nagyon sok befolyásolható; fiatal rajongója van aki példaértékűen követi.. mondjon is bármit. Ebbe nem gondolt bele? Szerintem már ezeket a dolgokat direkt mondja; hogy vagányabbnak tűnjön és végleg levetkőztesse magáról a Hannah Montana "álarcot". De ezzel nem is lesz menőbb és jobb se! Még akkoriban is jobb volt; mint ezzel a felesleges "lázadással". Azt gondoltam a visszatérése nagyot fog ütni (de jó értelembe) és meg tudja mutatni az embereknek a benne rejlő tehetséget! Ehelyett csak mutogatja magát és bugyutábbnál bugyutább dolgokkal kerül fel a címlapokra; hírekre. Ez neki jó? Pedig kezd kifogyni a "tárjaiból" és ez pedig a lejtőhöz fog vezetni; a csúnya lejtőhöz. Pedig az itteni Starity-s profilképén egészen normálisan és éretten nézett ki. Miért ne lehetnének ilyen képei és mélyebb tartalmú; őszintébb számai? Aki a rajongója az az is marad; de lehet már ezek után nem.. kicsit sok ez amit tesz és úgy mondom hogy nagyon kedvelem!
2013. szeptember 29. 16:14
Azon nem lepődök meg,hogy képtelen a szájában tartani a nyelvét,na meg hogy a ruháit otthon felejtette.Feltűnési viszketegségből egy nagy csillagos ötös.Magára ölt egy undorító szerepet,hogy idézzem " harminc év múlva is emlékezni fognak rá".Gratulálok.Igen,lehet,hogy sokan még 30 év múlva is emlékezni fognak rá,mint egy közönséges és k×rvás "kemény csajra".Csak nagyon nem mindegy,hogy mivel érdemli ki,hogy emlékezzenek rá.Ha ő így,akkor így.
2013. szeptember 29. 17:21
Rea012!
Abban egyetértek, hogy nem szép más emberek halálát kívánni. De ahhoz nincs jogod, hogy bárkit így megalázz. Úgy is megvédheted a kedvencedet, hogy nem gyalázol porig más embert. Bár nem tudom, miért véded ennyire Mileyt. Elhiszem, hogy szereted, de ez nem ő. Csak felvett egy álarcot, h kitörjön a dizniszerepből. És nagyon rosszul csinálja.
Abban egyetértek, hogy nem szép más emberek halálát kívánni. De ahhoz nincs jogod, hogy bárkit így megalázz. Úgy is megvédheted a kedvencedet, hogy nem gyalázol porig más embert. Bár nem tudom, miért véded ennyire Mileyt. Elhiszem, hogy szereted, de ez nem ő. Csak felvett egy álarcot, h kitörjön a dizniszerepből. És nagyon rosszul csinálja.
2013. szeptember 29. 17:22
Hát Miley megint csak saját magát járatja le..
2013. szeptember 30. 10:58
A képek csúnyák..Vagyis nekem nem tetszenek.Az,hogy ő úgy gondolja,hogy tönkreteszi az életét,azzal se a rajongói se más nem tud mit kezdeni.Aki egyszer elkezdett drogozni,és szívesen csinálja,az reménytelen eset.De majd rájön egyszer,hogy hülyeség volt ezt csinálni. Nekem8
2013. szeptember 30. 13:54
|
|
Hopszmapszúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.26. Hozzászólás: 39 Csatolások: 0 Azonosító: 207344 offline
|
fúj!!! Hova fog még süllyedni ez a csaj?
2013. szeptember 30. 15:04
|
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline
|
Elsősorban is borzasztóak a képek és ahogy Miley kinéz rajtuk...Drogozik is gratulálok hozzá mit is várhattam volna!! És még a tetoválása is! most nem azért de a talpán ki fogja nézni??
2013. szeptember 30. 15:57
|
|
anci2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.27. Hozzászólás: 1648 Csatolások: 0 Azonosító: 164487 offline
|
De ronda a bőre!!!!!!!!!! Fújjj!!!!!!!!!!
És ezek a szemek!!!!!!!!!! Tisztán látszik, hogy be van állva!!!!!!!!!!
Borzalmas és a képek minősége se a legjobb!!!!!!!!!!
:/
És ezek a szemek!!!!!!!!!! Tisztán látszik, hogy be van állva!!!!!!!!!!
Borzalmas és a képek minősége se a legjobb!!!!!!!!!!
:/
2013. szeptember 30. 15:59
Szerintem Miley istentelenül jól csinálja, amit csinál. Nézzétek meg... lehet, hogy az emberek 70%a utálja, és ki nem állhatja, mégis sorra dönti a rekordokat, tök mindegy, hogy miért nézi meg az ember, vagy hallgat bele a We can't stopba, vagy a Wrecking Ball-ba, hogyha növeli a nézettséget, és dől a pénz. Igen, erőltetett sokszor Miley, túl sok, nem mindig nyilatkozik normális dolgokat, de akár szereted, akár nem, pénz rakunk a zsebébe, hogy nézzük a videóit, esetleg letöltjük a számait, rákattintunk az interneten, akár azért, hogy utálkozzunk, akár azért, hogy csodáljuk. Baromi jó marketing fogás az egész "lázadó Miley". Tele a net vele, róla beszélünk, vitákat, érzelmeket vált ki az emberből, akárcsak öt percre is.
2013. szeptember 30. 17:08
|
|
Adricole10ღ ρłάzαρi¢sα™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.08. Hozzászólás: 1512 Csatolások: 32 Azonosító: 163558 offline
|
Nem olyan jó képek. Nagyon vékony. Talán még az utolsó nem rossz.
2013. szeptember 30. 17:13
Így akarja feledtetni a Disneys létét
eléggé rossz módszer de az ő élete, ő ötlete
2013. szeptember 30. 17:42
komolyan....... már itt tartunk! micsoda világ!
2013. szeptember 30. 18:27
|
|
Mrs.Brownstoneúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.29. Hozzászólás: 59 Csatolások: 0 Azonosító: 212682 offline
|
Én a hangját mindig szerettem,de hogy megváltozott..
2013. szeptember 30. 19:15
nem ertem h egy szimpi csajbol h lehet ennyire picsara atvaltzoni..
2013. szeptember 30. 19:23
|
|
l.vivi XDúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.18. Hozzászólás: 31 Csatolások: 0 Azonosító: 180703 offline
|
Miért??? olyan aranyos volt, most meg egy drogozós, magamutogatós-bocsánat-hülye lett!!!! milyen trauma érhette szegény csajt? vagy csak azt akarja, hogy elfeldjék Hannah Montana-t?
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: