Perrie Edwards már izgatottan várja az esküvőjét
2013. október 09. 09:35
|
|
directioner28új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.12. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 203597 offline
|
Nagyon örülök nekik.
2013. október 11. 16:37
|
|
one direction fan 18új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.26. Hozzászólás: 42 Csatolások: 0 Azonosító: 204510 offline
|
Nem korai ez egy kicsit úgy értem h mindketten csak 20 évesek :/ ne értsetek férre IMÁDOM zerrie-t
2013. október 13. 14:58
|
|
Szappanbuborékúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.20. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 187973 offline
|
Húúúú imádom Zerriet remélem boldogok lesznek
<3
2013. október 25. 09:39
|
|
Camila_Cabellovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.03. Hozzászólás: 189 Csatolások: 0 Azonosító: 212875 offline
|
Danger nagyon de nagyon adom amit mondasz . Perrie-nek túl sok nagyképű meg nyilvánulása van . Állandóan villog a gyűrűjével . De ő nem akarja el venni a Directionerektől a Mrs.Malik nevet . Nem várok arra ,h Zayn az enyém legyen mert nem is érdekel . Nem vagyok hülye . 2 lehetőség van vagy a Modest munkája az egész vagy Zayn túlságosan bele van hullva Perrikébe vagy fordítva . Bár én az elsőhöz ragaszkodok vannak sok érdekes dolgok . Pl ,h egy napon jön ki a Story of my life és a Move klipp. Most mind2 banda Ausztráliában van
1 felhasználónak tetszik:
kiss.julianna01
2013. október 25. 18:20
|
|
samteatimevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.12. Hozzászólás: 128 Csatolások: 63 Azonosító: 213364 offline
|
Idézet (Camila_Cabello @ 2013.10.25. 09:39)
Danger nagyon de nagyon adom amit mondasz . Perrie-nek túl sok nagyképű meg nyilvánulása van . Állandóan villog a gyűrűjével . De ő nem akarja el venni a Directionerektől a Mrs.Malik nevet . Nem várok arra ,h Zayn az enyém legyen mert nem is érdekel . Nem vagyok hülye . 2 lehetőség van vagy a Modest munkája az egész vagy Zayn túlságosan bele van hullva Perrikébe vagy fordítva . Bár én az elsőhöz ragaszkodok vannak sok érdekes dolgok . Pl ,h egy napon jön ki a Story of my life és a Move klipp. Most mind2 banda Ausztráliában van

mesélj még
Amúgy én is örülnék Perrie helyében. Szerintem aki el van/volt jegyezve, az tudja milyen érzés az, amikor az ember kezét megkérik
2013. október 27. 15:56
|
|
LucyanLimited Edition |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.28. Hozzászólás: 1300 Csatolások: 44 Azonosító: 202701 offline
|
Igazából én nem bírom Perrie-t, de nem azért mert Zayn barátnője. Szimplán nem túl szimpi...
1 felhasználónak tetszik:
kiss.julianna01
2013. október 31. 11:52
|
|
Chachi_G.124사랑 ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.29. Hozzászólás: 1398 Csatolások: 0 Azonosító: 198980 offline
|
remélem majd boldogan élnek majd amíg...
2014. szeptember 05. 21:05
|
|
directionerZerrieúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.18. Hozzászólás: 59 Csatolások: 0 Azonosító: 227841 offline
|
Drága Utálkozók!
Csak azt ne mondjátok, hogy ti nem mesélnétek el szívetek szerint az egész világnak legszívesebben azt, hogy megkérték a kezedet! Köszönöm.
Csak azt ne mondjátok, hogy ti nem mesélnétek el szívetek szerint az egész világnak legszívesebben azt, hogy megkérték a kezedet! Köszönöm.
2014. december 27. 12:31
|
|
kiss.julianna01új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.22. Hozzászólás: 94 Csatolások: 0 Azonosító: 206860 offline
|
Milyen a nagyképű ez a 'nő'...
Nem akarok bántani senkit, de ábredjetek már fel!
Látjátok, hogy 'pezz'-nek mekkora pofája van?
Most azt hiszi, hogy nagy menő, de kics*szettül nem az.
Undorító csaj...
Nem akarok bántani senkit, de ábredjetek már fel!
Látjátok, hogy 'pezz'-nek mekkora pofája van?
Most azt hiszi, hogy nagy menő, de kics*szettül nem az.
Undorító csaj...
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.