Klippremier: Within Temptation, Tarja — Paradise
2013. szeptember 28. 11:25
a klip el lett távolítva de a hivatalos vevo csatornáról már elérhető:
http://www.youtube.com/watch?v=Dy6MpsDPKts
http://www.youtube.com/watch?v=Dy6MpsDPKts
2013. szeptember 28. 11:51
|
|
Falling Awakevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 180 Csatolások: 25 Azonosító: 155291 offline
|
kurama91
ja és a cikkírónak köszönöm ezt a cikket
ja és a cikkírónak köszönöm ezt a cikket
2013. szeptember 28. 17:48
|
|
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline
|
Annyira jó lett
nem bírok betelni vele
2013. szeptember 28. 23:53
Oh la la, egy újabb dal, amire mindenféle lelkiismeret-furdalás nélkül rádobhatom a csupa nagybetűs EPIC jelzőt
Személy szerint attól féltem, hogy ha egymásnak eresztik ezt a két bűbájos és tehetséges nőszemélyt, akkor valami langyosra sikeredett izé-mizé lesz a vége, ami nem méltó egyikőjükhöz sem. De szerencsére nem így lett - és előre sajnálni fogom a ’replay’gombot
(Pár szó a videóhoz: amikor elkezdődött, én szentül meg voltam győződve arról, hogy valami, a Sziklák szeméhez hasonló perverz agymenés lesz benne *nem röhög, együtt érez* Tudom, semmi köze nem lett volna a dal címéhez, de akkor is, na
Így viszont kellemeset csalódtam. )
(Pár szó a videóhoz: amikor elkezdődött, én szentül meg voltam győződve arról, hogy valami, a Sziklák szeméhez hasonló perverz agymenés lesz benne *nem röhög, együtt érez* Tudom, semmi köze nem lett volna a dal címéhez, de akkor is, na
2013. szeptember 29. 14:34
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Hát igen, ütősre sikerült, az egyszer biztos. Nem tudom, hogy miért, de sosem hittem volna, hogy ők ketten valami ilyesmit tudnak kihozni az egészből. Tarját is nagyon kedvelem, de valamiért Sharon nagyobb kedvenc volt mindig is a WT-vel. Sokkal többet hallgattam a számaikat, bár ez lehet annak tudható be, hogy a WT-t sokkal előbb ismertem meg, mint a Nightwisht. Ütött, vágott és meghaltam a daltól. Fantasztikus lett - örülök, hogy eme két hölgy összedugta a buksiját és alkottak valami olyat, ami maradandó. Fantasztikus dallamok, fantasztikus hangok és egy fantasztikus zene. Ezt nevezem én történelem írásnak és nem májluska vrekking bólját. Kár, hogy a fiatalok manapság hárítják az igényes zenét, és azt a töménytelen moslékot hallgatják.
2014. január 06. 16:58
|
|
SelenatorAndLovaticúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.04. Hozzászólás: 65 Csatolások: 0 Azonosító: 218526 offline
|
Nagyon tetszik
2014. március 10. 22:18
|
Orsi1új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.10. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 222517 offline
|
2014. márc. 14.-én Budapesten koncertezik a Within Temptation. jegyet adnék el olcsóbban mint ahogy most árulják, lehet alkudozni is, de az irányár olyan 8000 ft
ha valakit érdekel írjon !
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: