Közös klippel jelentkezett Miley Cyrus és Wiz Khalifa
2013. szeptember 29. 10:55
undorító!!! azt a mezt nem veheti fel bárki főleg így nem még átvitt értelemben sem! ezeknek már semmi sem szent komolyan! hülye ripacs újgazdag p*csa!! a Bulls-nak is gratulálok hogy ehhez adták a nevüket gyönyörű...pff
Istenem de szerecsésnek érzem magam hogy nem most vagyok 15-éves!
Istenem de szerecsésnek érzem magam hogy nem most vagyok 15-éves!
2013. szeptember 29. 11:51
eza szám rohadt jó*-* csak egy gáz van Miley elrontja az egeszet...nem illik ebbe a környezetbe-.- miazmar hogy itt vergődik nem is tud rappelni és olyan emberekkel van egy klippbe akik nem csak az agyukat jatszak
2013. szeptember 29. 12:07
|
|
DirectionerGirl1000új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.17. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 211963 offline
|
Nem nézem meg
Nem akarok ártani a fülemnek amit szeretek 
Nem tudom miért van így felkapva mikor pár év múlva el lesz felejtve ;)Chh és még rám ír az egyik hihetetlenül szerelmes fanja hogy Megbántottad a Mojli rajongókat
Most szerelmes bele?
SZAR.
2013. szeptember 29. 13:37
Hát ez.......szörnyű. Miley meg akárhogy is próbálkozik, nagyon nem megy neki ez a "gangsta" stílus XD elég szánalmasan fest (és nem csak a klipben)
2013. szeptember 29. 14:31
|
mirjam333333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.16. Hozzászólás: 1549 Csatolások: 439 Azonosító: 198007 offline
|
Nekem semmi bajom a klippel, mivel szerintem soha többet nem fogom megnézni, mert nem szeretem annyira egyik előadót se
2013. szeptember 29. 14:44
Én imádom ezt a videóklippet és ezt a számot!
2013. szeptember 29. 20:29
Már a Smells Like Teen Spirit-elásta magát de ez.....egy szar meg amit csinál az is.Fel kéne gyújtania saját magát.
2013. október 01. 09:09
Szerintem jó kis szám lett
Miley csodálatos benne
Miley csodálatos benne
2013. október 04. 15:59
Jaj, nekem nagyon tetszik. ^-^ Legalábbis Miley része, a többi kevésbé, talán az a színes ott közvetlenül Miley után. Akkor hát emiatt stúdiózott együtt Nicki és Miley (dalszöveg)...
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: