Közös klippel jelentkezett Miley Cyrus és Wiz Khalifa
2013. szeptember 27. 20:49
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
Nekeem bejon. Tegnap lattam eloszor es sztem j MIley resze benne. Meg tok szep, foleg a szeme. De nem ertem a feketekkel valo logasat, meg ez a fogdossa magat meg cigizik az nem hianyzott, de am jo klip lett
2013. szeptember 27. 20:52
Eddig a hangja legalább jó volt A KLIPPET MÁR MEGSZOKTUK...de most... nkem úgy maga a szám nem tetszett.
Na sebuj, vannak még énekesek a világon!
2013. szeptember 27. 20:53
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Unalmas és erőltetett.
Miley-nak lesz valaha olyan klipje, ahol nem a testét mutogatja és nem azon erőlködik, hogy szexisnek tűnjön? A Can't be tamed klipjében dögös volt és még a dal is szuper volt.
Miley-nak lesz valaha olyan klipje, ahol nem a testét mutogatja és nem azon erőlködik, hogy szexisnek tűnjön? A Can't be tamed klipjében dögös volt és még a dal is szuper volt.
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
2013. szeptember 27. 20:54
De szerinte a klipp még (az eddigiekhez képest)
tűrhető vol.
2013. szeptember 27. 21:05
|
Akhillesz98új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.15. Hozzászólás: 59 Csatolások: 0 Azonosító: 171308 offline
|
A szám az annyira nem tetszik, de Miley nagyon szép a klipben! : )
2013. szeptember 27. 21:16
|
|
ShibaDzonúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.08. Hozzászólás: 37 Csatolások: 0 Azonosító: 197455 offline
|
Nem lesz a kedvencem, de nem értem miért szólják le ennyien. Elmegy, néha talán meghallgatom, szerintem semmi undorító vagy hányinger keltő nincs benne. És szerintem (!!!) Miley jól rappel.
Egyébként ezt a "ha nem tetszik ne nézd meg"-et elmagyarázná nekem valaki?? o.o A dalt még nem hallottam, a klipet még nem láttam, honnan a jóégből kéne tudnom, hogy nekem ez nem fog tetszeni? Selenát sem szeretem, mégis van olyan dal amit szeretek. Robin Thicke-t sem követem, a Blurred Lines mégis nagy kedvencem. Kitudja, kinek a dala fog még megtetszeni...
Egyébként ezt a "ha nem tetszik ne nézd meg"-et elmagyarázná nekem valaki?? o.o A dalt még nem hallottam, a klipet még nem láttam, honnan a jóégből kéne tudnom, hogy nekem ez nem fog tetszeni? Selenát sem szeretem, mégis van olyan dal amit szeretek. Robin Thicke-t sem követem, a Blurred Lines mégis nagy kedvencem. Kitudja, kinek a dala fog még megtetszeni...
2013. szeptember 27. 21:59
|
|
amanda2000₩αяяıסя† |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.10. Hozzászólás: 5952 Csatolások: 116 Azonosító: 201753 offline
|
Imádom ezt a számot!! Most ez a kedvencem!
Miley mint mindig most is gyönyörű!!!!!
2013. szeptember 27. 22:39
|
|
Potyidanon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.16. Hozzászólás: 524 Csatolások: 0 Azonosító: 153097 offline
|
Hahahaha, ez a klip király!
2013. szeptember 28. 00:09
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Idézet (Zsécii @ 2013.09.27. 19:38)
Sokan, ha tetszene sem vallanátok be, mert mentek egymás után, mint a birkák, meg ciki lenne bevallani. Látjátok, hogy Miley-ról van szó és máris megy itt a leszólogatás. Ezerszer leírjátok ugyanazt, mert saját vélemény nuku, ennek ellenére itt veritek a nyálatokat. Ez a szánalmas, nem pedig Miley.
A dal szerintem egész jó lett, ez volt az első olyan dal, aminek köze van Wiz Khalifa-hoz és képes voltam végighallgatni. Miley része meg kifejezetten tetszik.
A dal szerintem egész jó lett, ez volt az első olyan dal, aminek köze van Wiz Khalifa-hoz és képes voltam végighallgatni. Miley része meg kifejezetten tetszik.
Az a vicces, hogy miután ezt leírtad, sorra jöttek a pozitív "vélemények"
1 felhasználónak tetszik:
sMokEe.cLouD
2013. szeptember 28. 07:56
Nem áll jól Mileynak ez a műfaj. Inkább énekeljen popszámokat, abban jó. Egyébként a dal nem jön be, a klip szerencsére nem olyan vészes, de már szörnyen idegesít, hogy folyton a nyelvét nyújtogatja.
2013. szeptember 28. 09:59
|
|
Esztycica |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.30. Hozzászólás: 938 Csatolások: 0 Azonosító: 181973 offline
|
azon kívül hogy egy 1$-os kis utcaszéli lett Mielyből ez a szám nagyon tetszik annak ellenére hogy nem szeretem a rapet! Mondjuk Miley számai nem szoktak rosszak lenni akárki akármit mond ha a külseje nem is de a zenéje szerintem azért jó
2013. szeptember 28. 10:34
Szerintem nem lett rossz. A rap is a szeretett zenei műfajaim közé tartozik, úgyhogy ez nem kérdés. Wiz hangját imádom benne és ha nem gondolok arra, hogy éppen Miley-val dolgozik együtt, akkor imádom. Viszont érdekelne, megérjük-e valaha, hogy Mileyka rendesen fel lesz öltözve és nem öltögeti a nyelvét. A szám jó, a videó klipp nem..
2013. szeptember 28. 12:05
Nekem ez a klip sokkal jobban bejön, mint a WCS vagy a WB. Igaz, hogy nem annyira szeretem a rappet, de Miley még ebben is jó. Meg a dal is nagyszerű.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.