A négy előadó együttműködéséből született kislemezes dalhoz készült kisfilm néhány napja került fel a YouTube-ra.
A teljes cikkhez kattints ide!
Közös klippel jelentkezett Miley Cyrus és Wiz Khalifa
2013. szeptember 27. 15:59
|
Ricsike8844új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.22. Hozzászólás: 29 Csatolások: 0 Azonosító: 200621 offline
|
2013. szeptember 27. 16:02
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Pont a szülinapomon jelent meg.
2013. szeptember 27. 16:10
|
|
Meliikeevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.22. Hozzászólás: 323 Csatolások: 0 Azonosító: 204211 offline
|
Én nem vagy Miley "falnőttkedése" ellen,most ez van,ezt kell szeretni. Volt hosszú barna hajú cuki kislány is,most felnőtt,el lehet fogadni. Vagy akinek nem tetszik,ne nézze,szerintem ez nem olyan rossz dolog.
Az utóbbi dalait is szeretem,ez most így elsőre nem jön be annyira,kicsit furi,de nem olyan rossz.
Az utóbbi dalait is szeretem,ez most így elsőre nem jön be annyira,kicsit furi,de nem olyan rossz.
2013. szeptember 27. 16:11
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Nem azért, hogy megbántsak bárkit is, de ez mióta zene?!
Eskü, az ablakom alatt bagzó macskákat élvezetesebb hallgatni, mint egy drogos fekát meg májluska repedt fazék hangját. A klipben meg nem csalódtam, sz*r, ennyi. Újabb erőlködést láthatunk májlikát illetően, hogy levesse magáról a Hannah Montana imidzset. Hát ez most sem jött össze.
2013. szeptember 27. 16:11
|
|
mileyselenademivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.24. Hozzászólás: 382 Csatolások: 1134 Azonosító: 135151 offline
|
nagyon tetszik
2013. szeptember 27. 16:12
Ez egy rohadtul elcseszett és hosszúra nyúlt Nike reklám akart lenni???? Mert nekem nagyon úgy tűnt. Miley szép volt a klipben, de a rap nem neki való. Egyszerűen nem az ő műfaja, nem értem miért erőlteti, ami nem megy. -.-"
2013. szeptember 27. 16:21
|
|
beccsu-baby |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.18. Hozzászólás: 973 Csatolások: 0 Azonosító: 162296 offline
|
Úristen, én imádom mind a zenét, mind a klipet, mind Mileyt *-* Elképesztő számomra, amit csinál *-* Kb. egész nap ezt a számot hallgatom, és nem tudom megunni *-*
2013. szeptember 27. 16:26
|
|
Adricole10ღ ρłάzαρi¢sα™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.08. Hozzászólás: 1512 Csatolások: 32 Azonosító: 163558 offline
|
Valahogy az egész nem jó. A hangja eleve idegesít, bár a Wrecking Ballban elég jól énekelt, de a rap egyáltalán nem az ő stílusa. A klipet meg már eleve féltem megnézni. Ismét sok a magamutogatás és kevés a hang.
2013. szeptember 27. 16:35
Én már láttam a megjelenés napján, és meg kell valljam a rap nem Miley műfaja, viszont a klippel szerintem semmi baj nincs. Összességében egész jó lett.
2013. szeptember 27. 16:47
|
|
badperfectStan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 2551 Csatolások: 988 Azonosító: 143952 offline
|
Nekem az egész egy Chicago Bulls és Michael Jordan fan videónak tűnik. A szám nem tetszik, a klip elviselhető, bár... ezek után majd minden Miley rajongó a Bulls-ot fogja imádni?
Persze, tévedés ne essék, nekem mindig az egyik kedvenc csapatom marad.
2013. szeptember 27. 16:48
|
|
FeketeCseresznyethat's gay |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.13. Hozzászólás: 1372 Csatolások: 17 Azonosító: 140689 offline
|
Hát ez nekem nem jön be. Bár ezt már akkor sejtettem amikor rákattintottasm a cikkre.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: