Kutyája mentette meg a babát bébiszittere bántalmazásától
2013. szeptember 26. 18:04
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Remélem elég sok büntetést kap a csaj.
2013. szeptember 26. 18:07
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Na, kábé az ilyet ütném addig, amíg él. Nem vagyok az erőszak és az öldöklés híve, de ez valami kegyetlen. Sosem fogom tudni azt felfogni, hogy valaki hogyan vetemedhet olyanra, hogy egy ártatlan gyermeket, egy légynek sem ártó csöppséget bántalmazni tudjon. Az ilyennek agyilag biztos van valami gógyija, mert, hogy nem normális állapot, az is biztos.
Ezért kell ezerszer is meggondolni, hogy kire bízod rá a gyermekedet, hiszen nem tudhatod, hogy mit művel vele. Habár nekem csak az a furcsa, hogy a szülők nem vettek észre semmit sem, hiszen, ha valakit bántalmaznak, annak bizony nyoma marad, akár akarjuk, akár nem. A kutyák meg mindig megérzik a veszélyt, emiatt is szerethetők jobban szerintem, mint a macskák. Valahol vicces azért, hogy egy kutyus jobban figyelt a babucira, mint maguk a szülők.
Sajnos engem is kénytelenek voltak a szüleim bébiszitterre bízni, amikor megszülettem, mert különben kirúgták volna anyukámat a munkahelyéről. Az USA-ban nincs GYED meg ehhez hasonlók, sőt ott 8-9 hónapig a kismamák dolgozhatnak, nem küldik el őket, s amint meg is szültek vissza is kell menniük dolgozni. Nem melengetik feleslegesen a székedet, ha helyetted vehet fel akár másik munkaerőt is. Nekem nem volt ilyen sz*r a bébiszitterem, de azt meg kell hagyni, hogy nem volt a helyzet magaslatán. Állítólag bevágott a csecsemőágyba és le sem sz*rt egész nap. Aztán a szüleim megoldották - váltóműszakba járnak dolgozni, így valaki mindig volt velem otthon. Kis hazánkban nagyjából 1-1,5 évet vannak otthon a gyermekekkel az anyukák, legalábbis a tavalyi bölcsis gyakorlatom alatt 2-3 évesnél kisebb gyerkőcökkel nem is találkoztam. És ez az én személyes véleményem, de még egy épphogy tipegő gyermeknek is jócskán az anyjára van szüksége, pláne, hogy gyakorlaton volt egy kislány minden reggel, aki az édesanyja után sírt.
Idézet (wrestlingfan @ 2013.09.26. 17:50)
Már nem azért, de kb 1 éves koráig az anyjával kellene lennie a gyereknek és nem lepaszolni két hónaposan egy bébisintérnek. Jogos a bűntetés, de ezt a jelenséget nem tudom megérteni, csak mert sietni kell visszamenni dolgozni. Persze az ember nem ezt várná egy bébisintértől, de az ördög nem alszik.
Sajnos engem is kénytelenek voltak a szüleim bébiszitterre bízni, amikor megszülettem, mert különben kirúgták volna anyukámat a munkahelyéről. Az USA-ban nincs GYED meg ehhez hasonlók, sőt ott 8-9 hónapig a kismamák dolgozhatnak, nem küldik el őket, s amint meg is szültek vissza is kell menniük dolgozni. Nem melengetik feleslegesen a székedet, ha helyetted vehet fel akár másik munkaerőt is. Nekem nem volt ilyen sz*r a bébiszitterem, de azt meg kell hagyni, hogy nem volt a helyzet magaslatán. Állítólag bevágott a csecsemőágyba és le sem sz*rt egész nap. Aztán a szüleim megoldották - váltóműszakba járnak dolgozni, így valaki mindig volt velem otthon. Kis hazánkban nagyjából 1-1,5 évet vannak otthon a gyermekekkel az anyukák, legalábbis a tavalyi bölcsis gyakorlatom alatt 2-3 évesnél kisebb gyerkőcökkel nem is találkoztam. És ez az én személyes véleményem, de még egy épphogy tipegő gyermeknek is jócskán az anyjára van szüksége, pláne, hogy gyakorlaton volt egy kislány minden reggel, aki az édesanyja után sírt.
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
2013. szeptember 26. 18:15
|
|
AnymButterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.23. Hozzászólás: 860 Csatolások: 1 Azonosító: 165763 offline
|
Szokták mondani, hogy nem a külső a lényeg, de ennek a csajnak a belsőjét ez a kép tökéletesen tükrözi.
2013. szeptember 26. 18:18
|
|
Sophia E. Bayvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.17. Hozzászólás: 401 Csatolások: 0 Azonosító: 196242 offline
|
Remélem, hogy még a lakat is rá fog rohadni a börtönben... Ki lehet képes arra, hogy bántson egy ilyen kis tündérbogarat?! Főleg egy ilyen kis édes csöppséget! Valami nincs rendben odabent annál a csajnál.
2013. szeptember 26. 18:28
|
|
Korinaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.09. Hozzászólás: 920 Csatolások: 0 Azonosító: 211504 offline
|
Szegény Finn
Bár ha 5 hónapon keresztül bántotta,az nem látszott volna a babán? :/
Remélem a nő jó sokáig nem jön ki a börtönből!!
A kutya pedig egy hős,hisz ha ő nem lett volna,soha nem jöttek volna rá,hogy verik a babát :/
Remélem a nő jó sokáig nem jön ki a börtönből!!
A kutya pedig egy hős,hisz ha ő nem lett volna,soha nem jöttek volna rá,hogy verik a babát :/
2013. szeptember 26. 18:40
Hogy néz már ki?
Hogy lehet egy ember ilyen szemét? Egy kisbabát megütni? Ez a nő nem normális! Kár, hogy voltak és valószínű lesznek is még ilyen "emberek"... Mázlijuk van, hogy ott volt a kutya és megvédte/meg akarta védeni a kisgyereket. Utállom az ilyen embereket! Higy lehet így viselkedni? Meg is érdemelte a börtönt, remélem ki nem engedik! Amúgy valószínű őt is bántották kiskorába, de így kell bosszút állni? Hogy lesüllyedsz egy két éves szintjére és megversz egy kisbabát aki aki még egy éves sincsen? Hát, csak gratulálni tudok! Jó, hogy az anyjának eszébe jutott ez a "lehallgatom a dadát" dolog.
Szerencsére a kisgyereknek nem lett baja!
Szerencsére a kisgyereknek nem lett baja!
2013. szeptember 26. 18:44
|
|
Vanessa BloomYoncé |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.17. Hozzászólás: 1318 Csatolások: 3477 Azonosító: 194184 offline
|
Borzasztó olvasni ezt a hírt sajnálom a kis gyereket milyen szíve van egy ilyen nőnek és még csak 22 éves nem kívánok neki kegyes ítéletet.
Nem értem mit ártott neki a gyerek minek megy bébiszitternek ha nem szereti a gyerekeket.
komolyan mondom én nem hagynám idegen emberekre a gyerekemet inkább fizetnénk egy rokonomnak,barátnőmnek akiben megbízom és ami a lényeg jól ismerem!!
Sajnálom a szülőket is ez biztosan nagy csalódás a számukra.
Nem értem mit ártott neki a gyerek minek megy bébiszitternek ha nem szereti a gyerekeket.
komolyan mondom én nem hagynám idegen emberekre a gyerekemet inkább fizetnénk egy rokonomnak,barátnőmnek akiben megbízom és ami a lényeg jól ismerem!!
Sajnálom a szülőket is ez biztosan nagy csalódás a számukra.
2013. szeptember 26. 18:44
Fú asszem az ilyeneket kéne felakasztani... Tudom, hogy ez nagyon morbidnak hangzik, de a mai világban nincs mit tenni. Undorító egy ember.
2013. szeptember 26. 18:51
Hogy lehet ilyet tenni egy 2 hónapos kisgyermekkel? Mit ártott szegény? Undorító nőszemély!!
2013. szeptember 26. 19:05
Ez a nő tipikusan az a fajta, akire ha ránézel, tudod, h valami nem stimmel vele. Legalábbis ezen a képen... rá nem bíznám egy ilyen nőre a gyerekemet. Annak ellenére mondom ezt, h nem ítélek első látásra. De ez a csaj... rémisztő. A kutya egyszerűen csodás! Nálunk fantasztikusabb lény nem létezik!
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
2013. szeptember 26. 19:08
|
|
N.k[tau'ri] |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.22. Hozzászólás: 3344 Csatolások: 111 Azonosító: 74720 offline
|
Én emberszámba venném a kutyusokat,többet érnek néhány embernél.Szerencséje volt a gyermeknek (aránylag,hogy legalább észrevette a kutyus / család időben,és nem húzódott még tovább ez a szörnyű eseménysorozat).
Nem is értem,hogy az emberek hogyan tudnak bántani egy gyermeket?Én előbb vágnám le a kezem,de nem bántanék kisgyermeket.Főleg nem olyan picit aki szinte magáról sem tud.
A nőt kellene kínozni mindennap.Ehhhh.
Nem is értem,hogy az emberek hogyan tudnak bántani egy gyermeket?Én előbb vágnám le a kezem,de nem bántanék kisgyermeket.Főleg nem olyan picit aki szinte magáról sem tud.
A nőt kellene kínozni mindennap.Ehhhh.
2013. szeptember 26. 19:13
Nem véletlenül a kutyák a kedvenc állataim.ők a gyengéim,imádom őket .Nagyon hősies néhány kutya.i love dog
2013. szeptember 26. 19:13
egyébként ez a dagadt nőszemélye volt szimpatikus nézzünk már rá.
2013. szeptember 26. 19:28
|
|
virii549visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.17. Hozzászólás: 177 Csatolások: 0 Azonosító: 211995 offline
|
Húha!Ez aztán a jó cikk!Elképesztő,hogy egyesek mit meg nem tesznek a babákkal.Te jóisten,szegény kisbaba.Az utolsó kép nagyon édes a baba+kutyás kép.
2013. szeptember 26. 19:42
|
mirjam333333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.16. Hozzászólás: 1549 Csatolások: 439 Azonosító: 198007 offline
|
Na és sokak szerint a macskák jobbak mint a kutyák..
(szeretem a macsekokat is, ne értsétek félre!) Na ez a tett az, amiért megtiszteltetésnek érezhetjük, hogy egy kutya van az oldalunkon
Ők nekem már nem állatok, hanem emberek
2013. szeptember 26. 19:43
|
lA-dONNA |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.05. Hozzászólás: 2930 Csatolások: 110 Azonosító: 144776 offline
|
Ebből is látszik, hogy egy állat mennyivel értelmesebb és okosabb az embernél
Azt az undorító nőt meg ki se engedjék a dutyiból soha, hogy ilyet tudott tenni egy kisbabával
Azt az undorító nőt meg ki se engedjék a dutyiból soha, hogy ilyet tudott tenni egy kisbabával
2013. szeptember 26. 19:49
Jesszusom, milyen beteg ember csinál ilyet??
szegény gyerek! Az a nő meg...
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.