Kutyája mentette meg a babát bébiszittere bántalmazásától
2013. szeptember 26. 17:11
Ezt a rohadékot.... de nagyon cuki a kisbaba meg a kutyus, nem is tudom hogy tudná vk bántani
2013. szeptember 26. 17:13
Okos kutya legyőzi a hülye embert.
Mázlista kisbaba, még jó, hogy megúszta, és a kutya is ott volt
Mázlista kisbaba, még jó, hogy megúszta, és a kutya is ott volt
2013. szeptember 26. 17:13
|
|
Eszti0305szjger.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.28. Hozzászólás: 1039 Csatolások: 3 Azonosító: 201010 offline
|
De édes kisbaba,nagyon sajnálom szegényt.Hát nem tudom,szerintem elég ránézni a csaj képére,nem sok jó sugárzik róla.XD A kutyákról alkotott véleményem mindig is jó volt (sőt...),és ez természetesen a továbbiakban sem fog változni.Nem is értem,hogy hogy lehet ezeket a csodálatos állatokat bántalmazni és utálni...
1 felhasználónak tetszik:
Pöttömke
2013. szeptember 26. 17:21
|
|
Mollyka0011visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.17. Hozzászólás: 364 Csatolások: 1 Azonosító: 163967 offline
|
Ezért okos állat a kutya. Sőt, egy életre szóló barát.
2013. szeptember 26. 17:22
|
|
Asteliaℳαяαบđєя™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.29. Hozzászólás: 18950 Csatolások: 19642 Azonosító: 168141 offline
|
Szerencsére hallgattak a nő megérzésére és a kutya figyelmeztetésére. Remélem a 'bébiszitter' sokáig élvezi majd a börtön melegét! Amúgy aranyos kisbaba.
1 felhasználónak tetszik:
D.KPOP
2013. szeptember 26. 17:24
|
|
D.KPOPvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.20. Hozzászólás: 464 Csatolások: 0 Azonosító: 196411 offline
|
A isbaba nagyon cuki, de én ránéztem a "bébiszitter" képére..és ilyenre nem bíznék ra senkit!!!A kutyákról mindig is nagyon jó(sőt...)véleményem volt!!Jól mondják; A kutya az ember legjobb barátja!!!
Teljesen egyetértek veled!!
Idézet
Eszti0305
De édes kisbaba,nagyon sajnálom szegényt.Hát nem tudom,szerintem elég ránézni a csaj képére,nem sok jó sugárzik róla.XD A kutyákról alkotott véleményem mindig is jó volt (sőt...),és ez természetesen a továbbiakban sem fog változni.Nem is értem,hogy hogy lehet ezeket a csodálatos állatokat bántalmazni és utálni...
Teljesen egyetértek veled!!
2013. szeptember 26. 17:38
|
|
hirschzsofi0711You don't own me |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.25. Hozzászólás: 1240 Csatolások: 31 Azonosító: 202533 offline
|
úristen !! ez nagyon dúrva! hogy tud valaki bántalmnazni egy kisbabát?
2013. szeptember 26. 17:39
|
|
mezsgyeLusááúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.08. Hozzászólás: 32 Csatolások: 0 Azonosító: 208665 offline
|
csak egy disznó tesz ilyet (lásd a képét)
2013. szeptember 26. 17:43
|
|
GenevieveMarina's diamond |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.30. Hozzászólás: 7773 Csatolások: 6753 Azonosító: 210902 offline
|
Meg is érdemli a börtönbüntetést , remélem sokáig fog a hűvösön csücsülni. A nőnek tuti van egy kis zavar a fejében , lehet hogy őt is verték mikor kisebb volt , de akkor is szörnyű amit tett. Remélem a kisfiú teljesen jól van , a kutyus pedig egy igazi kincs.
2013. szeptember 26. 17:50
Már nem azért, de kb 1 éves koráig az anyjával kellene lennie a gyereknek és nem lepaszolni két hónaposan egy bébisintérnek. Jogos a bűntetés, de ezt a jelenséget nem tudom megérteni, csak mert sietni kell visszamenni dolgozni. Persze az ember nem ezt várná egy bébisintértől, de az ördög nem alszik.
2013. szeptember 26. 17:51
|
|
Kitti love J. B. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.23. Hozzászólás: 656 Csatolások: 0 Azonosító: 192145 offline
|
Hogy lehet valaki képes bántani egy ilyen cukiságot?! És a kutyának pedig minden tiszteletem
.
2013. szeptember 26. 17:51
Istenem szegény baba. Remélem rárohad a lakat is!
2013. szeptember 26. 18:03
Az ilyen elmebeteg idióta nőket kellene halálra itélni! Lehet, hogy a kisbaba nem szenvedett komolyabb sérülést, de akkor is simán megérdemelné! Ennek a nőnek nincs szíve, hogy lehet megütni egy kisgyereket? Undorodom az ilyen alakoktól! És ez nő volt szimpatikus az anyának? Jó, nem szabad, és nem is szoktam külső alapján ítélkezni, de erről a nőnek nevezett lényről süt, hogy valami nincs rendben odabent... Nem hiába mondják, hogy a kutyus az ember legjobb barátja, itt mutatkozik meg, hogy milyen hűsegesek tudnak lenni 4 lábú kedvenceink
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.