Starity

Avril Lavigne se ítéli el Miley Cyrust

5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. október 05. 21:48 #81
- törölt felhasználó -    
Idézet (Livuci13 @ 2013.10.05. 20:33)
Először is. Avril mindig is arról volt híres, hogy vadóc, azt csinál amit akar. A menedzsereinek sosem engedi meg, hogy megmondják mit tegyen. A legutóbbi albumára is azért kellett annyit várni, mert a kiadója megakarta neki mondani, milyen zenéket játsszon, írjon, énekeljen. Avril nem egy "utca sarki" Tudnék más embereket mondani erre a kifejezésre, de nem teszem, mert úgy gondolom jobb ha nem süllyedek le arra a szintre, hogy ismeretlen emberekre használjam eme kifejezést. Az ismeretlen persze úgy értem, hogy nem ismered személyesen, fogalmad sincs róla ki is valójában. És mielőtt belekötne akárki is ebbe a mondatomba: Nem Avril nem játssza meg magát, nem adja el magát. ÖNMAGÁT ADJA!
A hangjára csak annyit mondanék: ha TE a TE hangoddal ennyit leteszel az asztalra, 16-17 évesen megszerzed az első lemezedet és milliós példányokban adod el, akkor azt mondom, oké leszólhatod a hangját. Az öltözködésre pedig csak annyit: EGYEDI! Ez a baj a magyar emberekkel... nem tudják elfogadni a különc embereket. 
Miért baj, hogy 30 évesen ennyire pörög? Mert pörög, élvezi az életét. A legtöbb ember 30 évesen már kileheli a saját életét sajnos a mai világban. Úgy érzem, hogy ezzel a pörgéssel Av példát mutat - mert tök mindegy hány éves vagy - , hogy igen is lehetsz fiatal. A kor az csak egy szám, annyi vagy, amennyinek gondold magad. Szerintem ilyenkor, ha az emberek elítélnek valakit, jobb ha egy icipicit GONDOLKODNAK MIELŐTT KINYITJÁK A SZÁJUKAT! És igen csak nyugodtan hordjátok le a fejem, hogy mennyire gáz vagyok meg ilyesmi, de megnyugtatlak: NEM ÉRDEKEL! Az utálkodásnak hozz létre egy anti oldalt, vagy ha szimplán nem kedveled: HAGYD A FENÉBE! megmentem az életedet a stressztől. 
Köszönöm, ezzel lezárom "picinyke" mondani valómat!  wink.gif  meghajolo.gif

Ellenkezőleg: A menedzserei nem engedik meg neki , hogy különösebben beleszóljon bármibe is biggrin.gif Ha mégis megtenné akkor neki arrivederci. Könnyen találnának helyette egy másik tini csicskát. Jól mondtad az előbb , nem ismered őt személyesen , nem tudhatod , hogy ki a valójában. Igaz , hogy én se ismerem , de én nem is vágyom ismerni biggrin.gif Ahhoz meg nem szükséges személyes ismeret , hogy a kommerciális "zenének" nevezett "alkotásait" és a fahangját véleményezzem. Ez a "csinálj jobbat" duma meg már rohadtul sablonos , minden 2. kis elvakult fanliba ezt szajkózza. Elárulom: Bárki tud ilyet csinálni , még te is. Különc lenne ? Ez orbitális nonszensz. Az öltözködése 100%-ig a mai tinidivatnak felel meg , a stílusa (ami igazából nincsen) meg tucat... olcsó... ha "rockerkedni" akar akkor pedig pózer. A véleményünk meg igenis érdekel téged , különben nem szólnál hozzá. Aki pedig stresszel itt pár internetes kommenten , az nem más mint te , egyszerűen minden jel erre mutat. Mellesleg , ha nem tetszik a zenéhez értő emberek véleménye , akkor fogadd meg a saját tanácsod: "Hagyd a fenébe!" :'DD
2013. október 05. 22:16 #82
- törölt felhasználó -    
Idézet (Livuci13 @ 2013.10.05. 20:33)
Először is. Avril mindig is arról volt híres, hogy vadóc, azt csinál amit akar. A menedzsereinek sosem engedi meg, hogy megmondják mit tegyen. A legutóbbi albumára is azért kellett annyit várni, mert a kiadója megakarta neki mondani, milyen zenéket játsszon, írjon, énekeljen. Avril nem egy "utca sarki" Tudnék más embereket mondani erre a kifejezésre, de nem teszem, mert úgy gondolom jobb ha nem süllyedek le arra a szintre, hogy ismeretlen emberekre használjam eme kifejezést. Az ismeretlen persze úgy értem, hogy nem ismered személyesen, fogalmad sincs róla ki is valójában. És mielőtt belekötne akárki is ebbe a mondatomba: Nem Avril nem játssza meg magát, nem adja el magát. ÖNMAGÁT ADJA!
A hangjára csak annyit mondanék: ha TE a TE hangoddal ennyit leteszel az asztalra, 16-17 évesen megszerzed az első lemezedet és milliós példányokban adod el, akkor azt mondom, oké leszólhatod a hangját. Az öltözködésre pedig csak annyit: EGYEDI! Ez a baj a magyar emberekkel... nem tudják elfogadni a különc embereket. 
Miért baj, hogy 30 évesen ennyire pörög? Mert pörög, élvezi az életét. A legtöbb ember 30 évesen már kileheli a saját életét sajnos a mai világban. Úgy érzem, hogy ezzel a pörgéssel Av példát mutat - mert tök mindegy hány éves vagy - , hogy igen is lehetsz fiatal. A kor az csak egy szám, annyi vagy, amennyinek gondold magad. Szerintem ilyenkor, ha az emberek elítélnek valakit, jobb ha egy icipicit GONDOLKODNAK MIELŐTT KINYITJÁK A SZÁJUKAT! És igen csak nyugodtan hordjátok le a fejem, hogy mennyire gáz vagyok meg ilyesmi, de megnyugtatlak: NEM ÉRDEKEL! Az utálkodásnak hozz létre egy anti oldalt, vagy ha szimplán nem kedveled: HAGYD A FENÉBE! megmentem az életedet a stressztől. 
Köszönöm, ezzel lezárom "picinyke" mondani valómat!  wink.gif  meghajolo.gif

"Avril nem egy "utca sarki" " akkor csukott szemmel nézed a förtelmes klipjeit hogy így látod? rolleyes.gif Látszik hogy nem nagyon ismered a kedvenckédet...leírhatnám hogy mit gondolok erről az énekesnőnek nem nevezhető sarokra való nőstény ördögről de kitíltanának. rolleyes.gif
Imádom hogy az agymosott rajongók akik nincsenek tisztában a kiélt Avril ""tehetségével"" mindig azzal jönnek hogyha tudsz jobbat akkor csinálj. Ha elmész egy óvodás ünnepségre ott tisztább hangokat hallasz mint a már erősen feljavított Avril dalon és igen meglehet hogy tudnék jobbat alkotni vagy ha nem én akkor más. Csak kell fognom egy már meglévő dalt egy híres bandától átfirkantani a szövegben két szót és már kész is az új dalom, én csak Avriltől tanultam ezt. wink.gif
Honnan veszed h nem játsza meg magát? Mert szerintem az hogy minden egyes évben más stílusa van, egyszer annyira laza gördeszkás csitri vagyok egyszer pedig princessz az szerintem megjátszás. Mert csak a sűrű stílus váltásokkal tudott / tud fennmaradni (sajnos) különben még az olyan embereket sem érdekelné amilyen te vagy. Be kell vallani hogy ti is csak a "stílusa" (ami nincs mert összerakták) miatt szeretitek, mert azt hiszitek hogy egyedi. Pedig elárulom hogy a kisujjamba több egyediség szorult mint abba a szőke zenei söpredékbe. Jaj, elfelejtettem idézőjelbe tenni a zenei szót. Mert én Avrilt és a zene szót akkor sem tudnám összekötni ha tüzes vassal kényszerítenének. Hallottam tőle egy két "dalt" és a fülem csöngött egy jó ideig. Az a nyikorgás rosszabb mint a korhadt padló és az hogy két dala között nem lehet különbséget tenni mert mindegyik ugyanúgy kezdődik, ugyanazokat a szófordulatokat használja és a hangszerelés is ugyanaz ez egy kicsit arra utal hogy semmi újat nem tud magából kihozni. Ha pedig az összes dalát vagy 10X feldolgozta újra és újra akkor jön a 'B' terv Avril drágánál. Lop mástól vagy összeáll Mansonnal "duettezni" mert tudja jól hogy egyedül a nyomvad kis hangocskája miatt nem fogják venni a CD-jét ezért ütőkártyának berakták Mansont a dalba, persze így kell ezt csinálni stílus és tehetség híján. rolleyes.gif
Te mented meg a mi életünket a stressztől? Komolyan azt hittem hogy miközben írtad a hozzászólást stroke-ot kaptál,annyira próbáltad bizonygatni az igazadat és védeni(tök fölöslegesen) Avrilt,miközben tudod jól hogy a hegyi beszédeddel senkit sem vettél rá arra hogy másképp vélekedjen erről a..nem tudom hogy nevezzem. think.gif Ja, de megvan! Pózer hulladék, kukába való de még a szeméthegy tetejéről is leszorítja egy haldokló patkány végső cincogása.
2013. október 06. 19:28 #83
Roxy44
Roxy44
új tag

Státusz,,I wish I was a little less... passionate. I'm a very passionate person."
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 85
Csatolások: 0
Azonosító: 206404
Jól megmondtad Supremacy!
2013. október 10. 18:01 #84
hencikeeh000
hencikeeh000
visszatérő vendég

StátuszMrs. Hood <3
Hozzászólás: 148
Azonosító: 199790
Supremacy jól megmondtad, de Avril akkor is lázadó marad. De abban igazad van,hogy nem önmagát adja, hanem igazából a rajongóit! Sajnos Avrillel az a baj, hogy nem a saját lázadását akarja kiadni magából, hanem másét, és azért van sok rajongója, mert ők ezt átérzik és szeretik hallgatni az igazából saját érzelmeiket. Én bírom Avrilt és szeretem a dalait, mert sose akarok felnőni (max. azért, hogy megvalósítsam az álmaim), jó tininek lenni, mert eltartanak és semmit sem kell csinálnod. De ha megkérdezed, hogy miről szól a Rock 'N' Roll c. száma, akkor jól gondolod, nem tudom megmondani! Mert hogy mondanivalója nincs, az biztos, de hallgatni attól függetlenül jó.
2013. október 11. 23:24 #85
- törölt felhasználó -    
'Májliszájrusz'-szindróma! Mindegy, Avril nem lesz olyan, mint Májlika.
2013. október 12. 17:09 #86
AvrilFanxxx
AvrilFanxxx

Státusz
Hozzászólás: 2659
Csatolások: 136
Azonosító: 212105
Neeeemmmm Av nem lesz ilyen!!!! Ugye?!??
ohmy.gif
2013. október 14. 17:44 #87
- törölt felhasználó -    
Hagyjátok már mindkettő csajt.Ők nem ezt érdemlik.
2013. október 30. 16:45 #88
Chachi_G.124
Chachi_G.124
사랑 ♥

StátuszExotic Szív, Exotic Lélek, Exotic leszek, amíg csak élek! ♥
Hozzászólás: 1398
Azonosító: 198980
annyira örülök hogy boldog smileeee.gif
2013. november 25. 17:26 #89
- törölt felhasználó -    
Csak megjegyezném: Avril már 2012-ben is nyújtogatta párszor a nyelvét...úgyhogy, ki kapott kitől ötletet? biggrin.gif
5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

Drake Drake 1548.