Starity

Avril Lavigne se ítéli el Miley Cyrust

5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. szeptember 26. 21:05 #61
Fallengirl
Fallengirl

Státusz" Hey! Write you´re own story! " - The Book of Life
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 887
Csatolások: 0
Azonosító: 164007
ooo... de aranyos Chad-től ,hogy hazarepül a szülinapjára ^^ ..oo de imádom őket ..nagyon szép párt alkotnak ^^ .. és igen .. sose nőnek fel ..de abban mi a rossz? tongue.gif biggrin.gif .. az éltetet kikell élvezni ahogy csak tudjuk...és az őrültségek hozzá tartoznak biggrin.gif
2013. szeptember 26. 21:26 #62
- törölt felhasználó -    
Fallengirl IGAZ! biggrin.gif De mellesleg én már nagyon unom azt, hogy minden egyes sztrról (jó ez túlzás de mind1) írnak egy olyan cikket, hogy mit gondol MIleyról! UNCSI! Akkor mindenkit mindenkiről kérdezzenek! biggrin.gif
2013. szeptember 26. 21:26 #63
CUKI97
CUKI97
Cillianiac

StátuszNeked is marcipánból van a szíved? (Smaragdzöld)
Hozzászólás: 1225
Azonosító: 134771
Tessék, látszik, hogy irányítják a hírességeket, de ezt mindenki tudja.
Természetesen zeretem Avrilt, de változott, szerintem kezdi eladni magát... Ha megnézem a koncertes képeit a vad stílusával, azt gondolnám, hogy durva rock zenéje van, erre pop dalokat énekel gitárszólóval (vagy anélkül). Mi ez? pardon.gif
://///
De boldog születésnapot neki előre is!! smileeee.gif)))
2013. szeptember 26. 21:32 #64
- törölt felhasználó -    
Idézet (CUKI97 @ 2013.09.26. 21:26)
Tessék, látszik, hogy irányítják a hírességeket, de ezt mindenki tudja.
Természetesen zeretem Avrilt, de változott, szerintem kezdi eladni magát... Ha megnézem a koncertes képeit a vad stílusával, azt gondolnám, hogy durva rock zenéje van, erre pop dalokat énekel gitárszólóval (vagy anélkül). Mi ez? pardon.gif
://
De boldog születésnapot neki előre is!! smileeee.gif)

ennek rock stílusa ? ennek az sose volt. ez sima pussy music..
2013. szeptember 26. 21:40 #65
Florahh
Florahh
~ρяเи¢εss*~

StátuszMindent akarok én...♥♪
Hozzászólás: 4619
Csatolások: 71
Azonosító: 129076
Előre is boldog szülit neki. biggrin.gif
2013. szeptember 26. 21:47 #66
AmyVie
AmyVie
Like a soldier.♥

Státusz"Azt, hogy néha megpillanthatjuk a hiányzó részt valaki másban is." - Kartik
Hozzászólás: 21368
Csatolások: 1198286
Azonosító: 91559
Én Avrilt régebben nagyon szerettem: imádtam a számait, a hangját és a megjelenésével sem volt túlzottan gondom, kivéve a nagy fekete szemeit, amik néha zavaróak voltak. Viszont nem értem, hogy miért kell Miley undorító és közönséges stílusát leutánozni és ugyanazt csinálni. Mint már másik cikk alkalmával kifejtettem, ez az egész viselkedés Miley részéről egy marha nagy reklámfogás, amit az emberek tonna számra be is vesznek. És Szerintem erre a zseniális ötletre maga Avril is rádöbbent. Hogyan is lehetne még több pénzt csinálni és még több lemezt eladni? blink.gif dry.gif Szerintem azért nagyon durván elgondolkodtató, hogy a sztárok egymás baromságát majmolják majd egymással kwezet fognak, hogy igen-igen, ez milyen jó ötlet is volt. Már nem azért, de szerintem ez kicsit hányingertkeltő, vagyis nekem az. Elmennem messzire a sztárok a jó viselekdéstől és már pont emiatt nincs is sok kedvem Avrilt hallgatni, avgy nézni. Tőlem nem azt vívta evvel ki, hogy rákattantam a zenéjére, hanem inkább iszonyodok tőle. És nem értem, hogy mások, miért tartják ezt pont normálisnak 110.gif
1 felhasználónak tetszik: Beyla
2013. szeptember 26. 22:14 #67
meyah_
meyah_
• bite for fun •

StátuszHa bejelölsz, üzenetben indokold meg miért! Ha nem teszed, felkérésed törlöm!
Hozzászólás: 5305
Csatolások: 2
Azonosító: 131197
Szerintem Miley-nál nincs semmi sem jól...
2013. szeptember 26. 23:00 #68
- törölt felhasználó -    
Komolyan mondom má’, annyi híres pereputty mondta meg a magáét a hírhedt VMA-s fellépéssel kapcsolatban, hogy én már várom azt a cikket, melyben Uhrin Benedek mondja meg a frankót Miley-ról rohog.gif

Visszatérve a két mákvirágra, nyilván azért van ez a védszövetség, mert – ahogy a korábbi kommentek rávilágítottak - sok közös van bennük, amit összefoglalva úgy neveznék, hogy mindkettőjüknél zavar van a csalitosban. Miley mihamarabb le akarja rázni a dedónak számító Hannah Montana-imidzset, amivel nem lenne gond, de messziről lerí róla, hogy a csaj egy merő görcs, amikor próbál szexi lenni, látszik, hogy ez nála nem zsigerből jön, nem természetes számára, és lehet, hogy ő maga is érzi, hogy nem kóser amit művel, de juszt se veszi szolidabbra a figurát, mert az akár a bukását is jelentheti – gondolja ő. Avril meg ugye lázadó (mű)punknak indult, közben meg olyanná vált, akikről korábban megvetően dalolászott. Most meg itt van a kettő közti átmenet, mintha két láthatatlan erő civakodna rajta.
2 felhasználónak tetszik: Beyla, Reija
2013. szeptember 27. 13:47 #69
emelcsi2
emelcsi2
visszatérő vendég

StátuszMég mielőtt mindent rám fogsz gondold át miért teszed. léccives.
Hozzászólás: 170
Azonosító: 197208
boldog szülinapot Avril!
2013. szeptember 27. 14:45 #70
dorkamax
dorkamax
új tag
Hozzászólás: 65
Azonosító: 169087
nem kell senkit elítélni!
2013. szeptember 27. 14:48 #71
andrea 0
andrea 0
új tag
Hozzászólás: 23
Azonosító: 211155
meg jo hogy nem iteli el , mikor mind a ketten olyan ,,... hulyek,,..
2013. szeptember 27. 15:36 #72
cintia2000
cintia2000

Státusz
Hozzászólás: 537
Csatolások: 55
Azonosító: 191157
nem értem hogy eges embereknek miért kell elítélni
2013. szeptember 27. 16:05 #73
- törölt felhasználó -    
Egy mendedszer, egy szekér. Gondolom a menedzser tippjét fogadták meg az "énekesnők", eladva magukat ezzel a utcasarki olcsó stílussal. De azon sem csodálkoznék, ha a saját fejükből pattant volna ki. Végül is a hangjuk nem túl szép ahhoz, hogy azzal kerüljenek az újságokba. Mellesleg Avril öltözködése mostanában igen hányingerkeltő, komolyan csodálkozom, hogy lehet szexi a férje számára. Majdnem 30 éves, ennyi idősen igencsak gáz a nyelvét öltögetni, és úgy viselkednie, mint buggyant tini korában. És itt válik igazzá a mondás, hogy "felmosórongyból nem lesz dáma"...
1 felhasználónak tetszik: Reija
2013. szeptember 27. 16:10 #74
- törölt felhasználó -    
Idézet (Trinda @ 2013.09.26. 19:04)
Nekem pl. Avril tudott újat mutatni, amikor megjelent rózsaszínes hajjal. 

2001-ben Christina Aguilera-nak volt a szőke hajában pink melír. Aztán 2002-ben olyan fekete-szőke haja, mint ami Avrilnak 2005-ben. Enynit az Avril-nyújtotta újdonságról...
1 felhasználónak tetszik: Reija
2013. szeptember 27. 19:20 #75
Average Girl
Average Girl
Lady of the Ñoldor

StátuszAuta i lómë!
Hozzászólás: 3266
Csatolások: 273
Azonosító: 172960
Ennek örülök. smileeee.gif
2013. szeptember 28. 11:42 #76
- törölt felhasználó -    
Avril is ugyanolyan vadóc mint mostanában Miley. Csak egy különbséggel: Avrilnek jobban áll ez a fajta stílus. wink.gif Viszont annak örülök, hogy ő sem ítéli el Miley-t.
2013. szeptember 29. 12:42 #77
Colorful Life
Colorful Life
új tag

Státusz<3 Violetta <3 :) Na, persze meg a 1D.
Hozzászólás: 89
Azonosító: 212304
Azta... Nem tom mit mondjak.
2013. október 02. 19:36 #78
lilluci8
lilluci8
×hungarianPrincess

Státusz"Stay alive"
Hozzászólás: 2275
Csatolások: 1
Azonosító: 196642
Avrilnek sokkal jobban áll ez a stílus.Ő erre született.
2013. október 03. 19:21 #79
Texy
Texy
visszatérő vendég

StátuszTexy még nem állította meg a státuszát..
Hozzászólás: 307
Azonosító: 202532
Jó, de Avrilnek sokkal jobban áll ez a stílus, meg Ő mindig is ilyen volt. Ő nem akar kitörni semmiből, mint Miley,aki már túlzásba viszi. smileeee.gif
2013. október 05. 20:33 #80
- törölt felhasználó -    
Idézet
Egy mendedszer, egy szekér. Gondolom a menedzser tippjét fogadták meg az "énekesnők", eladva magukat ezzel a utcasarki olcsó stílussal. De azon sem csodálkoznék, ha a saját fejükből pattant volna ki. Végül is a hangjuk nem túl szép ahhoz, hogy azzal kerüljenek az újságokba. Mellesleg Avril öltözködése mostanában igen hányingerkeltő, komolyan csodálkozom, hogy lehet szexi a férje számára. Majdnem 30 éves, ennyi idősen igencsak gáz a nyelvét öltögetni, és úgy viselkednie, mint buggyant tini korában. És itt válik igazzá a mondás, hogy "felmosórongyból nem lesz dáma"...

Először is. Avril mindig is arról volt híres, hogy vadóc, azt csinál amit akar. A menedzsereinek sosem engedi meg, hogy megmondják mit tegyen. A legutóbbi albumára is azért kellett annyit várni, mert a kiadója megakarta neki mondani, milyen zenéket játsszon, írjon, énekeljen. Avril nem egy "utca sarki" Tudnék más embereket mondani erre a kifejezésre, de nem teszem, mert úgy gondolom jobb ha nem süllyedek le arra a szintre, hogy ismeretlen emberekre használjam eme kifejezést. Az ismeretlen persze úgy értem, hogy nem ismered személyesen, fogalmad sincs róla ki is valójában. És mielőtt belekötne akárki is ebbe a mondatomba: Nem Avril nem játssza meg magát, nem adja el magát. ÖNMAGÁT ADJA!
A hangjára csak annyit mondanék: ha TE a TE hangoddal ennyit leteszel az asztalra, 16-17 évesen megszerzed az első lemezedet és milliós példányokban adod el, akkor azt mondom, oké leszólhatod a hangját. Az öltözködésre pedig csak annyit: EGYEDI! Ez a baj a magyar emberekkel... nem tudják elfogadni a különc embereket.
Miért baj, hogy 30 évesen ennyire pörög? Mert pörög, élvezi az életét. A legtöbb ember 30 évesen már kileheli a saját életét sajnos a mai világban. Úgy érzem, hogy ezzel a pörgéssel Av példát mutat - mert tök mindegy hány éves vagy - , hogy igen is lehetsz fiatal. A kor az csak egy szám, annyi vagy, amennyinek gondold magad. Szerintem ilyenkor, ha az emberek elítélnek valakit, jobb ha egy icipicit GONDOLKODNAK MIELŐTT KINYITJÁK A SZÁJUKAT! És igen csak nyugodtan hordjátok le a fejem, hogy mennyire gáz vagyok meg ilyesmi, de megnyugtatlak: NEM ÉRDEKEL! Az utálkodásnak hozz létre egy anti oldalt, vagy ha szimplán nem kedveled: HAGYD A FENÉBE! megmentem az életedet a stressztől.
Köszönöm, ezzel lezárom "picinyke" mondani valómat! wink.gif meghajolo.gif
5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

Drake Drake 1555.