Avril Lavigne se ítéli el Miley Cyrust
2013. szeptember 26. 17:00
Én Avrilt szeretem, jó a stílusa és a hangja is, Mileynek viszont kevésbé, hogy őszinte legyek, sőt! Miley tehetségtelen, és lehet, nem kéne elítélni, de horgászháló-ruhákban és szinte semmiben, kalapácsot nyalogat és botrányt botrányra halmoz, arra már nem tudom, milyen szó illik
2013. szeptember 26. 17:14
eléggé unalmas már ezt hallgatni. Különben is kit érdekel Avril Lavigne mit gondol Miley-ről. Ő se sokkal különb nála...
persze neki van valamennyi esze, meg önkritikája. De jó zenéje, meg énekhangja nein:D
2013. szeptember 26. 17:15
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Én sem ítélem el.
2013. szeptember 26. 17:16
|
|
Fan-ily6889Fanily of Anastacia ® |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.22. Hozzászólás: 1333 Csatolások: 1279 Azonosító: 96609 offline
|
Épp mondani akartam, hogy nem csoda, hogy nem ítéli el, de más már csodásan kifejtette a dolgot...
Csak én még azt is hozzátenném, hogy ez a csaj is lököttnek tűnik - érthető a nagy "felebaráti szeretete", "megértése"...
Korábban sem értettem, némelyeknek miért olyan klassz ez az Avril, manapság meg már pláne nem tudom hova tenni a dolgot. Egyébként érdekes, hogy ilyen régóta "fut", és még mindig kíváncsiak rá...
2013. szeptember 26. 17:18
Jó Av-nek, hogy olyan férje van mint Chad, olyan arik együtt ^^. Miley-nak jó hangja van, csak kár, hogy olyan szarságokra pazarolta mint a dizni, ha valahogy máshogy lett volna felfedezve akkor teljesen megértenétek a botrányait.
2013. szeptember 26. 17:40
Egy cikkben látni két meggyötört a bukás szélén álló "művésznőt" igazán felemelő.
Nem csodálkozom hogy kiáll mellette mert egy vékonyka hajszál sem választja el őket egymástól. Most jönnének (gondolom) sokan hogy "De Avril nem viselkedik gusztustalanul és szánalmasan" pedig de. Aki olyan ""dalokat"" ír mint a Hello Kitty az szerintem eléggé szánalmas vagy ha a nyelv nyújtogatást nézzük akkor is egy óvodást tudok magam elé képzelni. Visszatérve a "munkásságukra" Miley és Avril is ugyanazon a nyivákoláshoz hasonlító "énekhangon" adja elő a dalokat (amiknek többnyire nincs semmi értelmük)szóval tökéletesen összeillenek már csak egy közös dal hiányzik.
2013. szeptember 26. 17:53
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Idézet (BlackAngel.x.100 @ 2013.09.26. 16:50)
szavy csak úgy szólnék ,hogy avril-nek legalább van stílusa ,és ő nem csinált olyanokat mint most miley!
Avrilnek van stílusa? Hagyjuk már... Iszonyatosan pözőr csaj.
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
2013. szeptember 26. 18:17
Idézet (Nimrod @ 2013.09.26. 16:56)
Megint bebizonyosodott , hogy a tehetségtelen senkik megértik egymást. A két ""énekesnő"" egy szinten van minőségileg és minden egyéb szempontból is. Lavigne is csak egy kreált ripacs , fake ribizli , semmivel se jobb mint a tinisztárok. Sajnálatos , hogy ők még jól meg is tudnak élni a tinilányok pénzén , de az még inkább szomorú , hogy ezen az oldalon , jó ha pár ember veszi észre , hogy ezek mennyire tehetségtelenek. Nos , merem remélni , hogy felszívódnak. Minél előbb , annál jobb.
de avril is tinisztár nem ?
amúgy egyetértek!
2013. szeptember 26. 18:17
Avril legalább nem botrányos, mint Miley. Egyébként én sem ítélem el, nem is érdekel különösebben.
Avril ♥
Avril ♥
2013. szeptember 26. 18:20
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Höhh, Avril is manapság Chaden élősködik, ahogyan észrevettem. Szép a szerelem meg minden, én is kísérgetném a férjemet/páromat, ha megy valahová, ám már kezd eléggé idegesítővé válni ez a folyamatos nyáladzás. Sosem fogom megérteni, hogy Chad mit látott meg benne, amit más nőkben nem, de egyébként elég gáz a csaj.
Ha Kroeger nem vette volna feleségül, megjegyzem már a kutya is elfelejtette volna a létezését, annyira silány és gagyi előadóvá avanzsálódott az évek során. Valahogy engem sem tud érdekelni az, hogy pinkprincessz mit gondol májluskáról, hiszen annyira a süllyesztőben a helye mindkettőnek. Az meg tényleg nevetséges feltételezés, hogy Avrilnek van stílusa.XD Pályakezdésekor tényleg volt valami extravagancia benne, ami egyébként engem taszított. Már előttem leírták, hogy nagy dilemma volt számára a zöld haj, rózsaszín haj, princessz vagy punk stílus ahhoz a zenéjéhez, ami pop-rocknak van definiálva, de egyébként köze sincs a rockhoz.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.