Újra színpadra lépett Vanessa Hudgens
2013. szeptember 25. 20:37
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Najó' van, hányok, komolyan!
Eddig sem rajongtam túlzottan Vanessáért, hiszen nem kicsit van/volt túlértékelve, mert amit színészet szó alatt produkál az egy jó nagy nulla, az éneklés meg... hát maradjunk annyiban, hogy azt sem kéne erőltetni. Az még hagyján, hogy valami nyekergésfélét próbált dörmögni nulla hangi adottsággal a mikrofonba, de az a s*ggrázás, hányinger. Aztán már akkor állítottam le a videót, amikor májluska által annyira elterjesztett twerkelés vagy mi a tököm következett. És ez valakinek élvezhető, meg szexi, de nekem csak annyi a véleményem, hogy gusztustalan. Lassan már az összes dizni sztárocska elk*rvul, hiszen tehetségük elvégre nincsen. Remek. Komolyan idáig süllyed a Starity színvonala, hogy 8-15 éves kislányoknak a p*csrázást, a nuni-cici mutogatást és a k*rvulást mutatjuk? Nem azért, nem vagyok prűd egyén, mert szeretem az egészséges erotikát, de úgy gondolom, hogy egy gyermekekkel teli bulvár fórumon nem éppen a f*szhiányos cölöb női egyedek videóit kéne mutogatni. Eskü, többet rombol, mint épít.
2013. szeptember 25. 20:56
|
AmyVieLike a soldier.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.28. Hozzászólás: 21368 Csatolások: 1198286 Azonosító: 91559 offline
|
Nem tudom, hogy ettől most miért kellene eldobnom mindent és nyálzani, hogy milyen jó, mert szerintem nem az. Nekem már a HSM-ben sem volt túl megnyerő a személyisége és a megjelenése, és a hangjáért sem voltam soha nagyon oda. Mint színészként bajom nincs vele, de szerintem nem igen való a zeneiparba. Amúgy tökéletesen megértem, hogy nem lépett be egy jó ideje, mert ilyen műsort előadni, szerintem siralmas
Semmi nagyszerű vagy jó nincs benne, ha visszaszeretne térni, akkor most nagyon mellélőtt szerintem. engem Venssa sosem fogott meg annyira, mint például Ashley, ha már a HSM-es példánál maradunk. Szerintem külsőleg sem nagyon szép a csaj, a hangja az nem tetszik, egyedül amiért nem kerül az alsó tartományba mert valamennyire ért a színészkedéshez. Szóval nekem ez a felvétel nem nyerte el a tetszésemet, gagyi és unalmas. Ha görög színházban adták volna elő ezt, tutira megdobálták volna paradicsommal.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2013. szeptember 25. 21:36
|
|
Sue18új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.03. Hozzászólás: 85 Csatolások: 0 Azonosító: 182326 offline
|
Na Beyla akkor csináld jobban, mert szerintem még annyit sem tudnál felmutatni mint Vanessa vagy igen? akkor én kérek elnézést Hsm óta sokat változott és ha nem lenne jó színész nem kapna szerepeket, de te biztos tudod hogy hogy megy... Szerintem meg jó színész és hangja is van.
2013. szeptember 26. 16:01
De gyönyörű *-* Olyan fura hogy fellép énekelni
2013. szeptember 26. 17:31
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (Sue18 @ 2013.09.25. 21:36)
Na Beyla akkor csináld jobban, mert szerintem még annyit sem tudnál felmutatni mint Vanessa vagy igen? akkor én kérek elnézést Hsm óta sokat változott és ha nem lenne jó színész nem kapna szerepeket, de te biztos tudod hogy hogy megy... Szerintem meg jó színész és hangja is van.
Nincsenek ilyen ambícióim, de igen, úgy érzem, hogy sokkal többet értem el az életben, mint Vanessa és három évvel még fiatalabb is vagyok, mint ő. P*csarázáshoz és ahhoz a nyekergéshez, amit produkált ebben a videóban, nem kell tehetség. Én is tudnék lazán ilyen szintet hozni, csak az már más tészta, hogy nőként nem alacsonyodom le az ehhez hasonló olcsó és feslett szintre.
1 felhasználónak tetszik:
House Of Wax
2013. szeptember 27. 09:53
Ezt most komolyan gondolta? Az utóbbi időkben ő sem tette túl magasra a lécet.. belenéztem 20 másodpercet, de aztán le is állítottam, mivel ekkora sz*rt az utóbbi időben még nem is láttam.
2013. szeptember 27. 12:48
|
|
SzasziHoltúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.01. Hozzászólás: 59 Csatolások: 0 Azonosító: 199223 offline
|
Nagyon jó a kép!!!
2013. szeptember 27. 17:02
|
|
Eszti. BridgitFan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.20. Hozzászólás: 766 Csatolások: 17 Azonosító: 206672 offline
|
Én nekem Vani,nagyon szimpatikus és ez se vette el a szimpátiámat,remélem hogy egyszer visszatér a zeneiparba.
2013. szeptember 28. 11:51
|
linda dorika radicsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.13. Hozzászólás: 137 Csatolások: 0 Azonosító: 200064 offline
|
szeretem Vanessát de most ettől kéne annyira elájulnunk???
2013. szeptember 29. 11:07
|
|
Colorful Lifeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.22. Hozzászólás: 89 Csatolások: 0 Azonosító: 212304 offline
|
Nem is tudom mit mondjak. És sajnos most nem a pozitív irányba indult el. Szeretem őt, de ennek mi értelme volt?
2013. október 03. 13:55
A ruháját IMÁDOM! De annyira nem tetszett ahogy énekelt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.