Starity

Tovább hódít A szürke ötven árnyalata

3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. szeptember 26. 11:04 #41
Misuzu86
Misuzu86
동방신기 사랑해요

Státusz사랑해 강민규!
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1253
Csatolások: 28
Azonosító: 204515
Idézet (itsjustme @ 2013.09.25. 17:41)
sajnos olvastam a könyvet, éppen azért mondom, amit mondok. látatlanban nem szoktam leszólni a dolgokat... ráadásul én magam is írogatok, nem is vetem meg az erotikus jeleneteket, de amit az 'írónő' kiadott a kezei közül, az irodalmilag egy szenny, az stílusa pedig szörnyű. és a "szexuális életüket" azért szólom le, mert a legtöbb ismerősömnek annyira kell a könyv, hogy legyen honnan ötletet merítenie... nekem ez a tapasztalatom, neked úgy tűnik nem.

Szomorú, hogy az embereknek nincsen fantáziája, nem? Mint mondtam nekem egyszer tetszett, de én nem ebből merítek ihletet, főleg, hogy a könyvben leírt jelenetek 99%-át nem csinálnám meg. biggrin.gif
De így már egyetértek veled, ha emiatt írtad amit előbbiekben írtál. Na ezt most jól megfogalmaztam biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: itsjustme, Beyla
2013. szeptember 28. 15:24 #42
Alica0712
Alica0712
új tag
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 8
Csatolások: 0
Azonosító: 204316
Sok embernek mint például nekem is,nem a sex miatt tetszik ez a konyv..Engem az hogy mennyit sexeltek benne nem surun érdekelt...Engem azok az érzelmek és az hogy egy férfi mennyire képes megváltozni egy noért..lehet hogy ez naivitás,de engem ez fogott meg a konyvben.nem a sex.
3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok