Idézet (itsjustme @ 2013.09.25. 17:41)
sajnos olvastam a könyvet, éppen azért mondom, amit mondok. látatlanban nem szoktam leszólni a dolgokat... ráadásul én magam is írogatok, nem is vetem meg az erotikus jeleneteket, de amit az 'írónő' kiadott a kezei közül, az irodalmilag egy szenny, az stílusa pedig szörnyű. és a "szexuális életüket" azért szólom le, mert a legtöbb ismerősömnek annyira kell a könyv, hogy legyen honnan ötletet merítenie... nekem ez a tapasztalatom, neked úgy tűnik nem.
WTF?

Ez komoly? Ihletet akar meríteni egy ilyen "könyvnek" csúfolt izéből, ami egyébiránt annyira f*s, hogy még a könyv jelzőt sem illene használni? Ha sokak csak azért olvassák el ezt a förmedvényt, hogy a későbbiekben ők is hasonlót tudjanak kiadni a kezeik közül, akkor őszinte gratulációm nekik.

A szexuális életükről való leszólásod meg ilyen esetben teljesen oké. Azért, ha már erotikus/szex jelenet írására adom a fejemet, akkor a sajátomat veszem alapul. Képzeld, milyen szegényes lehet az ilyen nőknek a szexuális életük, hogyha egy erotikus jelenet megírásához ezt a mocskot megveszik... Kezdek én is teljesen meggyőződni most már ténylegesen arról, hogy ez a "mű" - elnézést a kifejezésért - sokkal inkább a f*szhiányos kislányoknak, tinédzsereknek és magányos feleségeknek tetszik. Néha tényleg kellemes elolvasni egy pezsdítő szexjelenetet, amitől az ember meg tudja kívánni a párját, de ez nem abba a kategóriába tartozik.
Harris Inni és élni hagyni sorozatának első kötete is inkább a szexualitásra épül, de az olyan királyul van megírva, hogy hanyatt vágódom még a mai napig is tőle.

Gondolom, sok shades rajongó azt a könyvet nem is olvasta. Na, valahol ott kezdődik egy jó erotikus regény és nem ennél a f*stalicskánál.