Ariana Grande és Nathan Sykes hivatalosan is együtt van
2013. szeptember 26. 18:13
|
|
Didikeeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.17. Hozzászólás: 40 Csatolások: 0 Azonosító: 202112 offline
|
Susan McKelaway:Teljesen egyetértek veled!!!
Úgy látom egy véleményen vagyunk...Ariana megbízhatatlan,de mi azt akarjuk,hogy Nathan Boldog Legyen Örökké!!!!!! <3 <3
2013. szeptember 26. 21:22
|
|
Susan McKelawayvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.22. Hozzászólás: 223 Csatolások: 0 Azonosító: 206830 offline
|
Ez így van Didikee
Örülök hogy egyet értünk
És Imádunk Nathan! <3
2013. szeptember 26. 21:28
szakított jai vel??
sajnálom de sok boldogságot nekik
2013. október 05. 21:31
|
|
rebike1625új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.05. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 189181 offline
|
Én se szeretem Arianát szegény Nathan!
2013. október 06. 17:51
Imádom Ariana-t. Nathan egy kicsit undi. De azért szép mert Ariana választotta.
2013. október 06. 20:12
Sok boldogságot nekik és maradjanak együtt sokáig!
2013. október 07. 18:14
|
|
Wiiii.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.20. Hozzászólás: 289 Csatolások: 4 Azonosító: 204087 offline
|
mi?!?!?!
ariana meg nathan?
úristen.. ássatok el.>.<XD
ariana összeállt egy ilyennel?xD azt hittem h Ariana értelmes ember.. tévedtemXDXDXD ez a nathan csávó úgy néz ki mint egy veréb..
kis nyamvadt..XD:D
(Nathan rajóngók nem letámadni!!! nekem ez a vélemények és nem érdekel hogy próbáltok engem 'oltogatni'!) !
ariana meg nathan?
úristen.. ássatok el.>.<XD
ariana összeállt egy ilyennel?xD azt hittem h Ariana értelmes ember.. tévedtemXDXDXD ez a nathan csávó úgy néz ki mint egy veréb..
(Nathan rajóngók nem letámadni!!! nekem ez a vélemények és nem érdekel hogy próbáltok engem 'oltogatni'!) !
2013. október 07. 20:03
|
|
Keira_Ssvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.30. Hozzászólás: 189 Csatolások: 0 Azonosító: 181959 offline
|
Szeretem Arianat és Nathannel sincs bajom (iszonyat jó hangja van, helyes is) de nagyon sajnálom hogy Ariana megcsalta Jait. Ez egy csúnya húzás volt tőle. De ha nekik így jó akkor sok boldogságot!
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: