Ariana Grande és Nathan Sykes hivatalosan is együtt van
2013. szeptember 25. 18:54
|
Beckie⋅ tattoos ⋅ wine ⋅ rock&roll ⋅ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.27. Hozzászólás: 2805 Csatolások: 343 Azonosító: 75146 offline
|
Szerintem helyesek együtt. Nathant meg nem kell félteni, legfeljebb egy kis önbizalommal és több tapasztalattal jön ki a dologból, jobb esetben hosszú-hosszú szép kapcsolat áll előttük.
Arianáról nem sokat tudok, de amennyit x évvel ezelőtt a Victoriousban láttam belőle, az alapján helyesnek tűnt. Azoknak a rajongóiak, akik meg Nathet csúnyának tartják üzenem: hát gratula! Ariana ezek nem annyra sekélyes mint ti. Nath egy szimpatikus, intelligens és kivételesen tehetséges srác, és bár nem a leghelyesebb, csúnyának se mondhatnám.
2013. szeptember 25. 19:00
|
|
chelseagirl18White Wave™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.21. Hozzászólás: 3016 Csatolások: 311 Azonosító: 123303 offline
|
Kívánom, hogy tartson sokáig. Igazán aranyosak együtt.
2013. szeptember 25. 19:06
|
|
Ariana-Girlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.06. Hozzászólás: 166 Csatolások: 0 Azonosító: 199622 offline
|
dejóó
örülök nekik,szerintem nagyon helyesek együtt <3
2013. szeptember 25. 19:51
Amióta valami elindult körülbelül 1 hónapja közöttük, szorítottam, hogy összejöjjenek, pláne, hogy Justinka is megpróbált rástartolni Arira, márpedig Justin az utolsó utáni utáni utáni... ember, akit én Ari mellett szívesen látnék. Nathan rendes srác, remélem, sokáig boldogok lesznek együtt
2013. szeptember 25. 20:05
Ariana elég hamar kiheverte a Jai-val való szakítást
2013. szeptember 25. 22:10
|
|
mezsgyeLusááúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.08. Hozzászólás: 32 Csatolások: 0 Azonosító: 208665 offline
|
egyik kedvenc énekesem:)♥♥
2013. szeptember 25. 22:48
|
|
Susan McKelawayvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.22. Hozzászólás: 223 Csatolások: 0 Azonosító: 206830 offline
|
cintia2000...ha ezt gondolod Nathan-ről akkor csak sajnálni tudlak.... Didikee,Beckie egyetértek veletek!
Mint tudjuk Ariana valamilyen szinten tehetséges és nem is a legcsúnyább! Nathan őt választotta...bár nem tudjuk hogy mit érez valójában..szóval annyiba kár az ő kapcsolatuk hogy Ariana egy igen megbízhatatlan személyiség mert úgy játssza ki a srácokat egymás után, mint aki úgy érzi hogy mindenkit megkaphat és csak egy szavába kerül! Hát ez rohadtul nem így van..mert míg ő jól érzi magát..addig kb.3 srácnak okoz csalódást! Erről ennyit :/ Nekem nagyon nem szimpatikus..de ha Nath boldog én is az vagyok
Bármennyire is rossz lesz nézni ha Ariana majd szakít vele valaki más miatt...ami nem is olyan sokára lesz. :/ Remélem ezek után Nath nem esik bele többet egy ilyen hibába!
2013. szeptember 26. 14:43
|
|
tünde.berkyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.27. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 172099 offline
|
gratulálok bár nem vagyok egyikőjük rajongój sem szép pár
2013. szeptember 26. 16:12
|
|
Susan McKelawayvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.22. Hozzászólás: 223 Csatolások: 0 Azonosító: 206830 offline
|
nem is a legjobb de nem is a legrosszabb! :/
2013. szeptember 26. 17:32
|
|
demi01Cortez <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.31. Hozzászólás: 1643 Csatolások: 10 Azonosító: 207792 offline
|
És kalapviki igazad van Nathan bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééénnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: