A Victoria államból származó Melissa Juratowitch lett megszavazva Ausztrália következő topmodelljének. A széria legújabb évadjának legfiatalabb tagjaként győzött.
A teljes cikkhez kattints ide!
16 éves Ausztrália új topmodellje
2013. szeptember 24. 16:30
|
|
kia08 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.03. Hozzászólás: 1898 Csatolások: 50334 Azonosító: 179313 offline
|
Idézet (kurrek @ 2013.09.24. 16:27)
Csak én tartom irtó csúnyának az arcát??? 
Nem vagy ezzel egyedül. Amikor megláttam, csodálkoztam és elgondolkoztam, hogyan nyerhette meg ő. Néztem a többi versenyzőt is, lett volna nála szebb is, de a zsűri tudja, hogy miért esett rá a választásuk.
2013. szeptember 24. 16:31
Szerintem is különleges lány. Smink nélkül is az, viszont sminkkel, meg azzal a vörös rúzzsal egész bájos csajszi.
2013. szeptember 24. 16:41
|
|
BaybeeFly, fly dragonfly. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.01. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 144550 offline
|
Nem vagyok tökéletes, senki sem az, de kijelenthetem: ez a lány rettentően csúnya! (Ezzel sem lenne semmi baj, de egy modell ne legyen ronda...)
Olyan, mintha az arca lefolyt volna, összenyomódva, ezzel megnövelve a homlokát...
Olyan, mintha az arca lefolyt volna, összenyomódva, ezzel megnövelve a homlokát...
2013. szeptember 24. 16:53
|
|
Yuraúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.19. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 200429 offline
|
mint egy ürlény
) de nem akkor rossz lenni. Csak ez volt az első benyomásom. Úgy néz ki ma inkább androgün jellegü modellek a bejövők, és a nőiesség valahol eltörpül mellette.
2013. szeptember 24. 16:58
|
|
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6073 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline
|
elég fura személyiség
2013. szeptember 24. 16:58
|
|
PrettyLittleLiarsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.24. Hozzászólás: 318 Csatolások: 0 Azonosító: 202504 offline
|
palvin barbi mennyivel szebb xd
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: