A legjobb és legrosszabb címlapfotók: Selena Gomez
2013. szeptember 23. 21:56
|
mirjam333333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.16. Hozzászólás: 1549 Csatolások: 439 Azonosító: 198007 offline
|
Nekem legjobban a Cosmopolitan első címlapja tetszik a legjobban, szerintem nagyon szép az a ruha
A legrosszabb egyértelműen a Teen vogue óriási photoshop bakija...
2013. szeptember 23. 22:25
|
|
dasom410visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.30. Hozzászólás: 376 Csatolások: 39 Azonosító: 195022 offline
|
2013. január – Nylon Magazin tetszik a legjobba.
2012. július – ELLE Magazin itt a ruha ami rajta van nagyon jól áll neki de viszont a smink az nem lett vmi jó de különben az még nem annyira rossz.
És az lenne a legjobb sztem ha nem sminekelnék össze-vissza mert Selena alapból is gyönyörű lány és nem kell rá egy vakolatnyi smink ahhoz hogy szépnek tűnjön.
2012. július – ELLE Magazin itt a ruha ami rajta van nagyon jól áll neki de viszont a smink az nem lett vmi jó de különben az még nem annyira rossz.
És az lenne a legjobb sztem ha nem sminekelnék össze-vissza mert Selena alapból is gyönyörű lány és nem kell rá egy vakolatnyi smink ahhoz hogy szépnek tűnjön.
2013. szeptember 23. 22:35
|
|
stylezone99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 437 Csatolások: 68 Azonosító: 184963 offline
|
Teen Vouge Magazin tényleg borzasztó... De a többin gyönyörű.
2013. szeptember 23. 22:52
Nekem a Nylon és a Cosmopolitan címlapok tetszenek.
2013. szeptember 23. 23:40
A legrosszabb kategóriákban az első és a második valóban gánya. Az elsőn elmaszkirozták a jellegzetes vonásait. Elég torzan hat igy az arca. Kicsit túl ijesztőre sikeredett. Az eredeti kép milyen lehet? A 2. képen a feje bazi nagy a testéhez. Mintha egy kicsit nagy fejűvé tették volna.
2013. szeptember 24. 02:01
A 2012. júliusi ELLE nekem kifejezetten tetszik.. olyan M.I.A-es az egész, imádom. Viszont ez a Sellyzés... érdekes.
2013. szeptember 24. 06:35
|
AvrilFanxxx |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.20. Hozzászólás: 2659 Csatolások: 136 Azonosító: 212105 offline
|
Szerintem a 2013 januári a legjobb
2013. szeptember 24. 06:40
|
|
Fresh89 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.13. Hozzászólás: 593 Csatolások: 33 Azonosító: 171138 offline
|
Selenának hibátlan az arcbőre, minek az a rakat photoshop? Egyébként szerintem a 2012-es szeptemberi Teen Vogue nagyon szép kép. Sel mexikói, nincsen annyira világos bőre, hogy ez a kicsit barnább bőr oda nem illő legyen. A jók lélegzet elállítóak.
❤
2013. szeptember 24. 07:53
Nem tudom, miért fújja mindenki ennyire föl Selenát. Szerintem annyira nem átütően szép, és lehet, hogy meg kéne nézni úgy is az arcát, hogy nincs rajta egy tonna smink, és a photoshop nem kreált neki egy új arcot!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: