A Sleepy Hollow sztárjával interjút készített az Access Hollywood – infómorzsákat kaptunk a sorozat folytatásával kapcsolatban.
A teljes cikkhez kattints ide!
A Star Trek sztárja is visszatér Álmosvölgybe
2013. szeptember 23. 20:26
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Ohhhh. ^^
Már nem bírom kivárni. Remek sorozat ez, kérem szépen. Egyszer annyira megijedtem, hogy szerencsétlen laptopomat majdnem sikerült az ágyam mellé, a földre ejteni.
Én egyébként még nem igazán küzdök CrAbbiért, a feleségével szerintem jobban összeillenek. Az ő kapcsolatukra inkább kíváncsi vagyok. Természetesen a két főszereplőt is szeretem, csak külön külön.
Már nem bírom kivárni. Remek sorozat ez, kérem szépen. Egyszer annyira megijedtem, hogy szerencsétlen laptopomat majdnem sikerült az ágyam mellé, a földre ejteni.
Én egyébként még nem igazán küzdök CrAbbiért, a feleségével szerintem jobban összeillenek. Az ő kapcsolatukra inkább kíváncsi vagyok. Természetesen a két főszereplőt is szeretem, csak külön külön.
1 felhasználónak tetszik:
Misao
2013. szeptember 23. 20:29
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Imádom ezt a sorozatot! *-*
2013. szeptember 23. 20:37
|
|
Misaodracarys™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 2123 Csatolások: 689 Azonosító: 161943 offline
|
Idézet (Candies @ 2013.09.23. 20:25)
Hát én remélem összejön a csajjal, a felesége meg nem érdekel.
Amúgy szép ez a Tom, szép.
Amúgy szép ez a Tom, szép.
Hogy neked mindig az én pasijaimra fáj a fogad...
Alison Lerman
2013. szeptember 23. 21:03
|
|
Misaodracarys™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 2123 Csatolások: 689 Azonosító: 161943 offline
|
Idézet (Candies @ 2013.09.23. 20:55)
Csak bókolni próbált nekem. 
Nekem nem ezt mondta
Soz, de ez a polite, sexy, sassy, hot motherfucker már foglalt. Te megtarthatod a fejetlent, ő is elég vonzó azért
2013. szeptember 23. 21:22
Idézet (Misao @ 2013.09.23. 21:03)
Nekem nem ezt mondta
Soz, de ez a polite, sexy, sassy, hot motherfucker már foglalt. Te megtarthatod a fejetlent, ő is elég vonzó azért
Pedig már úgy beleéltem magam, hogy az én barlangomban fog ezentúl felébredni.
Misao
2013. szeptember 23. 21:39
|
|
Misaodracarys™ |
|
Idézet (Candies @ 2013.09.23. 21:22)
Pedig már úgy beleéltem magam, hogy az én barlangomban fog ezentúl felébredni.
Hogy egyem azt a kis hajasbaba fejit.
(Tudom hogy paróka.
)
Shh;-)) Ez titok,te! Amúgy rövid hajjal is egy adonisz!
Alison Lerman
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.