Starity

Klippremier: Zedd ft. Hayley Williams — Stay The Night

5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. szeptember 25. 19:32 #61
- törölt felhasználó -    
olcsó maszlag az egész...
2013. szeptember 25. 20:34 #62
- törölt felhasználó -    
Jaj a fülem! Pedig Hayley régen jobb volt (vagy csak azt hittük hogy jobb volt...) Azért tényleg érezhető hogy kicsit csiszolva van a hangján aki nem hallja az kérjen időpontot egy hallás vizsgálatra. wink.gif Nem szörnyű elvégre rávettem magam hogy meghallgassam, unalmas és nem tetszik. A sok "értelmiség".... Nem úgy dől el h valaki értelmes vagy sem h tetszik egy adott dal vagy nem, azon viszont agyaljatok egy kicsit hogy senkinek nincs mindig perfect hangja (még Hayley-nek sincs)
2013. szeptember 25. 21:08 #63
- törölt felhasználó -    
Idézet (emcsikehh @ 2013.09.25. 19:30)
Nimrod, egyáltalán nincs feljavítja Hayley hangja, hanem hangeffektet tettek rá, ami nem ugyan az! Sok értelmiség.. smileeee.gif Egyébként, szerintem csodááás szám:)

Tetszik vagy sem , ki van javítva a hangja. Sose volt és soha nem is lesz Hayley akkora tehetség , hogy nélkülözni tudja ezt. Alig 2004 óta létezik a Paramore , mindig is a divatot követtették velük , mindig is beleszóltak a munkásságukba , de ettől függetlenül szerintem nem rosszak.
Persze ebből a hozzászólásból egy elfogult rajongó úgyse ért meg semmit , mert csak negatív dolgokat látja a kommentemben. Mellesleg hallottam tőlük több számot is , egyiktől se petéztem le , a koncertfelvételeiktől meg aztán pláne nem. Azon meg már csak röhögök , hogy mindig az általános iskolás korcsoport jön az "értelmiségi" dumával , párszavas semmitmondó kommentel megspékelve. Mellesleg ilyen felhasználónévvel "emcsikehh" (megnevezem , hátha elvesztetted a fonalat) meg se szólalnék.. smileeee.gif
2 felhasználónak tetszik: Im a SlaveForBritney, Szandiiii
2013. szeptember 25. 21:19 #64
- törölt felhasználó -    
Idézet (Nimrod @ 2013.09.25. 21:08)
Tetszik vagy sem , ki van javítva a hangja. Sose volt és soha nem is lesz Hayley akkora tehetség , hogy nélkülözni tudja ezt.  Alig 2004 óta létezik a Paramore ,  mindig is a divatot követtették velük , mindig is beleszóltak a munkásságukba , de ettől függetlenül szerintem nem rosszak.
Persze ebből a hozzászólásból egy elfogult rajongó úgyse ért meg semmit , mert csak negatív dolgokat látja a kommentemben. Mellesleg hallottam tőlük több számot is , egyiktől se petéztem le , a koncertfelvételeiktől meg aztán pláne nem. Azon meg már csak röhögök , hogy mindig az általános iskolás korcsoport jön az "értelmiségi" dumával , párszavas semmitmondó kommentel megspékelve. Mellesleg ilyen felhasználónévvel  "emcsikehh" (megnevezem , hátha elvesztetted a fonalat) meg se szólalnék.. smileeee.gif

Alig 2004 óta? Kérem szépen, az lassan 10 év. Hol lesz a mai előadók többsége 10 év múlva?
Nagyon okosnak érzed magad, fiam. Sok élet és tapasztalat lehet a hátad mögött, hogy meg tudtad állapítani ezeket a téves állításokat, amiket itt ki mertél jelenteni úgy, hogy annyit tudsz a bandáról, amennyit a Wikipédia bevezetője ír. Te sem lehetsz sokkal megfontoltabb az "általános iskolás korcsoportnál", ha naponta írsz Hayley-hez új véleményt. Hidd el, a kutya sem kíváncsi az okoskodásodra. Pláne, ha azt hiszed, hogy a vastag betűtől bölcsebb leszel. Hát nem. sad.gif
Arra kitérve pedig, hogy hallottál több számot és egyik sem tetszett, az a te véleményed, nem fogod és nem is tudod ráerőszakolni azokra, akiknek tetszik, szóval kicsit gondolkodj, mielőtt megint elkezded osztani azt, amihez sorba sem álltál. [tessék, koncertfelvétel]
1 felhasználónak tetszik: Avrilx
2013. szeptember 25. 21:57 #65
- törölt felhasználó -    
Idézet (tragic @ 2013.09.25. 21:19)
Alig 2004 óta? Kérem szépen, az lassan 10 év. Hol lesz a mai előadók többsége 10 év múlva?
Nagyon okosnak érzed magad, fiam. Sok élet és tapasztalat lehet a hátad mögött, hogy meg tudtad állapítani ezeket a téves állításokat, amiket itt ki mertél jelenteni úgy, hogy annyit tudsz a bandáról, amennyit a Wikipédia bevezetője ír. Te sem lehetsz sokkal megfontoltabb az "általános iskolás korcsoportnál", ha naponta írsz Hayley-hez új véleményt. Hidd el, a kutya sem kíváncsi az okoskodásodra. Pláne, ha azt hiszed, hogy a vastag betűtől bölcsebb leszel. Hát nem. sad.gif
Arra kitérve pedig, hogy hallottál több számot és egyik sem tetszett, az a te véleményed, nem fogod és nem is tudod ráerőszakolni azokra, akiknek tetszik, szóval kicsit gondolkodj, mielőtt megint elkezded osztani azt, amihez sorba sem álltál. [tessék, koncertfelvétel]

Egyáltalán nem érdekel , hogy hol lesznek a mai előadók 10 év múlva , nem követem egyiket se. Én zenét hallgatok biggrin.gif Az is megeshet , hogy a Paramore se lesz sehol 10 év múlva biggrin.gif Gyenge 1 évtizedes karrier nem számít soknak , legalábbis szerintem. Több régi zenekar a hatvanas években alakult meg és máig megvan , ahhoz képest az a 9 év nem sok (sőt , szinte semmi). A wikipédiát (egy olyan oldalt amit bárki szerkeszthet) szinte sose használom. Régebben belenézegettem , egy csomó hazugságot írnak a sztárokról ,nem frissítik , egy csomó adat hibás stb. Ezután rá se néztem. Elárulom , hogy néhány ismerősöm révén szereztem tudomást a Paramore-ról és a számaikról is. A vastag betűket se azért használom , hogy jobban felfigyeljenek rám , hanem , mert nekem ez az írás tetszik. Hayley-ről talán négyszer írtam újra a véleményem , azután már egyszer se , és nem is fogom (az utolsó átírás óta is már majdnem egy hét eltelt szóval...) Ki mondta , hogy bárkire is rá akarnám ""erőszakolni"" a véleményemet ? Nonszensz. A saját gondolataimat mondtam el , saját meglátásaimat.
2 felhasználónak tetszik: Im a SlaveForBritney, Szandiiii
2013. szeptember 25. 22:19 #66
Tamaw_0
Tamaw_0
új tag

Státusz"I'm sorry but the party's over now!...~"
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 16
Csatolások: 0
Azonosító: 194596
Hát nem tudom, én Hayley-t mint énekest annyira nem kedvelem (inkább mint embert azok alapján amiket olvasok róla és ezt nem sok énekesről/zenészről mondhatom el), de a Paramore stílusa mégis ennél sokkal jobb, nem értem miért kellett neki ilyen elektronikus cuccot csinálnia, na mindegy, bár eléggé fülbemászó a dallama, de nem annyira tetszik értelmetlennek tartom az egészet. habár nem tudok annyira jól angolul, de a szövege sem szól szerintem semmi lényegesről. A klip.. fura és nem annyira megy szerintem a számhoz.. lényegében egy egész jó "elektro-pop" számot hoztak össze.. a sok rajongónak ez is biztos bejön.. -de ebbe inkább nem kezdek bele, mert ahhoz késő van.-
2013. szeptember 25. 22:28 #67
- törölt felhasználó -    
Idézet (tragic @ 2013.09.25. 21:19)

Ez nem rám tartozik mert nem belém kötöttél pofátlanul, de azért én is mondok egy pár szót nehogy csak te kicsinyíts le valakit. wink.gif
Először is , mi az hogy fiam? Szerintem nagyon nem te vagy az Apja hogy csak simán fiamnak hívhasd másodjára bunkóság is. Keresztapának érzed magad vagy mi? O.O Harmadjára, te is gondolkozz el azon hogy mit akarsz mondani mielőtt másokat traktálsz a fölösleges észjárásoddal amit csak te értesz mert azok az emberek akik csöppnyi intelligenciával is rendelkeznek nem kezdenek lekezelően beszélni másokkal. De lehet hogy én élek más bolygón hogy az etika alapszabályait máshogyan értelmezem mint te. Aztán szólásszabadság. Mond ez a szó neked valamit? Elmondhatja a véleményét, főleg hogy nem trágár nyomdafestéket nem tűrő hangnemben teszi. Plusz szerintem a te okoskodásodra sem kíváncsi senki akkor meg ne fárasztd magad hanem egyél egy kis Nutellás kenyeret . wink.gif
2013. szeptember 25. 22:36 #68
- törölt felhasználó -    
Idézet (Supremacy @ 2013.09.25. 22:28)
Ez nem rám tartozik mert nem belém kötöttél pofátlanul, de azért én is mondok egy pár szót nehogy csak te kicsinyíts le valakit. wink.gif 
Először is , mi az hogy fiam? Szerintem nagyon nem te vagy az Apja hogy csak simán fiamnak hívhasd másodjára bunkóság is. Keresztapának érzed magad vagy mi? O.O Harmadjára, te is gondolkozz el azon hogy mit akarsz mondani mielőtt másokat traktálsz a fölösleges észjárásoddal amit csak te értesz mert azok az emberek akik csöppnyi intelligenciával is rendelkeznek nem kezdenek lekezelően beszélni másokkal. De lehet hogy én élek más bolygón hogy az etika alapszabályait máshogyan értelmezem mint te. Aztán szólásszabadság. Mond ez a szó neked valamit? Elmondhatja a véleményét, főleg hogy nem trágár nyomdafestéket nem tűrő hangnemben teszi. Plusz szerintem a te okoskodásodra sem kíváncsi senki akkor meg ne fárasztd magad hanem egyél egy kis Nutellás kenyeret .  wink.gif

Akkor most én is beleköthetek biggrin.gif ha az ő "okoskodására" nem kíváncsi senki, még te se, akkor miért szólsz bele? miért nem hagyod annyiban? ha Nimrodot zavarja, majd elintézi... és te is ugyanolyan lekezelő voltál, biztos büszke vagy most magadra smileeee.gif pedig gondolom neked van egy csöppnyi intelligenciád, de mégse bírtad annyiban hagyni.
1 felhasználónak tetszik: Beyla
2013. szeptember 25. 22:42 #69
- törölt felhasználó -    
Idézet (Supremacy @ 2013.09.25. 22:28)
Először is , mi az hogy fiam? Szerintem nagyon nem te vagy az Apja hogy csak simán fiamnak hívhasd másodjára bunkóság is. Keresztapának érzed magad vagy mi? O.O Harmadjára, te is gondolkozz el azon hogy mit akarsz mondani mielőtt másokat traktálsz a fölösleges észjárásoddal amit csak te értesz mert azok az emberek akik csöppnyi intelligenciával is rendelkeznek nem kezdenek lekezelően beszélni másokkal. De lehet hogy én élek más bolygón hogy az etika alapszabályait máshogyan értelmezem mint te. Aztán szólásszabadság. Mond ez a szó neked valamit? Elmondhatja a véleményét, főleg hogy nem trágár nyomdafestéket nem tűrő hangnemben teszi. Plusz szerintem a te okoskodásodra sem kíváncsi senki akkor meg ne fárasztd magad hanem egyél egy kis Nutellás kenyeret .  wink.gif

Ha most azt hiszed, hogy leállok veled veszekedni a semmin, mert te épp unatkozol, viszket a tenyered, akkor tévedsz. biggrin.gif Igen, mindenkinek megvan a saját véleménye, ki is nyilváníthatja, de úgy, hogy az adott dologról nem tud semmit, szerintem magát írja le. Nekem pedig se időm, se energiám nincs arra, hogy ti, mint puszipajtások összefogtok és kommentháborúba kezdtek itt, mert nem tudjátok elfogadni a másik véleményét - amit elméletileg mindenki leírhat, épp te mondtad az előbb. És mielőtt még azért is belém kötne valamelyikőtök, hogy én kezdtem, én is csak véleményt nyilvánítottam - nem, nem azért, mert szeretem Hayley-t, hanem azért, mert nem tudom tolerálni az okoskodást. pardon.gif
1 felhasználónak tetszik: Beyla
2013. szeptember 25. 22:42 #70
- törölt felhasználó -    
Idézet (rednail @ 2013.09.25. 22:36)
Akkor most én is beleköthetek biggrin.gif ha az ő "okoskodására" nem kíváncsi senki, még te se, akkor miért szólsz bele? miért nem hagyod annyiban? ha Nimrodot zavarja, majd elintézi... és te is ugyanolyan lekezelő voltál, biztos büszke vagy most magadra smileeee.gif pedig gondolom neked van egy csöppnyi intelligenciád, de mégse bírtad annyiban hagyni.

Mint említettem (de mégegyszer elmondom mert ugye a szövegértés az nem megy wink.gif) SZÓLÁSSZABADSÁG! És nagyon nem érdekel hogy mit gondolsz rólam, igen lekezelő voltam/vagyok és azt nem állítom hogy büszke vagyok magamra mert lealacsonyodtam arra a bizonyos szintre ahol az ehhez hasonló hozzászólások találhatóak. Kérsz tőlem egy IQ tesztet? wink.gif

tragic: Leálltál velem vitatkozni csak mondom. wink.gif Viszket a tenyerem jól érzed és nem azért mert annyira nem csíplek (mert nem ismerlek) csak mert (hogy a te szavaiddal éljek) "nem tudom tolerálni az okoskodást".
2013. szeptember 26. 16:00 #71
bohóc9
bohóc9
wor(k)shipper

Státuszbohoc9 még nem állította be a státuszát :P
Hozzászólás: 1330
Azonosító: 200672
Mindig furcsának találtam, amikor Hayley és Selena hangját hasonlították össze, ugyanis ég és föld a kettő közötti különbség(minőségileg). Félreértés ne essék, mindkettejüket szeretem, de Hayley-nek köztudottan jobb hangja van. Én a hangszínét imádom, mert különleges, ami Selről nem mondható el: tucathang. Ráadásul eddig a két műfaj közt is hatalmask különbség volt(Hayley rock, Selena pop...). Aki nem érti, mire gondolok, hallgasson meg egy Paramore és egy Selena Gomez koncertfelvételt, akkor rájön(amennyiben jó a hallása).
Amúgy a szám nekem tetszik, de csak Hayley miatt. Ha más énekelné, akkor középszerű lenne.
Ja, és nem javították fel a hangját. Hallgassd meg a Paramore számait, ott is ugyanilyen varázslatos. Ennyi voltam. smileeee.gif
2013. szeptember 28. 00:14 #72
Hailie95
Hailie95
Ani_1D

StátuszSome people are blessings in your life, some are lessons.
Hozzászólás: 7221
Azonosító: 158900
jo kis video klip smileeee.gif szam is jo
2013. szeptember 28. 20:46 #73
RihannaFan26
RihannaFan26
Hozzászólás: 747
Csatolások: 1
Azonosító: 211156
folyamatos lejátszás smileeee.gif <3
2013. október 06. 11:20 #74
HayleyFan
HayleyFan
új tag
Hozzászólás: 11
Azonosító: 209413
Hayley hangja jó mint mindig :DDD
Bár nekem a klip nem tetszik annyira
2013. október 06. 11:28 #75
- törölt felhasználó -    
Szerintem fantasztikus szám lett :)
2013. október 12. 15:58 #76
- törölt felhasználó -    
nagyon jó klipp lett, a táncosok pedig különösen tetszenek smileeee.gif
2013. október 14. 12:31 #77
- törölt felhasználó -    
ez kivételsen nem rossz , de nem is jó
2014. február 15. 20:34 #78
GaHee
GaHee
új tag

Státusz하루하루 이렇게, 내 마음 속엔 늘 항상 너밖에 없어.
Hozzászólás: 68
Azonosító: 156073
Hayley és Zedd személyesen is ismerik egymást!!
Oké én egyetértek hogy Hayleynek nagyon jó hangja van de ne felejtsük el hogy ez ZEDD száma!!
Nekem tetszik a szám és a klip is! <3
2014. július 06. 15:04 #79
AvrilSmile
AvrilSmile

Státusz"I have died everyday waiting for you"
Hozzászólás: 926
Csatolások: 4
Azonosító: 226218
Én csak most hallottam először, de rögtön nagyon megtetszett. Én általában s nagyon szeretem Hayley-t, de itt az is tetszett, hogy kicsit más műfajban is kipróbálta magát.
2014. július 11. 15:25 #80
PinkiePie
PinkiePie
visszatérő vendég
Hozzászólás: 200
Azonosító: 229070
imadom ezt a szamot!
5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok