Klippremier: Zedd ft. Hayley Williams — Stay The Night
2013. szeptember 23. 17:52
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Szerintem szuper lett!
2013. szeptember 23. 18:03
Nagyon jó lett a kisfilm, szerintem ötletes. A dalról meg annyit, hogy én sem vagyok oda az ilyesmikért, de Hayley hangja elképesztő. Hozzá kell tennem még azt is, hogy gyönyörű a klipben és nagyon jó a haja.
2013. szeptember 23. 18:08
|
|
henike9999új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.09. Hozzászólás: 93 Csatolások: 0 Azonosító: 179901 offline
|
imádoom
2013. szeptember 23. 18:22
ez a klip nagyon nagyon nagyon jó lett! nekem a dal is tetszik!
2013. szeptember 23. 18:55
|
|
hayley4wait... what? |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.21. Hozzászólás: 1524 Csatolások: 82 Azonosító: 200597 offline
|
Egyáltalán nem az én stílusom a dal, de miután párszor meghallgattam beleszerettem, igaz csak Hayley csodálatos hangja miatt. A klipről pedig annyit, hogy szerintem rendkívül szép lett, régen láttam már ilyet. Hayley gyönyörű benne, és hihetetlen, hogy még ez a rövid haj is ilyen jól áll neki.
2013. szeptember 23. 19:38
|
|
Blaxtarvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.29. Hozzászólás: 166 Csatolások: 0 Azonosító: 204766 offline
|
Nekem nagyon tetszik, a klip valami eszméletlenül jó, Hayley egyszerűen GYÖ-NYÖ-RŰ, a táncosok nagyon királyok, és... wow. Bár a diszkós részt (2:31-2:46) kihagyhatták volna. Ennek ellenére nekem tetszik a dal, Hball hangja -szokás szerint- csodás. Egyszóval nekem tetszik, na
<3
2013. szeptember 23. 19:50
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
Nem vagyok Paramore rajongó, talán egy-két dalukat szeretem, meg Hayley szimpatikus volt a nyilatkozatai alapján, úgyhogy meghallgattam.
De ez mi ez? Mármint amikor énekel az egész jó, de az a gépzene rész... sokkal jobb lenne nélküle.
De ez mi ez? Mármint amikor énekel az egész jó, de az a gépzene rész... sokkal jobb lenne nélküle.
2013. szeptember 23. 20:00
|
|
nadorgabor97visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.17. Hozzászólás: 307 Csatolások: 0 Azonosító: 155714 offline
|
ez a szám nagyon jó lett a klip nem annyira
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: