10+1 fiktív személy, akiért bolondulunk
2013. szeptember 25. 16:02
én vagyok az egyetlen, aki a mumust egész gyermekkorában nem is ismerte?
2013. szeptember 25. 18:11
Én a Mumustól még mindig félek, az nagy baj?
Ám nagyszerű cikk lett! nekem nagyon tetszik.
2013. szeptember 25. 18:59
|
|
TheMaggotGirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.11. Hozzászólás: 112 Csatolások: 7 Azonosító: 201798 offline
|
Aranyos cikk
2013. szeptember 25. 18:59
|
|
agotakolumbanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 264 Csatolások: 0 Azonosító: 143109 offline
|
Harry Potteeerr <3 még kislány voltam mikor elkezdtem olvasni, de most felnőttként is képes vagyok az összeset elolvasni 2-3 hét alatt...ennek a sorozatnak köszönhetem, hogy megszerettem az olvasást
2013. szeptember 25. 19:18
|
|
SweetDancer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.25. Hozzászólás: 703 Csatolások: 8 Azonosító: 200804 offline
|
MUMUSS!
Wááá
2013. szeptember 25. 19:44
|
|
strawberryy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.30. Hozzászólás: 945 Csatolások: 1 Azonosító: 201136 offline
|
Ez nagyon jó cikk lett!
2013. szeptember 26. 00:56
Jézuska – nekem mindig csak egy kérdésem volt vele kapcsolatban: hogy a csudába tudja egy újszülött ajándékokkal ellátni a környéket?
Mumus – nálam olyan, mint Lenin, volt, van és lesz
Most is előfordul, hogy ha kislattyogok a mosdóba, azt figyelem, hogy mikor ugrik a hátamra egy alien (ne tessék elmeroggyantnak nézni, please...)
Harry Potter egyszerűen hidegen hagy. Az első filmet megnéztem, és kész, nem vágyom többre, főleg, amikor az Azkabani foglyot reklámozzák, és felcsendül ez... na, akkor senki se akarja látni a fejemet
Megmaradok keményvonalas Gyűrűk Ura-hívőnek.
Jack Sparrow - vágjanak tarkón egy szívlapáttal, de őt (tudom, kapitány!) sehol, semmikor nem látnám szívesen. Árad belőle a cefreszag, és simán ellopná a szemceruzámat, hogy korrigálja a szemfestését – még mit nem!
Vámpírnaplók, Gossip Girl – felejtős. Nem is koptatom miattuk a billentyűket, mert még csúnyát találok mondani rájuk – inkább nem csinálok plusz melót a moderátoroknak.
Dewey Finn – na, őt simán elfogadtam volna zenetanárnak középsuliban
Mumus – nálam olyan, mint Lenin, volt, van és lesz
Harry Potter egyszerűen hidegen hagy. Az első filmet megnéztem, és kész, nem vágyom többre, főleg, amikor az Azkabani foglyot reklámozzák, és felcsendül ez... na, akkor senki se akarja látni a fejemet
Jack Sparrow - vágjanak tarkón egy szívlapáttal, de őt (tudom, kapitány!) sehol, semmikor nem látnám szívesen. Árad belőle a cefreszag, és simán ellopná a szemceruzámat, hogy korrigálja a szemfestését – még mit nem!
Vámpírnaplók, Gossip Girl – felejtős. Nem is koptatom miattuk a billentyűket, mert még csúnyát találok mondani rájuk – inkább nem csinálok plusz melót a moderátoroknak.
Dewey Finn – na, őt simán elfogadtam volna zenetanárnak középsuliban
2013. szeptember 26. 16:00
Csak a húsvéti nyuszit és a Télapót szeretem ezek közül! xD
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: